Jump to content

alkispen

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About alkispen

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 10

alkispen's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Το ζητούμενο για εμένα, πλέον, δεν είναι η απόδοση, αλλά η αξιοπιστία. Εξ' άλλου έχω σταματήσει να ασχολούμαι με το παπί, αλλά το "αγαπάω" και θέλω να είναι στην εντέλεια και να παραμείνει έτσι για πολύ καιρο ακόμα...
  2. Τίποτα δεν έχω πειράξει στον κινητήρα. Δεν είμαι αυτής της λογικής... Το μόνο που θα ήθελα να κάνω παλιότερα, ήταν να αλλάξω εκκεντροφόρους αλλά ήθελε πολύ δουλειά και δεν είχα το κουράγιο. Πάντως μετά από τοσα χρόνια και χλμ. μου φαινεται, ήρθε η ώρα να αλλάξω ένα πιστόνι (στα ίδια χιλιοστά) και σκέφτομαι αντί να βάλω το μαμίσιο, να βάλω ένα ελαφρύτερο της wiseco.
  3. Περίφανος κάτοχος ενός FX από το 2002. 60.000 χλμ. (καθημερινό πραγματικό "σκίσημο" για αρκετά χρόνια), προβλήματα ----> 0 Δεν πείραξα ποτέ το μοτέρ. Δεν χρειάζεται... http://www.bikepics.com/pictures/838077/ Καρμπιλατερ Dell' orto 30άρι Φιλτροχοάνη Κ&N Εξάτμηση αλουμινίου, από DRZ, CRD Μπροστά δισκόπλακα μαργαρίτα Braking 320mm, από Ζ125, με μια βάση φτιαγμένη σε τόρνο και σωλινάκι υψηλής πίεσης Πίσω δισκόφρενο ολόκληρο σύστημα της NISSIN από Ζ125 με δισκόπλακα Braking και σωλινάκι υψυλής πίεσης, στην μαμίσια ζάντα Το μηχανάκι για 125 κιβικά πάει σφεντόνα :ninja:. Αν βρει κάποιος άκρη με εκκεντροφώρους, ακόμα καλύτερα...!! Όσο για τα φρένα... :X όσοι το έχουν οδηγήσει, έχουν πάθει την πλάκα τους...
  4. Apo fraga de thimamai giati exoun perasei kai 3 xronia alla nomizw oti ta antalaktika, gnisia apo z, gurw sta 200 eurw kai apo ekei kai pera eksartatai apo ta posa tha sou parei o tornadoros. emena de mou eixe parei polla giati itan gnwstos.
  5. Εγώ έχω βάλει πίσω δισκοφρενο. Δεν χρειάστικε αλλαγής ζάντας. Θα το πας σε τορναδόρο, θα σου γεμίσει τη ζάντα και θα φτιαξει τις βάσεις στο ψαλίδι και τη γεμισμένη ζαντα σύμφωνα με τα ανταλαχτικά που θα αγοράσεις. Εγώ εβαλα απο Ζ. Το φρένο απλά είναι απίστευτο!! Κοκκαλώνει η μηχανή απλά στη στιγμη!!
×
×
  • Create New...