Jump to content

jkanel

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by jkanel

  1. Διέγραψα το viber χωρίς να έχω πάρει back up, έχω όμως όλα τα μηνύματα στο desktop. Υπάρχει τρόπος να τα μεταφέρω απο το pc στο καινούριο μου κινητό; Έχω δοκιμάσει το backuptrans αλλά συνεχώς βγάζει κάποιο σφάλμα.
  2. Καλησπερα σας!!!υπαρχει greek rom(cooked) για το TYTN II??? Διαβασα αρκετα απο τα ποστ αλλα δεν βρηκα τιποτα, ουτε ειχα χρονο να τα διαβασω ολα...αν μπορει καποιος ας μου απαντησει. Ευχαριστω
  3. Καλησπερα , ενεργοποιησα το vodafone live unlimited , exv to HTC P3600, δεν εχω τις ρυθμισεις μου λενε οτι δεν γινεται....τι μπορω να κανω?γνωριζει καποιος?
  4. σε καθε επανεκινηση χανεται.....οταν το ξανακανω εγκατασταση ειναι κομπλε με τις συντομευσεις μου.... λογικα κατι θα πρεπει να πειραξουμε στη registry...
  5. Παιδια εχω προβλημα, εβαλα wm6 και εβαλα και το cab HTC Touch , στην αρχη ολα καλα, αργοτερα που εβαλα και αλλα προγραμματα χαθηκε το Touch και μου εμφανιζει ενα μεγαλο κενο......τι να κανω??????
  6. ευχαριστω πολυ, μια που λεει 2.15 χρειαζεται ξεκλειδωμα?ή απλα bootloader?
  7. καλησπερα σας θα ηθελα βοηθεια , μεχρι στιγμης εχω διαβασει πααααρα πολλες σελιδες στο forum και ακομα δεν εχω βγαλει ακρη.Με τα WM6 θα χασω την εγγυηση????????????οπως απλα περασε η ROM για το GPS δεν μπορει να περασει και η αλλη?ουτε ξεκλειδωματα ουτε τιποτα!!!! LINUX......πως??????????παρακαλω οχι αλλα link με xda-developers Οποιος μπορει και εχει γνωσεις να γραψει 5 πραγματακια απλα κατανοητα και με μια λογικη συνεχεια.
×
×
  • Create New...