Jump to content

alxk

Members
  • Δημοσιεύσεις

    43
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About alxk

  • Ημ. Γέννησης Ιούνιος 25

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

alxk's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Διάβασα στο internet οτι το πρόβλημα το αντιμετωπιζουν πολυ στο εξωτερικό χωρις να υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση της Samsung για το προβλήμα. Το παράδοξο είναι ότι τις τελευταίες μέρες που είμαι εκτος Ελλάδας χωρίς να έχω αλλάξει sim με internet ανοιχτό όλη μέρα δεν είχα κανένα πρόβλημα :blink:
  2. 1) Το έχω δοκιμάσει 2) θα το δοκιμάσω 3) Πως γίνετε αυτό? :confused: 4) Επίσης πως γίνετε αυτό :( Πρόσφατα έκανα και update. Ναι Cosmote με ενεργοποιημένο το 4G! Όχι από το Saturn στην Γερμανία!
  3. Καλημέρα, είμαι κάτοχος του κινητού κανένα μήνα και διαπύστωσα οτί κάποιες φορές μου πετάει την εν λόγω ένδειξη "Not registered on network" και δεν μπορώ να πραγματοποιήσω κλήσεις ούτε να στείλω μύνημα και να δεχθώ αντίστοιχα, και αν με καλέσει κάποιος άλλος λέει πως είμαι πιθανόν απενεργοποιημένος. Η μόνη λύση είναι να κάνω restart. Υπάρχει κάποιος τρόπος να λύσω αυτό το πρόβλημα που είναι αρκετά ενοχλητικό κάποιες φορές. :( H sim που χρησιμοποιώ είναι καινούργια btw!
  4. Καλη επιτυχία σε όλους! Ο πιο τυχερός θα κερδίσει :D
  5. Η αυτονομία ανέβηκε στις 2 μέρες αφού έβγαλα το "Screen Saver" και το "Light indicator" off. Αλλά και πάλι..:(
  6. Έχω μερικές μέρες το εν λόγω κινητό και έχω διαπίστωση ότι έχει μεγάλο πρόβλημα με το θέμα της αυτονομίας. Μου κρατάει μια μέρα, με αρκετή χρήση βέβαια. Καμία ιδέα? Μου κάνει εντύπωση βέβαια γιατί με παρόμοια χρήση το SE P990 μου κρατούσε 2-3 μέρες.. ..κατά τα άλλα έχω να πω ότι είναι ένα μικρό κόσμημα!!:D
  7. Δεν μπορώ να καταλάβω όμως γιατί δεν έβαλαν την μπαταρία που έβαλαν και στο p1i (1120 mAh). Βλακείες κάνει η SE.. Προτιμότερο είναι να χρησιμοποιούμε όσο το δυνατόν λιγότερο το κινητό τηλέφωνο :p αλλά σίγουρα ένα handsfree ή ακόμα και ένα BT handsfree "ψήνει" λιγότερο τον εγκέφαλό μας. Καλό θα ήταν επίσης να μην κολλάμε το κινητό στο αυτί και να μην φωνάζουμε όταν μιλάμε στο κινητό.
  8. 1.Μικρή μπαταρία (900 mAh) 2.Το πενάκι του υστερεί σε ποιότητα σε σχέση με τα υπόλοιπα UIQ της SE 3.Μεγάλος δείκτης SAR 0.96 W/kg (έναντι 0.56 W/kg του SE P1i) ...είναι μερικά που έχω βρεί μέχρι τώρα! :)
  9. Από ότι είδα σήμερα στο Πλαίσιο περιέχει μαύρη θήκη και walkman handsfree!
  10. Παιδιά τελικά αξίζει τον κόπο ή να προτιμήσω το P1i? Το ηχείο είναι πιο ποιοτικό και δυνατό για την αναπαραγωγή mp3 έναντι του P1i?
  11. Έχουμε κάποιο άλλο σχετικό νέο για το κινητό?
  12. Some interestin chOOns! :D Steve Angello & Sebsatian Ingrosso - Umbrella (Marcus Schossow Remix) D. Ramirez & Mark Knight - Colombian Soul Julian Jeweil - Air Conditionne (Sebastien Leger Short Mix)
  13. Μια γνώμη σας παρακαλώ, ποιο να επιλέξω εκ των: Creative Zen V (1GB), Iriver S10 (1GB) και mobiBLU Cube 2 (1GB)? Κυρίως αυτό που με ενδιαφέρει είναι η ποιότητα και η ένταση!
×
×
  • Create New...