Jump to content

beholder69

Members
  • Δημοσιεύσεις

    8
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

beholder69's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Thanks Νίκο! Δεν μπορώ να το πιστέψω πως ήταν Depeche Mode και μάλιστα ένα από τα πιο γνωστά τους και δεν μπορούσα να το θυμηθώ!...
  2. Καλημέρα σε όλους! Σπάω το κεφάλι μου εδώ και μέρες,ψάχνω αγωνιωδώς,αλλά δεν βρίσκω τίποτα! Ακούστε λίγο ένα ρεμίξ του hampster dance με δόση cotton eye joe από rednex μέσα. Κάπου στα 40 δευτερόλεπτα,παίζει ένα θέμα από πίσω,το οποίο είμαι σίγουρος πως το ξέρω,αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ/βρω ποιό είναι... Αν κάποιου του έρθει..Εδώ μπορείτε να το ακούσετε: http://www.youtube.com/watch?v=6kpy2lkbgKw Ευχαριστώ
  3. Η ποιότητα είναι πολύ καλή! Αρκετά καλύτερη απ'ότι περίμενα να πω την αλήθεια...
  4. Ναι,του Δάντη είναι άλλη φάση τελείως.Πιστεύω στον δικό μας τελικό θα κάνει περίπατο και οτι θα πάει καλά και στον κανονικό διαγωνισμό. Και να πω την αλήθεια,πριν ακούσω τα τραγούδια, ο Δάντης ήταν ο τελευταίος στις προτιμήσεις μου.
  5. Δεν έχει βρει κανείς το κομμάτι από τη καινούρια διαφήμιση Fructis,έτσι?Ψάχνω εδώ και καιρό,έχω κατεβάσει όλες τις διαφημίσεις εκτός από την τελευταία και έχω βρει όλα τα κομμάτια εκτός από το τελευταίο. :mad:
  6. Καλησπέρα σε όλους! Ψάχνω το κομμάτι που παίζεται στη νέα διαφήμιση του σαμπουάν-αν δεν κάνω λάθος- Fructis. Έχει γυναικεία φωνητικά και πρέπει από το λίγο που ακούγεται να είναι ψιλοροκάκι.
  7. Καλησπέρα σε όλους! Ψάχνω ένα πολύ trendy κομματάκι που παίζει στη διαφήμιση του νέου Opel Twintop (αυτό που δείχνει το αμάξι να σερφάρει.) Thanx προκαταβολικά!
×
×
  • Create New...