Jump to content

angy

Members
  • Δημοσιεύσεις

    8
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

angy's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. Ευχαριστουμε για τις χρησιμες παρατηρησεις gbil. Enjoy λοιπον... :)
  2. Φιλε gbill, πως σου φαινεται τελικα; Ψηνομαι εδω και καιρο που το εχω δει αλλα κολλαω στο οτι δεν ειναι κινητο. Αν εχει Skype, αξιζει απο πλευρας κοστους σε συγκριση με ενα κλασσικο κινητο;
  3. Hehe... http://www.linuxdevices.com/articles/AT9423084269.html - cd \\6270 - Format C: - Install Linux :)
  4. Η ισως να μη θελουν να το κανουν για να πουλησουν τα s60 πιο ακριβα. ;) Anyway thanks για τις πληροφοριες, νομιζω με καλυψες.
  5. Ευχαριστω για την απάντηση tasosvel. Προφανως μιλαμε για μεταγενεστερη εκδοση του ιδιου λειτουργικου, ε; Αναρρωτιεμαι 2 πραγματα: 1. Τα s60 κινητα δεν τρεχουν Java εφαρμογες; 2. Δεν θα γινει ποτε επισημα βεβαια αλλα γινεται αραγε να αναβαθμιστει ενα s40 κινητο σε s60; Ισως για τους τρελαμενους βεβαια μια πιο σωστη ερωτηση να ηταν "γινεται ενα s40 κινητο να αναβαθμιστει σε Linux"! Που θα παει, θα γινει και αυτο... :wacko: ;)
  6. Γεια και χαρα σε ολους. Απεκτησα προσφατα ενα Nokia 6270 το οποιο σε σχεση με οτι χρησιμοποιουσα μεχρι τωρα ειναι καταπληκτικο. Εχω ψιλοαπογοητευτει ομως απο το γεγονος οτι βρισκω παρα πολλες πληροφοριες στο δικτυο για κινητα s60 σε αντιθεση με το s40 (που ειναι το 6270). Μετα απο το σχετικο μπερδεμα λοιπον, εχω τις εξης αποριες: - Συμφωνα με το Faq στο s60 forum, το s60 "Απλοϊκά, είναι η πλατφόρμα που στηρίζεται στο λειτουργικό symbian OS διαφόρων εκδόσεων". Δηλαδη εχει να κανει μονο με το λειτουργικο του κινητου ή και με συγκεκριμενες δυνατοτητες του hardware; - Αν το s40 ειναι κατι παλιο, γιατι η Nokia εβγαλε νεο κινητο βασισμενο σε αυτο; - Υπαρχουν τοσο μεγαλες διαφορες μεταξυ s40 και s60 που κανουν την εκτελεση εφαρμογων s60 στο 6270 αδυνατη; - Για καποιο developer που φτιαχνει εφαρμογες για s60 ειναι τοσο δυσκολο να φτιαξει και s40 εκδοση; Με ενα διαφορετικο compiler και μικροαλλαγες στον κωδικα δεν γινεται δουλεια; Ευχαριστω εκ των προτερων για τις οποιες πληροφοριες. Α.
×
×
  • Create New...