Jump to content

wintry

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by wintry

  1. Καλημέρα σε όλους!!! Ψάχνω και εγώ PNA!! Eίμαι ανάμεσα στο mls destinator 4800 και στο mio moov 330!! Αυτά που με ενδιαφέρουν είναι: - Καλοί χάρτες για την Ελλάδα - Καλή ταχύτητα - Καλή μπαταρία Ποιο μου προτείνετε? Εγώ τείνω προς το mio γιατί έχει 2 χρόνια εγγυήση ενώ το άλλο 1..!
  2. Θέλω να αγοράσω κινητό και είμαι ανάμεσα στο D520,D500 και D600! Μου αρέσουν και τα 3 απλά το D600 είναι κομματάκι ακριβο!! Απ'την άλλη για το D500 διάβασα ότι έχει χαλάσει σε πολλούς η οθόνη και προβλιματίζομαι λίγο!Το D520 είναι στην τιμή που ψάχνω, τα χαρακτηριστικά του με ικανοποιούν αλλά δεν έχω ακόύσει κανέναν να το έχει πάρει..!Ξέρει κανείς.. έχει παρουσιάσει προβλήματα?Εσείς ποιο προτείνετε?
  3. Κι εγώ πιστεύω΄ότι ήταν ψιλοάσχετος ο υπάλληλος!Πάντως για Ε860 ή D520 δεν έχετε ακούσει τπτ?Που είναι και πιο οικονομικά....!
  4. Γιατί παρα είναι ακριβά..!Ψάχνω κάτι γύρω στα 300-310 Ευρώ στη χειρότερη!! Πήγα και σε έναν Γερμανό και μου είπαν ότι το D600 νομίζουν ότι είναι υπό κατάργηση...!!κουφάθηκα λίγο...!!Έχετε ακούσει τίποτα?
  5. Θέλω να πάρω καινούριο κινητό αλλά δεν είμαι και πολύ σχετική με το θέμα...!Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να έχει καλή μπαταρία, μεγάλη μνήμη, πολλά χρώματα στην οθόνη και τουλάχιστον 1.3 Μpixels κάμερα!Είμαι ανάμεσα στα Ε860,D520 &D600! Περισσότερο απ'όλα μου αρέσει το D600(εννοείται..!) απλά είναι πολύ πιο ακριβό από τα άλλα 2 και έχει πολλές λειτουργίες που μάλλον δε θα χρησιμοποιήσω ποτέ!Γι'άυτο ήθελα να ρωτήσω αν στα χαρακτηρισικά που μ'ενδιαφέρουν(μπαταρία-κυρίως) υπερέχει τόσο πολύ των άλλων??! Επίσης, έχετε ακούσει αν τα άλλα έχουν παρουσιάσει προβλήματα? Πχ για το D500 έχω ακούσει παράπονα και για τη μπαταρία και για την οθόνη (σ' έναν φίλου μου είχαν χαλάσει τα χρώματα, δεν έβλεπε τπτ.. αλλά το κινητό του λειτουργούσε κανονικά!!!)
×
×
  • Create New...