Jump to content

Christos_Athens

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Christos_Athens

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 10

Christos_Athens's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Μάγκες, παρότι δεν έχω πολλά post δεν σημαίνει πως δεν διαβάζω όλα όσα γράφεται,τα οποιά είναι και πολύ χρήσιμα. Δυστυχως την έπαθα και θέλω την βοήθειά σας. Χτες στα καλά καθούμενα ασπρισε η οθόνη του Ν80 όταν ήταν ανοιχτό το (slide out). Όταν τόκλεισα επανήλθε στα φυσιολογικά του. Κάθε φορά που το άνοιγα η οθόνη τρελενόταν και όταν τόκλεινα έστρωνε! Σήμερα τίποτα, μόνο ασπρη οθόνη με κάτι μπλε αποχρώσεις (ανα διαστήματα, προφανώς το screen saver). Έχεις πάθει κανείς κάτι παρόμοιο και πόσο κόστισε η επισκευή του; σας ευχαριστώ εκ τον προτέρω Χρήστος
  2. Δοκίμασες με την ελλινική version του NSU;
  3. Παιδιά είτε το πιστεύετε είτε όχι από έκανα την αναβάθμιση χτες στο κινητό μου ΟΧΙ ΙΕ, και όλα πήγαν καλά μέσω NSU(el). Έχω το μενού του ΙΕ. Μάλλον έγινε ΙΕ !!!:D :D :D Μπορεί να είναι το πρώτο post αλλά πιστεψε με έχω διαβάσει ΟΛΑ τα υπόλοιπα post που έχουν γραφτεί. Καλώς σας βρήκα.
  4. Γειά & χαρά σε όλους-ες σας. Νέος χρήστης Ν80 και μέχρι τώρα (1 μήνα) έχω μείνει αρκετά ευχαριστημένος. Παρόλα αυτά έχω δύο προβλήματα τα οποία θα μοιραστώ μαζί σας μπας και βγάλω άκρη. Το κινητό το χρησιμοποιώ επαγγελματικά άρα επαφές, ημερολόγιο, κλπ αυτόματα συγχρονίζονται με την σύνδεση του Ν80 στο laptop. Δυστυχός όσες επαφές μεταφέρονται από το laptop στο N80 ΔΕΝ δημιουργούνται αυτόματα οι φωνητικές εντολές για τις ελληνικές επάφές αλλά μόνο για όσες είναι σε αγγλικούς χαρακτήρες. Στη Νόκια μου είπαν ότι σε κανα μήνα πρόκειται να βγει για αυτό το λόγο αναβάθμιση στις φωνιτικές εντολές. Ξέρεται κάτι γιαυτό ή να τα πάρω στο κρανίο & να τους το φέρω στο κεφάλι;:mad: Τέλος έχω επίσης πρόβλημα με τα sms όταν πάω να τα διαβάσω-στείλω από το laptop. Μου γράφει πως "η έναρξη της ενημέρωσης απέτυχε" χωρίς να μπορώ να δώ ούτε 1 sms. Sorry αν κάποιος το έχει ξανααναφέρει αλλά μου είναι αδύνατο να διαβάσω όλες τις σελίδες του θέματος. ΤΗΧ.
×
×
  • Create New...