Jump to content

gabriella

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About gabriella

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 10

gabriella's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Παιδιά, θα με βοηθήσετε? Θέλω να πάρω δώρο στην κολλητή μου μια κάμερα compact σε χαμηλη τιμη πχ 100-120 ευρω, το πολυ 150. Οι απαιτήσεις είναι ενός εντελώς ερασιτέχνη, να φωτογραφίζει δλδ εκδρομες, ταξιδια κλπ, να τραβαει και κανα βιντεακι. Μεχρι τωρα χρησιμοποιουσε το κινητο της, οποτε καταλαβαινετε ο,τι και να της παρω θα το χαρει πολυ. Πειτε μου ομως καμμια γνωμη, για να μην κανω καμμια πατατα , να παρω μια ικανοποιητικη καμερα για αυτα εστω τα λεφτα
  2. Το βράδυ το κλείνω. Δε μιλώ πολύ. Ακούω μουσική όχι πολλή ώρα, συνήθως άμα είμαι στο δρόμο κι έχω ξεχάσει το mp3όφωνο να πάρω μαζί μου. OK συμφωνώ πως η μπαταρία είναι ψιλοχάλια, αλλά εμένα σε σύγκριση με το προηγούμενο (ένα πανασόνικ Χ70 που το χα 2 χρόνια ) που η μπαταρία τα χε φτύσει και τη φόρτιζα καθημερινά, το νόκια μου φαίνεται πολυκαλό. btw to panasonic είχε πέσει απο έναν όροφο κάτω (πρώτος--> ισόγειο, και ψηλοτάβανου κτηρίου μάλιστα), διαλύθηκε σε πολλά κμμάτια, αλλού η κεραία, αλλού η μπαταρία κλπ, το συναρμολόγησα και δούλευε ρολόι. Σκυλί, λέμε!!
  3. Εμένα- με λογική χρήση- μου κράτησε 3 μέρες η μπαταρία. Το τρίτο βράδυ το φόρτισα. Αλλά όχι και 20λεπτο τηλεφώνημα και.. καπούτ. Κάποιο πρόβλημα θα χει!!!
  4. Και γω το πήρα το κινητάκι , μου άρεσε, είναι στιλάτο. Η οθόνη ναί, καθυστερεί να σβήσει αλλά δε χαλιέμαι και τόσο. Ο ήχος είναι εξαιρετικός, κανένα πρόβλημα... και το καπάκι, όχι παιδιά, δεν τρίζει καθόλου!! Οι φωτογραφίες δεν είναι ό,τι καλύτερο αλλά η οθόνη είναι ε-ξαι-ρε-τι-κή!!
  5. Υπάλληλος σε κατάστημα φωτογραφικών ειδών μου είπε πως ο βαθμός στεγανότητας των 2 μηχανών είναι ο ίδιος , παρότι η pentax δίνει μέγιστο επιτρεπτό βάθος το 1,5 μέτρο και η olympus τα 5 μέτρα. Δηλαδή η pentax πάει άνετα μέχρι τα 5 μέτρα, παρ'ολο που δε δηλώνεται στις προδιαγραφές. Ισχύει κάτι τέτοιο? Διαφορετικά το 1,5 μέτρο της pentax δε με καλύπτει.
  6. Olympus mju 725 SW ή Pentax Optio W 20 ??? Δώστε μια βοήθεια pls
  7. Παιδιά, καλησπέρα. Θέλω μια compact ψηφιακή, εύχρηστη και αδιάβροχη. Να μπορώ να βγάλω υποβρύχιες φωτο , σε όχι μεγάλο βάθος. έχετε κάτι να μου προτείνετε? Α! Και να μην είναι πανάκριβη!! thanx
×
×
  • Create New...