Jump to content

Piparas

Members
  • Δημοσιεύσεις

    43
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Δημοσιέυσεις posted by Piparas

  1. λοιπον την εβαλα κ την εβγαλα...το κινητο εγεινε 2 φορες αργοτερο...το 720p με το stock προγραμμα δεν επαιζε σωστα...

    πριν λιγο εβαλα την arhd αλλα ξενερωσα που δεν εχει το long press kill apps..

     

    Μια από τα ίδια κι εδώ.. Το κινητό έγινε πολύ αργό και με lags και τώρα βάζω πάλι την icecold που είναι μακράν η καλύτερη αυτή τη στιγμή.

  2. Και εγώ την θέλω την αναφορά σε σμσ , επίσης παρατήρησα οτι δεν μπορω να στείλω κενό μύνημα !

     

    Προσπάθησε να πατήσεις space μία φορά και μετά να στείλεις το μήνυμα. Μπορεί να έχει μέσα έναν χαρακτήρα αλλά εκλαμβάνεται ως κενό.

  3. Ρε παιδιά μου έχει κολλήσει στον καιρό η τελευταία τοποθεσία που ήμουν. Πως γίνεται να το αλλάξω? Μόλις πατώ πάνω στον καιρό βγάζει για 2 δευτερόλεπτα την τοποθεσία που είμαι αλλά μετα αλλαζει στην προηγούμενη. Και απο αναζήτηση δεν μου βγάζει την χίο.

     

    Καμία λύση παίζει?

     

    Για το πρόβλημα αυτό μία πιθανή λύση που έχω γράψει βρίσκεται εδώ.

  4. Θυμάμαι οτι υπήρχε όταν είχα πάρει το κινητό γιατί έψαχνα να βάλω την αναφορά παράδοσης, τώρα δε βρίσκω τη ρύθμιση, μήπως αφαιρέθηκε μετά την 1.32?:blink:

     

    Στις ρυθμίσεις μηνυμάτων έψαξα και ξαναψάχνω αλλά δεν υπάρχει κάτι τέτοιο.. Κι εγώ έχω την εντύπωση ότι υπήρχε κάπου αλλά δεν μπορώ πλέον να το βρω. Τουλάχιστον, μήπως υπάρχει κάτι σχετικό στο Ηandcent sms; Ευχαριστώ πάντως για τη βοήθεια, νόμιζα ότι μόνο εγώ δεν στροφάρω που δεν μπορώ να το βρω..:(

  5. Τι εννοεις?

     

    Sent from my Desire HD using Tapatalk

     

    Υπάρχει μία ρύθμιση στα απλά κινητά που αν ο αποδέκτης του μηνύματος έχει κλειστό το κινητό του, τότε το μήνυμα αποστέλλεται για κάποιο χρονικό διάστημα, από μία μέρα ως μία εβδομάδα νομίζω, μέχρι να το παραλάβει ή μέχρι να παρέλθει το ανωτέρω χρονικό διάστημα και τότε έρχεται ειδοποίηση στον αποστολέα ότι το μήνυμα απέτυχε να παραδοθεί. Ελπίζω να έγινα κατανοητός! :)

×
×
  • Create New...