Jump to content

NECs200

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

NECs200's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Ωραία συσκευή! Προσωπικά δε δύναμαι πλέον να αγοράζω τόσο ακριβές συσκευές.... όνειρο θερινής νυκτός λοιπόν! :)
  2. Εντάξει, ήρθαν και οι ρυθμίσεις. Πρέπει να βρω και έναν καλό μετρητή δεδομένων τώρα γιατί δεν είναι να παίζεις με αυτά.
  3. Ακόμη περιμένω. :whistle: Είναι αρχική ενεργοποίηση, τι εννοείς να προσέξω την αναλογία του όγκου? Ενεργοποίησα την υπηρεσία μία ημέρα πριν την έκδοση λογαριασμού αν έχει κάποια σχέση αυτό.
  4. Λοιπόν, επικοινώνησαν μαζί μου πριν από καμιά ώρα και μου είπαν ότι θα μου τις στείλουν με e-mail γιατί υπάρχουν και φωτογραφίες κ.λ.π. Ακόμη περιμένω. :) Είναι της υπομονής. Αντε να δούμε.
  5. Καλημέρα Unique. Μου έχουν ζητήσει τηλ. επικοινωνίας μέχρι στιγμής και λογικά έχουν και το e-mail μου καθώς ενεργοποίησα την υπηρεσία από το My account. Αλλά εδώ νομίζω δε μιλάμε για κάποιο πρόβλημα, βλάβη για να χρειάζεται η παρέμβαση του τεχ. τμήματος. Μιλάμε για υποστήριξη της συγκεκριμένης υπηρεσίας την οποία πουλάνε. Γιατί δεν βάζουν τις ρυθμίσεις στο site της Cosmote για να μπορεί ο κάθε ενδιαφερόμενος να έχει πρόσβαση? Και μάλιστα από ότι είδα υπάρχει αυτή η δυνατότητα στο site τους αλλά για κάποια αρχαία μοντέλα της Qtek:blink: (HTC δηλαδή) που ακόμη και κάποιο από αυτά να επιλέξεις για να δεις τις ρυθμίσεις στο τέλος σου λέει ότι δεν υπάρχουν.:!: Δε ξέρω... νομίζω ότι δεν γίνομαι υπερβολικός. Ευχαριστώ για τον χρόνο σου.
  6. Καλησπέρα σας. Εχω ενεργοποιήσει το Wireless Internet 5Gb στη Cosmote. Μήπως γνωρίζετε αν χρειάζονται συγκεκριμένες ρυθμίσεις για Windows Mobile? Από τη Cosmote με έχουν γραμμένο, 2 μέρες τώρα περιμένω να μου απαντήσουν. Εχει προωθηθεί το αίτημα λένε τεχνικό τμήμα. Τι είναι το τόσο τρομερό που δε μπορούν να πουν από την υποστήριξη και χρειάζεται να περιμένω απάντηση από το τεχ. τμήμα? Τι να πω? Εχω ενεργοποιήσει την υπηρεσία 2 μέρες τώρα και υπηρεσία δεν έχω. Ευχαριστώ.
  7. Γεια σας παιδιά. Ψάχνω 2 μέρες τώρα αλλά δεν κατάφερα να βρω κάτι. Ενεργοποίησα το 5Gb Wireless Internet. Μήπως γνωρίζει κανένας τις ρυθμίσεις σε περίπτωση που μου σπάσουν τα νεύρα από τη Cosmote πράγμα που είναι το πιο πιθανό? Προς το παρόν περιμένω τηλεφώνημα από Cosmote (2 μέρες τώρα) αλλά βλέπω να μου στέλνουν ρυθμίσεις για wap η τίποτα άσχετο γενικότερα.
×
×
  • Create New...