Jump to content

zanzak

Members
  • Δημοσιεύσεις

    31
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by zanzak

  1. κάτι έπαιζε με το κέντρο συνχρονισμού των vista μάλλον..τελικά διορθώθηκε το πρόβλημα...:-)
  2. παιδιά έδω και μέρες ούτε εγώ μπορώ να κάνω downloading data from site..κάποιος ας το δεί λίγο πιο σοβαρά γιατί είμαστε αρκετοί που έχουμε αυτό το πρόβλημα και φυσικά δεν μας δουλεύει το πρόγραμμα...thanks
  3. to mono problima pou exw einai oi gnwstes dysleitourgeies tou destinator...giayto exw kai thn ekdosi 6,1 pou psilodoulevei... an me to wm6 den dior8wnetai to destinator...mallon den 8a to peiraxw..
  4. Kalimera se olous.. exw to artemis ,agorasmeno apo Ellada me win5 kai exw perasei ola ta kaloudia(dest6,1 battery status,spb weather kai polla alla) axizei na tou perasw thn win 6 thn Ellinikh?exei kapoia syntaraktiki diafora to kinhto? to lew ayto giati 8a prepei na asxoli8w wres gia na xanasetarw ta programmata..
  5. zanzak

    Destinator 6

    Παιδιά θέλω να κάνω μια ερώτηση.. έχω καιρό να ασχοληθώ με το destinator 6 που έχω εγκαταστήσει στο p3300 μου,αν και το χρησημοποιώ σχεδόν καθημερινά.. θέλω να περάσω κάποια νέα poi αλλά όχι στα αγαπημένα, αλλά στην επιλογή χρήσημα. ο λόγος είναι οτι θέλω μερικές φορές π.χ να βρώ το κοντινότερο everest ..και δεν θέλω να το ψάχνω απο τα αγαπημένα...υπάρχει τρόπος να το έχω στα χρήσιμα? ευχαριστώ..
  6. My friend...πλακωθήκαμε στα διαρκείας για να στηρήξουμε την ομάδα μας...οικονομικά αλλά και στο γήπεδο...στα δύσκολα φαίνεται η πραγματική αγάπη.. σου θυμίζω οτι αυτό ξεκίνησε απο την πρώτη χρονιά του Ντέμη ,που παίζαμε με 19χρονα με σκοπό να μείνουμε στην κατηγορία.. απλά ξέραμε οτι τα χρήματα απο τα δειαρκείας θα τα δειαχειρίζονταν σωστ'α ο Ντέμης και δεν θα τα τσέπωνε σαν κάτι <<πουράτους>> και ο Ζαγορ καλά θα πάει..αρκεί να τον στηρήξετε και να βρεθεί και μια ομάδα απο φραγγάτους Παοκτζίδες να βοηθήσουν και αυτοί..
  7. paidia 8elw na rwtisw to exis: prin liges meres h gynaika moy exase to kinito ths to opoio einai kai poly akribo.. shmera hr8e ena mynhma poy eixe steilei sthn mhtera ths..apo allo noumero(pi8anotata to noumero tou kainourgiou idioktiti). to noumero einai apo q-telecom....yparxei kapoios tropos na ma8w ta stoixeia tou ? to epomeno bima einai na ton parw thl. alla etsi isws kanw ta pragmata xeirotera kai allaxei pali noumero kai xasw ta ixni tou gia panta...
  8. μήπως έχεις αφήσει πολλά προγράμματα ανοιχτά να τρέχουν απο πίσω? πήγαινε εναρξη/ρυθμίσεις/σύστημα/μνήμη/ενεργά προγράμματα αν δείς προγράμματα ανοιχτά..κλείστα όλα..
  9. εμένα μου δουλεύει με τα εξής: θυρα com -> com4 ταχ δεδ -> 11520 Πρτ/λλο -> ΝΜΕΑ Πληρ.Κυκλος -> off θυρα COM -> COM1 Ταχ δεδ -> 4800 νομίζω οτι αυτές είναι οι σωστές ρυθμίσεις..:worry:
  10. ξέρω την διαδρομή..αλλά δεν μου το εμφανίζει στις επιλογές ..ούτε στο μενού έναρξη..
  11. Mporei kapoios na moy steilei me pm to s/n gia to SpbWeather ? thanks
  12. παιδιά μπορεί να μου θυμίσει κάποιος πως βάζουμε ενα πρόγραμα σε κουμπί συντόμευσης? θέλω να βάλω το destinator στο κουμπί που είναι για το συχωρεμένο το TOM TOM, αλλά δεν θυμάμαι πως..και βασικά πως το βάζουμε στο μενου έναρξη..:what: (μιλάω για το p3300)
  13. δοκίμασα και εγώ το sirftech στο p3300.. έκανα κατά γράμμα όσα έλεγαν στο forum της ngi αλλα... στις ρυθμίσεις της σύνδεσης στο dest 6,1 μου λέει οτι είναι : com4 11520 NMEA δεν φαίνεται να έχει γυρίσει σε sirf.... καμιά ιδέα?:worry:
  14. παιδιά ..έχω στείλει 16 προσκλήσεις σε 2 μέρες....το greekz θα το κάνουμε φορουμ του myphone μου φαίνεται... για να μην αδικήσω κάποιον απο εδώ και πέρα..μπορείτε ακόμα 2-3 άτομα να σας στείλω πρόσκληση,αλλά μόνο όσοι το θέλουν πραγματικά..επίσης και οι 16 που γράφτηκαν σαν νέοι χρήστες νομίζω δικαιούστε απο 2 προσκλήσεις.. για μοιράστε και μεταξύ σας ;)
  15. zanzak

