Jump to content

LILOU

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Wind - Ελλάδα

LILOU's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Παιδιά γειά σας και από εμένα. Το δικό μου πρόβλημα είναι το εξής. Μετά από εγκατάσταση του Spb Mobile Shell v.3.0.1 & του Inesoft (εναλλακτικά) και αφού μου κολλούσε το κινητό, αποφάσισα να ξαναγυρίσω στο παραδοσιακό πρόγραμμα του samsung, αλλά διαπίστωσα με μεγάλη μου λύπη ότι είχε εξαφανιστεί η συρόμενη μπάρα στα αριστερά που την επιλέγω από τις ρυθμίσεις/σήμερα/στοιχεία/samsung widget. Ενώ την έχω κλικάρει σαν επιλογή που θέλω να μου την εμφανίζει στην αρχική μου σελίδα δεν την εμφανίζει. Τι πρέπει να κάνω ρε παιδιά? Και επίσης έχετε να μου προτείνετε κάποια άλλη εφαρμογή (χωρίς προβλήματα και κολλήματα) αντίστοιχη Spb Mobile Shell v.3.0.1 & Inesoft ? Σας ευχαριστώ πολύ. Να είστε καλά.
  2. Παιδιά θα ήθελα την βοήθεια σας σε ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζω με το SingStar για το PSP3. Εχω αγοράσει το παιχνίδι singstar και τα δύο μικρόφωνα (μπλέ & κόκκινο) που είναι συμβατά και με το PSP2 όμως δυστυχώς όταν ξεκινάει το τραγούδι και ξεκινάμε να τραγουδάμε υπάρχει μεγάλη καθυστέρηση μεταφοράς της φωνής μας στα ηχεία της τηλεόρασης με αποτέλεσμα να τραγουδάμε κανονικά όταν διαβάζουμε τα λόγια αλλά δεν συμβαδίζει ο ήχος που αναπαράγεται στην τηλεόραση. Τι μπορεί να φταίε? Οι ρυθμίσεις της τηλεοράσης ? του PSP3? To ψάχνω εδώ και 3 ημέρες και δεν μπορώ να βρω κάτι. Η τηλεόραση που έχω είναι η PHILIPS 37' LCD AMBILIGHT. Μήπως φταίνε οι συνδέσεις των καλωδίων με ενισχυτές, dvd? Eιλικρινά δεν ξέρω... Σας παρακαλώ πολύ βοηθήστε με αν γνωρίζετε κάτι. Ευχαριστώ πολύ. :(
  3. LILOU

    Assassin's creed

    Πως τα κατάφερες να ξεφύγεις από τους "κακούς"μέσα στο κάστρο. Αυτοί δεν σε αφήνουν να κουνήσεις. Σε έχουν κυκλώσει και σε τσακίζουν. Τέλος πάντων αυτοί δεν είναι πρόβλημα, γιατί κάποια στιγμή τους σκοτώνω όλους και βγαίνω στην ταράτσα όπου ξεκινάει το κυνηγητό.:wacko: Και επίσης, πως τον σκοτώνεις αυτόν που κυνηγάς αφού είσαι μονίμως πίσω του. Δεν προλαβαίνεις να τον φτάσεις και να τον σκοτώσεις γιατί τελειώνει ο χρόνος. Όταν κινείται ο ήρωας μας (και μάλιστα τρέχει) δεν μπορεί να τον φτάσει και να τον σκοτώσει. Άσε που προσπαθούν να σε σκοτώσουν και διάφοροι "κακοί" γύρω γύρω και σε αποσυντονίζουν. Άσε, μου φαίνεται απίστευτα δύσκολο. Και δυστυχώς πιστεύω ότι δεν θα το προχωρήσω ποτέ. Σε ευχαριστώ πολύ. Θα το προσπαθήσω ξανά αν και δεν το βλέπω να τα καταφέρων. Τhanks anyway....;)
  4. Παιδιά θα ήθελα την βοήθεια σας. Έχω κολλήσει στην πίστα όπου σε εγκλωβίζουν σε ένα κάστρο και σου επιτίθονται πολλοί κουκουλοφόροι. Μόλις τους σκοτώσεις(αν τα καταφέρεις, εγώ πάντως με πολύ δυσκολία) αρχίζεις να κυνηγάς ένα τύπο, όπου το σκάει από την οροφή. Τι κάνω απο κεί και πέρα. Τον κυνηγάω? Το έχω προσπαθήσει, και με πολύ κόπο (αφού όλο εμπόδια μπαίνουν μπροστά μου, άνθρωποι κτλ.)τον ψιλοφτάνω τότε μένω από χρόνο και ξανά απ΄την αρχή δηλ. μέσα στο κάστρο με τους κουκουλοφόρους. Βοήθεια παιδιά τι πρέπει να κάνω? Όσο περισσοτέρες λεπτομέρεις και tips τόσο καλύτερα. Τhanks εκ των προτέρων....:blink:
  5. Παιδιά να'μαι και εγώ στο club των κατόχων K800. Θα ήθελα να σας ρωτήσω κάποια πραγματάκια. 1) σε όλες τις προηγούμενες συσκευές που όλοι είχαμε όταν γράφαμε sms πάνω δεξιά πάντα μας έδειχνε τον αριθμό των χαρακτήρων που μας απομένουν για να συμπληρωθεί το 1ο sms και ούτο καθεξείς για 2ο και το 3ο. Τώρα στο seΚ800 τον αριθμό τον εμφανίζει όταν φτάσεις στο 20 γράμμα πριν τελειώσεις. Και το ίδιο αν συνεχίσεις να γράφεις και 2ο. Αυτό είναι ενα χαρακτηριστικό των SE? 2) Όταν το ανοίγω (ενώ είναι εντελώς κλειστό) πρέπει να πατάω το πλήκρο για να ανοίξει παρατεταμένα για τουλάχιστον 3-4 δευτερόλεπτα. Είναι όντως έτσι ? 3) Επίσης όταν το πρωτοπήρα με το που το πρωτοάνοιξα εμφάνισε ενα μήνυμα με κινούμενη εικόνα και ήχο, τώρα δεν έμφανίζει ούτε παίζει απολύτος τίποτα. Πήγα στις ρυθμίσεις οθόνης και τα δοκίμασα όλα αλλά τίποτα. Αυτά προς το παρόν. Πιθανόν να σας ενοχλήσω πάλι στο μέλλον με διάφορες απορίες μου όσο το σκαλίζω. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.;)
  6. Παιδιά δηλ.προτιμάτε περισσότερο το Ε900 από το D900?
×
×
  • Create New...