Jump to content

bleo8onhs

Members
  • Δημοσιεύσεις

    8
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by bleo8onhs

  1. Καλησπέρα παιδιά, έχω το συγκεκριμένο καταγραφικό το οποιό μόνο kguard δεν είναι. Δεν υπάρχει πουθενά στην σελίδα της. Τέλος πάντων, τη δουλειά του την κάνει. Το πρόβλημά μου είναι ότι δεν βρίσκω το manual. Μήπως μπορεί κάποιος να το σκανάρει και να το ανεβάσει κάπου? Αν όχι, μπορείτε να ποστάρετε την διαδικασία που κάνουμε για να αναγνωρίσει το τηλεκοντρόλ? Έχω την εντύπωση πως ζητάει ένα αριθμό. Ευχαριστώ!
  2. Υπάρχει ένα πρόγραμμα για να βάζω κωδικό σε φακέλους, και κυρίως στα sms? Όχι όμως σαν της skb που πρέπει να μπεις σε αυτό για να κλειδώσεις τα μηνύματα και μετά να τα διαβάσεις εκει. Στο φάκελο των sms!
  3. Το πήρα και γώ. Μήπως ξέρετε καμια ελληνική rom κανιβαλισμένη, γιατί φόρεσα το iphone skin με wisbar, δεν χρειάζομαι τις εφαρμογές των windows, αλλά χρειάζομαι απεγνωσμένα την μνήμη!
  4. Και δουλεύει κανονικά? Ανοιγοκλείνει τα μενου με τράβηγμα από κάτω προς τα πάνω και αναποδα. Τρισδιάστατο περιβάλλον? Γενικά δουλεύουν όλα?
  5. Υπάρχει software με το interface του htc touch? Μπορει να γίνει δηλαδή σαν το touch? Γιατί είμαι ανάμεσά τους, και το interface του touch είναι πολύ ωραιότερο.
  6. Τελικά ήταν η sim... Αντικαταστάθηκε και όλα οκ.
  7. Χαίρεται, το έχω και γώ το τηλέφωνο αλλά από προβλήματα άλλο τίποτα. Το χειρότερο πρόβλημα και όποιος ξέρει κάτι παρακαλώ να βοηθήσει, είναι ότι τερματίζει μόνο του τις κλήσεις όποτε θέλει, συνήθως σε ένα λεπτό. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει?
  8. Το άνοιξα εδώ αυτό το θέμα γιατί δεν ήξερα που αλλού να το ανοίξω... Τελικά μπορεί κάποιος να πει σε εμας που σκεφτόμαστε να περάσουμε σε GPRS ολοκληρωμένα σε ένα post τι προσφέρει και τι ζητάει η κάθε εταιρία και εννοώ ότι μπορεί να φανεί χρήσιμο (πχ ότι μόνο με συμβόλαιο μπορείς να συνδεθείς στο νετ με pc...) γιατί άρχισα να το ψάχνω στα sites και των τριών εταιριών αλλά δεν βρήκα και πολλά πράγματα, και τα θέματα εδώ σε κάθε εταιρία έχουν πάρα πολλα posts και είναι ανοργάνωτα για να βγεί κάτι κάλο. Όποιος λοιπόν μπορεί ας postαρει με βάση την εταιρία, πόσο κάνει το gprs, τι ταχύτητα έχει, τι εξοπλισμός χρειάζεται, αν υπάρχει ογκοχρέωση/χρονοχρέωση και ποιά είναι αυτή, πόσο αξιόπιστη είναι η υπηρεσία, drivers που τυχόν να χρειάζονται επιπλέον, μυστικά ή παγίδες που μπορεί να κρύβει η κάθε εταιρία κτλ κτλ κτλ. Π Α Ρ Α Κ Α Λ Ω ΟΧΙ ΑΣΚΟΠΑ POSTS OYTE POSTS ME TH ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ!!! ΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ EDIT ΚΑΙ Η ΚΑΘΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ!!! ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΕ POST ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΙΤΛΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ Η ΓΕΝΙΚΑ ΑΝ ΑΦΟΡΑ ΓΕΝΙΚΑ ΤΟ GPRS!!! ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΝΑ ΒΟΗΘΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ CHAT...
×
×
  • Create New...