Jump to content

cybermage

Members
  • Δημοσιεύσεις

    8
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

cybermage's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Στις ρυθμίσεις βάλε να χρησιμοποιεί το GDI
  2. Εμένα η συγκεκριμένη κάρτα είχε δικό της usb card reader. Ίσως είναι άλλη έκδοση από αυτή που έχεις. Στα windows κάνεις διαμόρφωση με τις εξής ενέργειες. 1) Κάνεις δεξί click στο my computer. Στο μενού που εμφανίζεται πατας manage. 2) Εμφανίζεται ένα παράθυρο το οποίο λέγεται computer management. Επιλέγεις στο storage το disk management. 3) Λογικά στο δεξί μέρος της οθόνης βλέπεις τους σκληρούς σου δίσκους. Επιλέγεις το σωστό δίσκο. (δηλαδή το 4Gb δίσκο σου) 4) Πατάς δεξί click και μετά format. ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΛΕΞΕΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΔΙΣΚΟ!!! 5) Από εκεί και πέρα διαλέγεις τι format θέλεις να έχει η sd κάρτα σου. Παίξε με τις ρυθμίσεις να δεις μήπως φτιάξει...
  3. Την ίδια ακριβώς κάρτα έχω και εγώ. Δεν μου παρουσιάζει όμως πρόβλημα... Θα πρότεινα να δοκιμάσεις καμία άλλη κάρτα για να δεις αν φταίει το κινητό ή η κάρτα. Επίσης δοκίμασε να τη διαμορφώσεις μέσα από το pc σου μήπως και δεν τη διαμορφώνει σωστά το κινητό.
  4. Ναι, θα τρέχουν κανονικά. Οι περισσότερες υπάρχουν και σε vga.
  5. cmd1981 έχει και σε εσένα το πρόβλημα με τον χαμηλό ήχο με χρήση ακουστικών ή είναι ιδέα μου;
  6. Λοιπόν. Το m600+ το αγόρασα πριν 2 χρόνια οπότε είναι λογικό να έχει μεγάλες διαφορές. Θα παραθέσω μερικά μόνο: Αρχικά wm6 vs wm5 με ότι αυτό συνεπάγεται. π.χ. πιο όμορφη "ταπετσαρία" Πιο ευκρινής οθόνη (vga vs qvga). Τεράστια η διαφορά, αφού μπορείς να δεις πολλαπλάσια πράγματα στην οθόνη σου. Η today screen είναι πολύ πιο εύχρηστη με τα addons που έχει. π.χ. κάνεις dial τους βασικούς σου αριθμούς με 2 click μόνο (χρησιμοποιώντας το δάχτυλο) Γενικά από πλευρά software είναι πλέον αρκετά πλήρες. (Το παλιό δεν είχε ούτε msn.) Τα κουμπιά κάτω από τη συσκευή πλέον έχουν νόημα καθώς μπορείς να κάνεις όλες τις βασικές ενέργειες χωρίς να χρησιμοποιήσεις την touchscreen. Μου αρέσει επίσης που όταν σου έρχεται μήνυμα στο ανοίγει με τη μία ως popup. Όσο αφορά την απόκριση το μενού ανοίγει πολύ πιο γρήγορα (Λογικό: Το ένα είχε επεξεργαστή στα 200mhz και αυτό έχει στα 500). Το wifi είναι πολύ πιο σταθερό (δεν κολλάει τη συσκευή στο άνοιγμα - κλείσιμο) Ο ήχος έχει βελτιωθεί αρκετά. (Έχω πρόβλημα με την ένταση χρησιμοποιώντας τα ακουστικά!!! δεν έχω δοκιμάσει με άλλα για να πω αν φταίει η συσκευή ή τα ακουστικά) Επίσης έχει πολύ ωραίο task manager. Σαν ποιότητα κατασκευής μπορώ να πω ότι μου αρέσει πάρα πολύ. Ωστόσο δεν έχει φάει ακόμα τις τούμπες που είχε φάει το παλιό. Το design του μου αρέσει πάρα πολυ και ειδικά η ποιότητα του πλαστικού περιβλήματος. Η κάμερα είναι επίσης αρκετά βελτιωμένη σε σχέση με το παλιό μου μοντέλο. (κάνει αυτόματο focus, etc.) Πολύ δυνατό επίσης και το flash light (χρήσιμο για τις νύχτες) Το κακό είναι ότι δεν μπορώ να το συγκρίνω με άλλα σύγχρονα wm κινητά καθώς δεν έχω άλλο στην κατοχή μου. Αρνητικά: Λίγη μνήμη Ram. Δεν το κατάλαβα στην πράξη. Το πρόβλημα με τα ακουστικά. (ίσως δικό μου) Αργό direct draw. (Πιθανότατα λόγω του ότι δεν έχει graphic accelerator? Στην πράξη για τα βίντεο με τη χρήση του GDI τα έβλεπα άνετα.) Το destinator 7 το δοκίμασα. Νομίζω ότι ψιλοlagαρε στο zoom in - zoom out. Ωστόσο μια χαρά με πήγε στον προορισμό μου. Η μπαταρία του κρατάει με βαριά χρήση μία μέρα. Δηλαδή κάθε βράδυ φόρτιση... Αλλά το ίδιο ίσχυε και με το παλιό. Γενικά για εμένα μέχρι στιγμής άξιζε τα λεφτά του. (το λιώνω στη χρήση όμως...) Αν δεν παρουσιάσει τεχνικά προβλήματα δεν νομίζω να αλλάξω άποψη.
  7. Την έχω ήδη φορτώσει με τα προγράμματα που θέλω. (core media player, etc...) Τα βιντεο (mp4) που είναι αυτό που με ενδιαφέρει δεν κολλάνε με τη χρήση του GDI πάντα. Έχεις να προτείνεις κάποιο "βαρύ" πρόγραμμα για να δούμε γενικά πώς πάει; Γενικά η εμπειρία μου με wm κινητά είναι από το προηγούμενο κινητό μου (Eten Μ600+) και προφανώς βλέπω μεγάλη διαφορά. Η μπαταρία κρατάει μία ημέρα πάντως με βαριά χρήση (βίντεο, τηλέφωνα). Εάν έχετε κάποια συγκεκριμένη ερώτηση για τη συσκευή και μπορώ να σας απαντήσω πείτε μου. Για τη vodafone δεν έχω ιδέα. Εμένα με cosmote δούλεψε χωρίς να πειράξω κάτι (αγόρασα σκέτη τη συσκευή χωρίς συμβόλαιο).
  8. Το αγόρασα πριν 3 ημέρες. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Δεν μου φαίνεται αργο... Στα βίντεο είχα πρόβλημα, αλλά όταν ο έβαλα να χρησιμοποιεί το gdi έστρωσε. Το μόνο αρνητικό που βρήκα είναι ο χαμηλός ήχος με χρήση mic. Αλλά κάπως θα φτιάχνει και αυτό. :)
×
×
  • Create New...