Jump to content

alexpc32

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by alexpc32

  1. Θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορεί να γίνει το εξής: Έχω 2 κινητά sonyericsson c905. Αυτό που θέλω να κάνω είναι να αντιγράψω τα πάντα από το ένα στο άλλο. Όταν λέω τα πάντα εννοώ τα πάντα δηλαδή θέματα, ρυθμίσεις, εφαρμογές, παιχνίδια, αρχεία, φωτό, μουσική κλπ. Θέλω δηλαδή να γίνει πιστό αντίγραφο. Γίνεται; Και με ποιό πρόγραμμα;
  2. Εμένα εδώ και 1 χρόνο το C905 είναι μια χαρά και δεν έχει πάθει απολύτως τίποτα!
  3. Εχω conn-x και μπαίνω με wi-fi από το κινητό.
  4. Eπειδή έγραψα κάτι πιο πάνω αλλά δεν πήρα απάντηση το ξαναγράφω: Είμαι κάτοχος ενός SonyEricsson C905. Το συγκεκριμένο κινητό διαθέτει Wi-Fi. Οταν ενεργοποιήσω το Wi-Fi και συνδεθώ σε ένα ασύρματο δίκτυο τότε μπορώ να σερφάρω στο ιντερνετ μόνο από τον web browser του κινητού. Επειδή όμως ο web browser του κινητού είναι χάλια έχω εγκαταστήσει στο κινητό τον Opera mini και τον Firerox που είναι σαφώς πολύ καλύτεροι web browsers αλλά όταν πάω να μπω στο ίντερνετ με τον Opera ή τον Firefox δεν συνδέεται μέσω του Wi-Fi αλλά μέσω gsm/3g. Γιατί συμβαίνει αυτό αφού το Wi-Fi είναι ενργοποιημένο; Δηλαδή πως μπορώ να σερφάρω με τον Opera ή τον Firefox μέσω Wi-Fi; Μήπως υπάρχει κάποια ρύθμιση; Επίσης αντιμετωπίζω πρόβλημα με τα βίντεο στο YouTube. Δεν τα παίζει καθόλου ούτε από την εφαρμογή YouTube ούτε από τον web borwser του κινητού. Στην εφαμογή YouTube ενώ ο χρόνος τρέχει κανονικά δεν έχει ήχο ούτε εικόνα. Στον browser του κινητού ξεκινάει το buffering αλλά μένει στο 0% και μετά από λίγο λέει ότι απέτυχε. Ελπίζω αυτή τη φορά να με βοηθήσει κάποιος.
  5. Είμαι κάτοχος ενός SonyEricsson C905. Το συγκεκριμένο κινητό διαθέτει Wi-Fi. Οταν ενεργοποιήσω το Wi-Fi και συνδεθώ σε ένα ασύρματο δίκτυο τότε μπορώ να σερφάρω στο ιντερνετ μόνο από τον web browser του κινητού. Επειδή όμως ο web browser του κινητού είναι χάλια έχω εγκαταστήσει στο κινητό τον Opera mini και τον Firerox που είναι σαφώς πολύ καλύτεροι web browsers αλλά όταν πάω να μπω στο ίντερνετ με τον Opera ή τον Firefox δεν συνδέεται μέσω του Wi-Fi αλλά μέσω gsm/3g. Γιατί συμβαίνει αυτό αφού το Wi-Fi είναι ενργοποιημένο; Δηλαδή πως μπορώ να σερφάρω με τον Opera ή τον Firefox μέσω Wi-Fi; Μήπως υπάρχει κάποια ρύθμιση; Επίσης αντιμετωπίζω πρόβλημα με τα βίντεο στο YouTube. Δεν τα παίζει καθόλου ούτε από την εφαρμογή YouTube ούτε από τον web borwser του κινητού. Στην εφαμογή YouTube ενώ ο χρόνος τρέχει κανονικά δεν έχει ήχο ούτε εικόνα. Στον browser του κινητού ξεκινάει το buffering αλλά μένει στο 0% και μετά από λίγο λέει ότι απέτυχε. Σας παρακαλώ βοηθήστε με.
×
×
  • Create New...