Jump to content

skywriter

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by skywriter

  1. Ευχαριστώ για την απάντηση παιδιά, ελπίζω να είναι ήρεμα τα πράγματα στο στρατόπαιδο και να έχουμε καλή αρχή.
  2. Καλησπέρα και απο εμένα, μου ήρθε το χαρτί για ΚΕΕΜ στη Σπάρτη, τι λέει το στρατόπεδο? Είναι καλά ή θα μας πάει αίμα? Εκτός απο οδηγούς, μάγειρες και αρτοποιούς έχει άλλες ειδικότητες? Ρωτάω γιατί έχω 10 βαθμούς μυωπία οπότε απο οδηγός κόβομαι και απο μαγειρική κλπ δεν έχω επαγγελματική εμπειρία ή κάτι τέτοιο, φοιτητής πληροφορικής ήμουν με μεταπτυχιακό. Όποια βοήθεια θα ήταν χρήσιμη, ευχαριστώ!! :D
  3. Σε ευχαριστώ για την απάντηση, πραγματικά με ανακούφησες γιατί είναι η πρώτη απάντηση που πέρνω με δικαιολόγηση. Έως τώρα οι απαντήσεις ήταν απλά μανιφέστα. Θα κοιτάξω να βρώ σπίτι στο Fallowfield και ελπίζω να πάνε όλα καλά. Και για το Didsbury έχω ακούσει καλά πράγματα αλλά είναι μακριά απο ότι μου είπαν. Ευχαριστώ και πάλι.
  4. Καλησπέρα και απο εμένα. Σε λίγες μέρες θα πάω για μεταπτυχιακό στο Manchester και οφείλω να ομολογήσω ότι έχω ακούσει ενα σωρό πράγματα που με έχουν αγχώσει. Οι μισοί λένε ότι ειναι τέλειο μέρος κλπ και οι άλλοι μισοί το παρουσιάζουν ως παράρτημα της κόλασης. Η δικιά σας εμπειρία (όσοι έχουν πάει) ποιά είναι? Επίσης επειδή υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην πάρω εστία θα ήθελα να μου πεί κάποιος ποιές περιοχές είναι καλύτερες για φοιτητές και ποιές όχι. Γενικότερα λένε ότι η εγκληματικότητα είναι μεγάλη οπότε ανυσηχώ και γι'αυτο.
×
×
  • Create New...