Jump to content

giakoumel

Members
  • Δημοσιεύσεις

    8
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by giakoumel

  1. Καλημέρα και χρόνια πολλά. Εάν κάποιος ενδιαφέρεται για invite, ας στείλει pm. Καλές γιορτές.
  2. Σήμερα το παρέλαβα και εγώ, αν και είχε έρθει από εχθές αλλά δεν με βρήκαν σπίτι. Αποστολή από mailboxde στις 16/9 με DHL. Ευχαριστώ πολύ τον φίλο charlie_GR για το invite. Προς το παρόν (ειδικά σε σχέση με το galaxy S2) πετάει... Είναι ημερομηνίας 30/8.
  3. Ναι μου το προτειναν. Το ίδιο και στο Γερμανό. Παίδες ευχαριστώ πολύ, αυτό ήταν. Αισθάνομαι ολίγον βλαξ που ήταν τόσο απλό, αλλά βλέπετε εγώ είμαι του Android και δεν πολυσκαμπάζω από...μηχανήματα του διαβόλου...:) Και είχα ρωτήσει και όλους τους γνωστούς που έχουν iphone...
  4. Παίδες χαίρετε, Εχει η σύζυγος το 5S και κάνει ΠΑΝΤΑ το εξής: Στις εισερχόμενες κλήσεις εμφανίζεται στον καλών σήμα κατειλημμένου και εάν ξανακαλέσει αμέσως τότε καλεί κανονικά. Εάν περάσουν 2-3 λεπτά περίπου τότε κάνει πάλι τα ίδια. Εχω επικοινωνήσει με Cosmote, και έχω αλλάξει και sim αλλά το πρόβλημα εξακολουθεί. Κάποια ιδέα? Να πάει για service?
  5. Τελικά ακόμα και έτσι το πρόβλημα με το bluetooth (αποσυνδέσεις) δυστυχώς παραμένει.:(
  6. Thanx φίλε μου. Το έκανα αλλά δεν το έχω τεστάρει ακόμα. Ας ελπίσουμε να λυθεί.
  7. Παίδες έχει κανείς άλλος πρόβλημα με το bluetooth? Προσωπικά μου έχει σπάσει τα νεύρα. Σε δύο συσκευές bluetooth που το έχω συνδέσει, ένα handsfree Nokia BH-215 και σε ένα JVC σύστημα αυτοκινήτου, όταν μιλάω, συνεχώς αποσυνδέεται και ξανασυνδέεται κάθε 1-2 λεπτά περίπου. Και βέβαια έχει και το άλλο πρόβλημα με το rSAP που έχω αν δεν κάνω λάθος ξανααναφέρει. Όταν συνδέεται λειτουγεί κανονικά, όταν όμως αποσυνδέεται από το bluetooth, ενώ θα έπρεπε να συνδεθεί αυτόματα με το δίκτυο, κάτι συμβαίνει και μπλοκάρει μάλλον την πρόσβαση στη SIM (μου βγάζει για λίγο και σχετικό icon στη μπάρα επάνω) και πρέπει να απενεργοποιήσω και να ξαναενεργοποιήσω το τηλέφωνο για να συνδεθεί. Και η πλάκα είναι πως το παλιό μου S200 με cooked ROM WM 6.1 δούλευε άψογα, με τη διαφορά πως δεν πέρναγε τις επαφές του τηλεφώνου μέσω rSAP παρά μόνο της SIM (και για να πω την αλήθεια ο κύριος λόγος που το άλλαξα ήταν αυτός...). Λέτε να δοκιμάσω καμιά άλλη ROM????? Το support της HTC Europe αν και εξυπηρετικότατο και άμεσο στις απαντήσεις του μου λέει πως έχει στείλει το πρόβλημα στους developers, αλλά ακόμα...καμία εξέλιξη.
  8. Χαιρετώ όλους τους φίλους με τη σειρά μου. Ήρθε και εμένα στα χέρια μου την περασμένη Τρίτη επιτέλους το Diamond 2. Πριν είχα το S200 και έως τώρα είμαι ευχαριστημένος. Ενα πρόβλημα έχω, αλλά αμφιβάλω εάν κανείς άλλος το έχει συναντήσει. Το αυτοκίνητό μου (VW) έχει bluetooth με rSAP. Ενώ το τηλέφωνο συνδέεται και δουλεύει μια χαρά (το ίδιο το κινητό απενεργοποιεί το κομμάτι του τηλεφώνου μόλις συνδεθεί με το αυτοκίνητο), όταν κλείνω το αυτοκίνητο και αποσυνδέεται, οπότε πρέπει να ξανασυνδεθεί στο δίκτυο, αυτό κολλάει εκεί και δεν συνδέεται. Πρέπει να πάω και να κάνω phone off και μετά on και τότε συνδέεται. Υ.Γ. Ένα ευχαριστώ στους φίλους που έχουν προσφέρει τόσες χρήσιμες πληροφορίες εδώ.
×
×
  • Create New...