Jump to content

notorious

Members
  • Δημοσιεύσεις

    11
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by notorious

  1. lex626 brick Eιχα το ιδιο προβλημα και το ειχα ξεγραμμενο το κινητακι. Oμως επειτα απο πολλες προσπαθειες ...ιδου η λυση http://drive.google.com/open?id=1kOAYXA-8SVg8Zx0-OaTLwk0cREHqPG1j ακολουθησε τις οδηγιες στο βιντεο που περιεχεται με θρησκευτικη ευλαβεια και θα ξεμπρικαριστει.
  2. ευχαριστω Νικ1967 για την απαντηση , αλλα δεν καταφερα να το επαναφερω.Πραγματι το μπρικαρισμα εγινε μετα την εντολη fastboot reboot. Δεν προλαβαινω ν ασχοληθω περισσοτερο Αναζητω καποιον που το εχει ηδη κανει, ειμαι διατεθειμενος να καταβαλω ευλογη αμοιβη.
  3. leeco s3 x626 , εχει μπρικαρει. Εχει αυτη τη βλαβη https://forum.xda-developers.com/le-2/help/bricked-le-s3-x626-flashing-twrp-power-t3715937 Προσπαθησα αλλα δεν το καταφερα να το δορθωσω. Μηπως γνωριζει κανεις καποιο σερβις στη Θεσσαλονικη για επισκευη?
  4. το χω κι εγω , για Ελληνικα εγκατατεστησα απο play store το multiling keyboard. ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- έχω επισης και το s3 x626. Ελάχιστα διαφέρουν, εαν εξαιρέσεις την διπλη καμερα του x651 που βγαζει (καθως φαινεται) καλύτερες φωτογραφίες. Κατά τ αλλα ειναι πολυ καλα τηλέφωνα για την τιμη τους.
  5. ναι ειναι φορτισμενο , περιμενω μηπως κι αν ξεφορτωσει η μπαταρια του τελειως μπορεσει και ξαναπαρει μπροστα ( λεμε τωρα). Ενημερωτικα η τελευταια εντολη που εδωσα ηταν fastboot reboot . Δοκιμασα τωρα που μου υπεδειξες κι ευχαριστω και το sp flash, ομως δεν επικοινωνει καθολου με το κινητο.
  6. 86 € απο geekbuying, 40 μερες, πλεον 35 τελωνειο-ΦΠΑ-ΕΛΤΑ(αυτο θα πει ελληνικη παραγωγικοτητα) μας κανει 121€ . Το τηλεφωνο ηταν υπεροχο. 1. Λεω ηταν, καθ οσον, να το οτι ηταν φθηνο, να οι διακοπες , παιξε-παιξε με φλασαρισματα, recovery , fastboot, update, EUI, .img κλπ σε 2 μερες απο την παραλαβη μπρικαρισε τελειως. Στο τελευταιο reboot νεκρωσε. Το μοναδικο ιχνος ζωης του ειναι οταν το βαζεις στο USB του PC ακουγεται συνεχως και εναλασσομενα ο ηχος (και μονο) της αναγνωρισης συσκευης USB χωρις ομως να τη "βλεπει". Ουτε οθονη, ουτε δονηση, ουτε recovery, ουτε fastboot. Καθε βοηθεια δεκτη κι ευχαριστω. (αν και δεν πιστευω στην νεκρανασταση του) 2. Δεν θα σκασουμε κι ολας. Παρηγειλα παλι απο geekbuying ακριβως το ιδιο. Για να κανουμε και τη δουλια μας ντε. Με αποστολη απο Ιταλια. Πληρωσα κατι τις παραπανω ομως ευελπιστω οτι δεν θα χρεωθω τελωνεια, ΕΛΤΑ κλπ και οτι θα το παραλαβω γρηγοροτερα μεσω DHL. Εσεις τι λετε?
  7. Eχω το ιδιο προβλημα, εκανα upgrade rom , γεμισα κινεζικα, και δεν μπορω να επανελθω στην αρχικη κατασταση που παρελαβα το κινητο Leeco s3 le_x6 lex626. 4gb 32gb. ....τελικα η λυση ηταν απλη , το αρχειο υπαρχει στην ιστοσελιδα του τηλεφωνου στο geekbuying οπου τ αγορασα. http://geekbuying.mediafire.com/file/8kn6hf06f17hlob/171006-Letv2_LeEco_Le_-X626-5.8.018S-6.0.1.zip
×
×
  • Create New...