Jump to content

aekaras21

Members
  • Δημοσιεύσεις

    11
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by aekaras21

  1. Γινεται κανονικα εγκατασταση δεν μπαινει ομως στα Windows
  2. Γεια σας!! Σήμερα όταν πήγα να εγκαταστήσω τα windows 7 μου έβγαλε αυτά εδώ και πάλι δεν μπορεί να μπεί στα windows. http://i44.tinypic.com/k2jnr7.jpg http://i42.tinypic.com/nq844.jpg http://i40.tinypic.com/20h13f9.jpg Τωρα που ξαναέκανα format και έβαλα τα ΧΡ παίζει μια χαρά!! Τι μπορεί να φταίει μήπως φταίει η μητρική μου και θέλει update από τα bios?(το οποίο δεν ξέρω να κάνω,ούτε ξέρω που θα βρώ το update.) Λοιπόν η μητρική μου είναι η: http://i43.tinypic.com/25i6ekp.jpg και η κάρτα γραφικών μου είναι η: http://i43.tinypic.com/303fmfn.jpg Προσπάθησα παλαιότερα να εγκαταστήσω τα linux(fedora,ubuntu,opensuse) και τώρα προσπάθησα να βάλω τα windows 7.Δεν μπορούν να μπούν γιατί τα παίζει το γραφικό περιβάλλον.Δηλαδή όταν πάω να κάνω instal ta linux μου βγάζει ακόμα από τα bios αυτά εδώ: http://i43.tinypic.com/rc0bx3.jpg http://i43.tinypic.com/rhon0j.jpg και δεν ανοίγουν. Thanks!!!!!
  3. Δεν καταλαβαινω τι σημαινουν αυτα τα "Jailbreak" και κατι αλλες εννοιες που εχουν τα post γι' αυτο και ρωτησα. Θα μπορω να χρησιμοποιήσω κανονικα την καρτα SIM μου ή όχι??? Όποιος ξέρει ας μου απαντήσει παρακαλώ.
  4. Γεια σας παιδιά!!! Εχω βρει απο κάποια χωρα του εξωτερικού(τεραστια και ανουσια ιστορια) το iphone 3GS. Απλα αναρωτιέμαι όταν βάλω την κάρτα SIM της vodafone που εχω εγω αν θα έχει σήμα κανονικα. Αμα είναι κλειδωμένο μόνο για τα δίκτυα εκείνης της χώρας τότε τι κάνω?? Υπάρχει τροπος να κάνω κάτι για να ξεκλειδώσει??? Δεν με πειραζει να δώσω και κάποια extra χρηματα αν είναι να γινει καλή δουλεια. Εχω βρει αυτο (http://www.newiphoneunlock.com/softwarepack.html) το site που λέει οτι το κανει αυτο.Είναι αξιόπιστο?? Ευχαριστώ πολύ...
  5. Υπάρχει κάποιος τροπος να ξεκλειδωσω το iphone 3Gs αξιόπιστα??? Και ας πληρωσω δεν με πειραζει...
  6. Ψάχνω ενα προγραμματάκι που να μου κλειδώνει το πληκτρολόγιο με κωδικό ωστε να μην μπορει κανεις να βλέπει τι έχω στο κινητό μου.Έχει κανεις να προτεινει καποιο πρόγραμμα και που θα το βρώ???? Thanks!!!!!
  7. Τα προγραμματα αυτα τρεχουν μονο σε symbian αλλα μπορουν να υποκλεψουν οποιοδηποτε κινητο ή μονο symbian????????
  8. Kai auta ta programmata file mou einai euxrista h apaitoun eidikes gnwseis????
  9. to Acallno omws klebei ta sms kai ta mms. Den kanei auto me to mikrofono pou akouei ti les me to diplano sou xoris na to katalabeneis. Dior8oste me an kanw la8os. Peite mou gia na kserw. THX!!!!
  10. telika me to acallno mporei kaneis na ''molinei'' opoiodipote kinito thelei???? sto K800i h sto nokia 2610 h sto sharp GX17 mporeis na ta ''molinei'' o acallno?????? Rwtaw giati exo auta to kinita kai 8elw na ma8w an mporoun na ''molin8oun''.
  11. Πολυ καλο το Κ800ι αλλα μηπως ξερει καποιος να μου πει αν μπορει να χρησιμοποιηθει το φλας και στο video εκτος απο την φοτογραφικη μηχανη???????? Ειναι το μονο προβλημα που αντιμετωπιζω. Thanks!!!
×
×
  • Create New...