Jump to content

adrenaline

Members
  • Δημοσιεύσεις

    24
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About adrenaline

  • Ημ. Γέννησης 16/01/1971

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

Πρόσφατοι Επισκέπτες

Το μπλοκ πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

adrenaline's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Από οτι φαίνεται δεν είναι στα άμεσα σχέδια της RIM Δοκίμασες να πας σε κάποιο Γερμανό?
  2. Δούλεψε!!! Ευχαριστούμε για την πληροφορία
  3. Ευχαριστώ thief για την απάντηση. όταν πήγα να ενεργοποιήσω το bis η πωλήτρια μπήκε στη φόρμα (και έβλεπα τι πληκτρολογούσε) και με το που έβαζε το imei στη σχετική intranet φόρμα της Cosmote και ζητούσε να προχωρήσει τη διαδικασία το σύστημα της έβγαζε error message "Λάθος imei" και δεν μπορούσε να προχωρήσει σε ενεργοποιήση bis
  4. Καλησπέρα, θα ήθελα τη βοήθεια σας παρακαλώ. Ένας φίλος μου έχει δώσει ένα Vodafone branded blackberry άλλα το δίκτυο μου είναι Cosmote. Σήμερα που επισκεύτηκα τη Cosmote με ενημέρωσαν πως δεν είναι δυνατόν να ενεργοποιηθεί η υπηρεσία blackberry καθώς το IMEI δείχνει πως έχει αγορασθεί από τη Vodafone (τα imei της Vodafone αρχίζουν από 99 ενώ της Cosmote από 012). Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος για να μπορέσω να ενεργοποιήσω την υπηρεσία blackberry? διαβάζοντας σε κάποιο άλλο topic κάποιος άλλος ανέφερε το ίδιο πρόβλημα άλλα το δίκτυο του ήταν Wind. Η λύση που προτάθηκε ήταν από το προηγούμενο κάτοχο της συσκευής να γίνει αποδέσμευση της συσκευής με fax προς τη Vodafone Στην περίπτωση αυτή όμως αφού η Cosmote τσεκάρει τα imei πως θα λειτουργήσει σαν λύση? Κάποια βοήθεια?
  5. Υπάρχει κάποιος τρόπος ξεκλειδώματος για το nokia maps? Κάτι που να ξεκλειδώνει το navigation? Ευχαριστώ
  6. Μήπως γνωρίζει κάποιος τη διεύθυνση και το URL του studio Μέδουσα στην Αθήνα? Ευχαριστώ
  7. Αληθεύει πως σύμφωνα με την Ελληνική νομοθεσία (και τις οδηγίες της ΕΕΤΤ) για να γίνεις "MVNO" πρέπει να διαθέτεις ιδιόκτητο δίκτυο?
  8. :D :D :D προφανώς αναφέρεσαι στα ονόματα των vivid, private κλπ κλπ:cool: :cool: με τις οποίες έχουν μεγαλώσει γενιές και γενιές.... :lol: :lol:
  9. To καλύτερο είναι να καλέσεις το customer care της ΤΙΜ και να τους ζητήσεις να στο ξεμπλοκάρουν
  10. Μπήκα και το είδα. Δεν είναι ακριβώς το ίδιο. Μου φαίνεται πως στο ΤΙΜ το έχουν όλο συγκεντρωμένο σε ένα site. Σωστα? Απο χρεώσεις είδες τίποτα?
  11. Βρε σεις το ανεβάσαν τελικά στο κεντρικό menu του TIM plus. Είχες δίκιο Chris :-) Τάσο, είδα Private, Vivid, Digital Playground, Playgirl, Peach και κάτι άλλα που δεν τα θυμάμαι. Τίμιο, τίμιο περιεχόμενο :-P
  12. Δεν το είδα πουθενά αλλού.
×
×
  • Create New...