Jump to content

desklit

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About desklit

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 10

desklit's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. έχει κανείς να προτείνει καμμιά συγκεκριμένη κάρτα μνήμης ? χωρητικότητα, κάποιο μαγαζί ίσως ? πρέπει να προσέξω κάτι ?
  2. παιδιά να ρωτήσω κάτι... όταν φορτίζει το τηλέφωνο η οθόνη μένει πάντα ανοιχτή?υπάρχει κάποια επιλογή για την απενεργοποίηση της?
  3. tourist trophy παιδιά απίστευτο game , πολύ ρεαλιστικό! αξίζει!
  4. παιδιά να πω κ εγά κάτι από δικιά μου εμπειρία.. ήθελα να κάνω καινούρια σύνδεση στον αριθμό που έχω (vodafone 240) ώστε να πάρω την συσκευή από κει, μιας κ είχα πάρει την επιδότηση που δικαιώμουν. Για να κάνω αυτό που ήθελα έπρεπε 1.να κόψω την σύνδεση που έχω 2. να περάσει ένας μήνας ώστε να διακοπεί η σύνδεση 3.να περάσει ένας μήνας μετά την διακοπή 4.να κάνω καινούρια σύνδεση στον ίδιο αριθμό (μετά από συνολικά 2 μήνες και μετά από 1 μήνα χωρίς τηλ.) 5.για να διακόψω τη σύνδεση έπρεπε να καταβάλλω το αναπόσβεστο ποσό της επιδότησης που είχα εκμμεταλευτεί. κοινώς κλαϊν μαϊν... πήρα τη συσκευή κατευθειαν και ησύχασα..:rolleyes: βασικά περισσότερο για τον φίλο PUK σχετικά με την αλλάγη αριθμού.. μίλα απο κοντά σε κάποιο κατάστημα vodafone ωστε να τους ρωτήσεις τα πάντα!
×
×
  • Create New...