Jump to content

Edwin

Members
  • Δημοσιεύσεις

    68
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Edwin's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Ok να σαι καλα. Απλα το ειχα ως απορια γιατι καμια φορα αργει να ανοιξει το κινητο και να μπει στο λειτουργικο και ειπα μηπως ηταν καλητερα με μεγαλυτερο partition.
  2. Να ρωτησω μια απορια που εχω, Αν μια εκδοση android θελει 150mb partition system και εμεις κανουμε 200 η και 250 βοηθαμε ετσι στο να δουλευει ποιο ανετα το λειτουργικο η απλα κραταμε ασκοπα χωρο ανεκμεταλευτο ετσι απο την rom και το κανουμε χειροτερο?
  3. Σε ευχαριστω φιλε μου. Ψαχνωντας ειδα οτι εβγαλαν και εκδοση 5.0.2.7 touch rc1 που λειτουργει και στο hd2 απ οτι λενε. Την δοκιμασες καθολου? Να βαλω αυτην η προτεινεις την 5.0.2.6
  4. Και κατι τελευταιο φιλε μου πριν αρχισω την αλλαγη. Επειδη θα τα κανω ολα απο την αρχη να καθαρισω και με την ευκαιρια και το τηλεφωνο ειδα οτι εχω περασμενο μεσα το clockworkmod recovery v.3.0.2.5 και απ οσο διαβασα πρεπει να εχει βγει και η 5.0.2.6. Μπορεις να με βοηθησεις που μπορω να την βρω ετοιμη με partition 150mb η και παραπανω?
  5. Να ρωτησω κατι ακομα. Απ οτι ειδα εχω kernel ποιο παλιο στο τηλεφωνο. Πρεπει να κατεβασω ξεχωριστα τον R14 και να τον περασω με καποιον τροπο η υπαρχει μεσα στην νεα ρομ και θα μπει μονος του?
  6. Φιλε bbbb Μπορεις να με βοηθησεις λιγο με την αλλαγη ρομ και με την καρτα γενικος με αυτα που ρωταω? Ειχα περασει την ρομ που εχω και δεν ξανα ασχοληθηκα απο τοτε γι αυτο εχω αυτες τις αποριες
  7. Δεν πειραζει θα περασω αυτη την εκδοση. Απλα θελω λιγο να μου πεις. Τις εφαρμογες και τις ρυθμισεις τις κανω παλι απο την αρχη δεν πειραζει. τα τηλεφωνα πρεπει να τα ενυμερωσω και να τα συνχρωνησω μεσω google απο το internet? θελει κατι ιδιετερο με το ext partition που ειχα κανει η κατι αλλο για να μην πειραξω την καρτα μνημης? απλα περναω απο πανω την NTD GINGER v37 ?
  8. Αυτο με καλειψε να σαι καλα. Η ρομ που επελεξα εχει τον ποιο νεο kernel γνωριζεις?
  9. Εχεις δοκιμασει την νεα ρομ που γραφω? Μηπως υπαρχει καποιο οπως ελεγα ποιο καλη και ολοκληρωμενη σε ολα που θα μου ελεγες να βαλω αντι την NTD GINGER? Γενικα ειμαι αρκετα ευχαριστημενος απο αυτην αλλα αν υπαρχει καποια ακομα καλητερη δε θα ειχα προβλημα να βαλω αλλη.
  10. Με το viper ok δεν το εχω και τοσο αναγκη απλα απο δοκιμη το εβαλα. Για τις ρομ καμια συμβουλη η καμια προταση?
  11. Καλησπερα. Εχω εδω και καποιο καιρο στο κινητο μου την nand rom HD2_NDT_GINGER_2.3.7_CM7.2_BASED_V25_MAGLDR_Tytung_kernel αλλα επειδη το τηλεφωνο μετα απο την εγκατασταση του viper αρχησε να μην ανοιγει καποιες εφαρμογες συστηματος οπως internet και το music σκεφτηκα οτι μαλλον παω για εγκατασταση παλι. Ειδα οτι βγηκε νεα rom HD2_NDT_GINGER_2.3.7_CM7.2_BASED_V37.0_MAGLDR_Tytung_kernel και σκεφτηκα να περασω αυτη. Ειναι καλη? Μηπως εχει βγει καποια αλλη που θεωρειται η ποιο κορυφη και η ποιο πληρες και καλη απο ολες τις ρομ?
  12. Εχει καμια διαφορα σε θεμα λειτουργιας και σταθεροτητας το clk απο το magldr? Ειναι καποιο ποιο καλο απο τα 2 ?
  13. dual boot δεν θελω δεν μπορω τα πολυπλοκα. μπορω να περασω καπως τον clk boot loader χωρις να χαλασει η ρομ και να θελουν ολα απο την αρχη?
  14. Δεν υπαρχει δηλαδη ακομα καποια rom που να το εχει διορθωσει αυτο. Κριμα και ειναι κατι το βασικο για οποιον δουλευει την καμερα. Ολα σωστα ειναι με το android εκτος απο την καμερα και οτι το κινητο φωρτιζει μονο ανοιχτο. Ειναι λιγο εκνευριστικο αυτο.
  15. Καλησπερα. θελω να ρωτησω σε οσους εχουν περασει στο hd2 την εξης εκδοση android HD2_NDT_GINGER_2.3.7_CM7.1_BASED_V24.0_MAGLDR_2 η οποιαδηποτε αλλη nand αν εχουν θεμα με την καμερα του κινητου. Εχω περασμενη αυτη την εκδοση μερικους μηνες αλλα απο τοτε που εκανα το κινητο android η καμερα εχει χασει εντελως την ποιοτητα της οταν τραβαω βιντεο. Οταν ειχα windows παλι δεν μπορω να πω οτι ηταν τελεια σε θεμα ηχου αλλα απο εικονα μια χαρα βιντεο εβγαζε. Με το android εχω πλεον χαλια ποιοτητα στην εγγραφη βιντεο. Οταν βλεπω τα video που εβγαλα τα βλεπω με πολλα frames διακοπες και pixels και απο ηχο χαλια. Απο ρυθμισεις ειναι στην βελτιστη ποιοτητα για mpeg4. Καμια ιδεα κανεις?
×
×
  • Create New...