Jump to content

Ntemis07

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Ntemis07

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 10

Ntemis07's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Παιδια εχω το Καρτοσυμβολαιο 15 της cosmote και μου τελειωσαν τα 1500λεπτα δωρεαν προς ολους τους cosmote , πρεπει να περιμενω τον αλλο μηνα που θα μπουν τα 15 ευρω ? ή μπορω να τα ενεργοποιησω στελνοντας μηνυμα ? Οπως γινοταν στο whats up.
  2. Παιδιά έχει καταφέρει κανείς να κάνει το xperia να δουλέψει με bluetooth handsfree ? Έχω ένα της sony αλλά δε το βρίσκει .:worry:
  3. Αγόρασα και εγώ το xperia x10 mini πριν 3 εβδομάδες και είμαι αρκετά ευχαριστημένος , όσο για την μπαταρία είναι αναμενόμενο να μην κρατάει με τόσο μικρό μέγεθος :happy: Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω με το Mini είναι οτι δεν αναγνωρίζει το bluetooth handsfree που είναι και sony Ericsson :P Μήπως ξέρετε τι παίζει ?
  4. Είμαι ανάμεσα σε 2 http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=21&category=69977907&product=1025929 και http://www.perfectshop.gr/pub/el/catalog/ProductDetail.aspx?9444 . Είναι και τα 2 στα 900 ευρο. Το θέμα είναι οτι ο toshiba έχει 4200rpm σκληρό,αλλά είναι toshiba:p. Ο άλλος είναι καλύτερος αλλά ειναι futjitsu, και δε ξέρω τι παίζει με αυτή τη μάρκα.
  5. Το Θέμα είναι οτι πάνω από 19'' δεν υπάρχει εγγύηση:( .Αυτό για μένα είναι αρκετό για να μην πάρω ακόμα lcd ;).
  6. Λέω να αγοράσω μια οθόνη tft lcd για τον υπολογιστή?Μου αρέσουν οι widescreen οθόνες,ξέρω οτι είναι καλές για ταινίες.Εγώ όμως τη θέλω και για παιχνίδια(fps,strategy,rpg).Μήπως ξέρετε αν θα έχω πρόβλημα?Δε ξέρω και άλλο καλό για αυτές τις οθόνες,μονο για τις ταινίες έχω ακούσει.Μου αρέσει αυτό το μοντέλο LG L194WT-BF έχει 5ms καθυστέρηση,μήπως θολώνει στα παιχνίδια κυρίως στα FPS που έχουν γρήγορες κινήσεις?Αν δεν υπάρχει πρόβλημα είναι μια οικονομική λύση πιστεύω.Α και κάτι άλλο,υποστηρίζουν τα παιχνίδια widescreen οθόνες ή θα παίζω με μαύρες μπάρες στα πλάγια?
×
×
  • Create New...