Jump to content

coronerpanos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    16
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About coronerpanos

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 10

coronerpanos's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Ετοιμάζομαι να περάσω Official Rom με αυτόν τον τρόπο: https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/14015-%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-Flash-Official-Rom-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF-Mi-PC-Suite-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%8C%CE%BB%CE%B1-%CF%84%CE%B1-Xiaomi-%CE%B1%CE%BA%CF%8C%CE%BC%CE%B1-%CE%BA%CE%B1/ Έχω αυτήν την Rom τώρα στο κινητό μου : http://prntscr.com/cuy301 Και το σύστημα που θα γίνει η διαδικασία είναι ένα laptop Vaio με 32bit Windows 7 Ultimate με Service Pack 1! Ο Bootloader είναι κλειδωμένος! Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα να πάρω backup εύκολα? Προχωράω?Όταν με το καλό περάσω σε Official Rom η εγκατάσταση που θα γίνει με την παραπάνω διαδικασία θα είναι καθαρή?Πρέπει να κάνω μετά κάτι άλλο? Ευχαριστώ!!
  2. Τέλεια!!Ευχαριστώ πάντως που αφιερώνεις χρόνο!Άντε μπας και βγάλουμε άκρη!! Αν μπορούμε να βάλουμε Rom χωρίς ξεκλείδωμα τότε το κάνουμε! Αν είναι απαραίτητο για καθαρή εγκατάσταση άλλης Rom τότε το πολεμάμε να δούμε που γίνεται το λάθος και δεν ξεκλειδώνει!
  3. Εσύ είπες ότι είναι official stable... Εγώ σου είπα ότι είναι multi...
  4. Και πως βρίσκω μέσα Ελληνικά?Γιατί δεν παίρνω ενημερώσεις αυτόματες αν είναι official stable? http://prntscr.com/cuxepw
  5. Έχει Ελληνικά άλλο που δεν τα χρησιμοποιώ εγώ! Αυτό δείχνει στο about phone πάντως: http://prntscr.com/cuwy0l
  6. Φαίνεται στα screenshot...
  7. multi ειναι... Έχει Ελληνικά!
  8. Έτυχε εκείνη την στιγμή να το έχω βγάλει! Μπορώ όμως να σου βγάλω screenshot που να είναι συνδεδεμένο... Το θέμα είναι όμως είναι ότι λέει για τον λογαριασμό ότι δεν είναι ο ίδιος...
  9. Ναι!Αλλιώς πως θα ξεκινήσει η διαδικασία unlock! Volume Down + Power Button ταυτόχρονα... Φτάνει στο 50% και σταματάει βγάζοντας το μήνυμα που έχω δείξει παραπάνω στο screenshot!
  10. Τι κάνω λάθος και δεν μπορώ να κάνω unlock? http://prntscr.com/cu2tgb http://prntscr.com/cu2tl6 http://prntscr.com/cu2x9f http://prntscr.com/cu2xf7 Κάποιος???
  11. Τι κάνω λάθος και δεν μπορώ να κάνω unlock? http://prntscr.com/cu2tgb http://prntscr.com/cu2tl6 http://prntscr.com/cu2x9f http://prntscr.com/cu2xf7
  12. Καλησπέρα!! Κάποιος πολύ έμπειρος με φλασαρίσματα ROM κτλ. για βοήθεια!!:ninja: Όποιος έχει ελεύθερο χρόνο και υπομονή ας στείλει ΠΜ!:ninja: Ευχαριστώ!:ninja:
  13. Καλημέρα σε όλη την κοινότητα!!! Οι σοφοί ας απαντήσουν σε αυτό: ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ 30-06-2016 09:33 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ Τι λέτε αύριο υπάρχει περίπτωση να το έχω στα χέρια μου? Και μια ερώτηση ακόμη!Έχει κάποιος βάλει στο κινητό το Kodi? Σας ευχαριστώ προκαταβολικά!!! Αθήνα είμαι!!!
  14. Το έκανα χθες παραγγελία και εγώ τελικά από Gearbest! Σε χρυσό χρώμα 3/32! Να δούμε πότε θα μας έρθει και πως θα μας έρθει(με τι Rom)! Παρόλο που έκανα την παραγγελία δεν ξέρω αν είναι καλύτερο από το Samsung Omnia i9000 που έχω... :shifty: Θα σας κάνω συγκριτικό όταν με το καλό έρθει! :ninja: Το ξέρω ότι έχετε αγωνία...
×
×
  • Create New...