Jump to content

nikosroggas

Members
  • Δημοσιεύσεις

    60
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Δημοσιέυσεις posted by nikosroggas

  1. Καλησπέρα σας

     

    Μόλις την έκανα και εγώ την αναβάθμιση και έχει Bug με το brightness της οθόνης,

     

    Ενώ λέει 50% παράδειγμα φωτεινότητα στην πράξει είναι στο 12% εγώ έβαλα 3ο πρόγραμμα για brightness οθόνης και το έφτιαξα έτσι και είμαι από Factory Reset.

  2. καλησπέρα παιδιά

     

    πήγα σήμερα πήγα να κάνω flash την ROM για Cosmote

    G930FXXU1BPLM_G930FCOS1BPG7_COS

     

    και μου έκανε αποτυχία ξανά και ξανά

    έχει κάνεις ιδέα γιατί? μήπως πρέπει να κατεβάσω κάποια άλλη?

     

    ευχαριστώ πολύ.

  3. καλησπέρα και από εμένα προχθές αγόρασα και εγώ το κινητό όλα καλά το μόνο που έχω παρατηρήσει και με έχει ενοχλήσει είναι ότι η οθόνη του είναι αρκετά σκοτεινή δηλαδή η φωτινότητα της είναι αρκετά χαμηλή πάνω από την μέση να την έχεις δίχνει σαν να είναι κάτω από την μέση. δεν ξέρω αν φτιαχτεί αυτό με κάποια αναβάθμιση όμως είναι αρκετά ενοχλητικό. :cry:
  4. Καλημέρα σάς από χτες επίσημος χρήστης Galaxy S6. Για αρχή όλα καλά το μόνο που πρόσεξα είναι ένα battery drain στα πρώτα 15% κλασικό φαινόμενο σε καινούργιες μπαταρίες θεωρώ ότι μετά από κάποιους κύκλους λειτουργίας θα στρώσει. Και κάτι για το τέλος μόλις άναψα την συσκευή έβγαλε αναβάθμιση 200MB και κάτι και βελτίωσε αρκετά την κατάσταση.
  5. Παιδεύτηκα κι εγώ σαν εσένα φίλε μου πρόσφατα. Είναι η τακτική τους τέτοια, να προσπαθούν να μην εξυπηρετούν τον πελάτη. Εγώ έχω κινητό αγορασμένο από εξωτερικό και αυτή ήταν η δικαιολογία τους. Ότι δεν επιτρεπόταν να μου βάλουν ανταλλακτικά που είχαν μα έπρεπε να έρθουν από το εξωτερικό τα ανταλλακτικά για το δικό μου κινητό. Και έρχονταν με σαλιγκάρι από ποιος ξέρει που. Από τη δική σου περίπτωση, καταλαβαίνω πως είναι αδιάφοροι. Δεν τους νοιάζει. Τι πάει να πει δεν έχω άσπρο;;; Τσακίσου φέρε το από την άλλη άκρη του κόσμου!!!! Όπως και να'χει, σαν εσένα κι εγώ έμεινα χωρίς κινητό 2,5 μήνες στρογγυλά. Και όλο αυτό το διάστημα χτύπαγα σε κλειστές πόρτες κ παρακαλούσα. Για ένα κινητό που χάλασε μόνο του και μου το είχαν στείλει ήδη μια φορά πίσω χαλασμένο. Δεν τους αγγίζει τίποτα. Μέχρι με καταγγελία προχώρησα στο συνήγορο του καταναλωτή, μα όταν έφτασε στα χέρια τους και αναγκάστηκαν να δείξουν ενδιαφέρον, το κινητό είχε πια γυρίσει σε μένα... κουράγιο!!! Υπομονή!

    (να σημειωθεί πως προσπάθησα να επικοινωνήσω με HTC Αγγλίας και δεν κατάφερα να βρω ένα τηλέφωνο ή ένα mail, παντού κλειστές πόρτες!)

     

    όλα αυτά γίνονται εντός Ελλάδος γιατί τους περνά και τα κάνουνε... σε ξένες χώρες δεν έχει καμία σχέση με εδώ πως λειτουργούν στον καταναλωτή. :mad:

  6. Διαφορετικο imei??Αυτο κι αν ειναι ευτραπελο!!Ολες οι εταιρειες οταν αλλαζουν πλακετα η συσκευη,περνανε το αρχικο ιμει για λογους εγγυησης,πως την πατησαν αυτοι??

    Παντως απο την arvato (οχι απο την htc) δεν μπορω να πω οτι εμεινα ευχαριστημενος,μαλον το αντιθετο θα ελεγα!Ειχα στειλει το δικο μου με ζημια και μου αλλαξαν πλακετα.Οταν το παρελαβα...τι να σου λεω τωρα...δυο σημαδια στο γυαλι και ενα μεγαλο αποτυπωμα απο πρεσα σε ολο το πισω σωμα!!!Η γυναικα μου που το ανοιξε,επειδη εγω ελειπα εκεινη την ωρα,τα ειδε και προσπαθουσε να μου τα πει στο χαλαρο στο τηλεφωνο για να μην αρχισω να ουρλιαζω.Πηρα την htc και τους απαιτησα αλλο κινητο εδω και τωρα και οπως κι εγινε.Απο την εταιρεια δεν εχω παραπονο,εγινε ακαριαια η αλλαγη.Παντως με ειχαν παραξενεψει 2 πραγματα με την νεα συσκευη:πρωτον ηταν με μηδεν ρευμα στην μπαταρια,αναψε μετα απο ενα δεκαλεπτο στο φορτιστη και δευτερο και πιο σημαντικο,μου εβγαλε ολα τα update που βγηκαν απο την αρχη κυκλοφοριας του hox,ενω το αρχικο που αγορασα (SH27),οπως και μετα την αλλαγη πλακετας,ξεκινουσε απο το update στην 4.0.4 .Το σιγουρο ηταν οτι το νεο ηταν HT και οχι SH,το καταλαβα απο την διαφορετικο λογοτυπο στην ζελατινα της οθονης και δεν μπορω να πω,ηταν αψογο σε ολα του.Μου φαινοταν δυσκολο δεκεμβρη μηνα να εχουν ακομη τις 2 πρωτες φουρνιες,αλλα δεν σου κρυβω οτι με ετρωγε αυτη η σκεψη.Τωρα,τι παιζει και τι γινεται εκει μεσα μονο αυτοι το γνωριζουν

     

     

    άρα αφού ήταν εντελώς άδεια η μπαταρία δεν ήταν καινούργιο αλλά στοκαρισμένο κινητό που τα κρατάνε μέσα για διάφορες περιπτώσεις σαν και αυτήν. αυτό δεν σημενει ότι το κινητό έχει κάτι αλλά καινούριο του κουτιού δεν είναι. :)

×
×
  • Create New...