    Destinator 6

    ?..αυτό είναι ένα απο τα βασικά προβλήματα της έκδοσης 7. αν είναι έτσι πολυ φοβάμαι οτι τελικά το πρόβλημα είναι στους νέους χάρτες και όχι στην έκδοση..
  16. steile mou me pm to email sou...alliws den mporw..
  17. Αν υπάρχει άλλος που θέλει πρόσκληση για το thegreekz να στείλει pm..σε όσους ζήτησαν νομίζω έστειλα..μου έμειναν 2-3 ακόμα..:happy:
  18. εγώ παιδιά γύρισα στο 6,1...έβαλα ότι καλύτερο μπορούσα απο voices,poi,skins..και τέλος τα προβλήματα.. αφού το πρόβλημα είναι ανάλογα με την συσκευή που έχουμε (ειδικά εμείς με τα 3300)..μήπως τελικά δεν φταίει το πρόγραμμα αλλά οι συσκευές μας? :(
  19. μπορώ αλλά χρειάζομαι το mail σου...στείλτο με pm..;)
  20. Καμιά ιδέα που θα βρούμε το gps gate και πως θα γίνει η εγκατάσταση/ρυθμίσεις? εγώ στο 6 δεν είχα τίποτα τέτοιο και μου δούλευε μια χαρά..:worry:
  21. κάτι έκανα λάθος..ο mygas το είχε γράψει...
  22. Και εμένα τα ίδια κάνει..θα γυρίσω στο 6..τουλάχιστον με το 6 μπορεί να έδειχνε 5-10 μέτρα πίσω απο το πραγματικό μου στίγμα αλλά δεν είχα κανένα άλλο πρόβλημα... έλα που δεν θυμάμαι πως να το εγκαταστήσω..:what:
  23. Παιδιά το 7 μου έχει σπάσει τα νεύρα..θα γυρίσω στο 6.1.1.4.μπορεί κανείς να μου θυμίσει τον τρόπο που το κάνουμε install? έχω το Destinator_GreekMap_SpeedCams ευχαριστώ..
  24. τα εχω όλα στο outlook..αλλά το κινητό που θα έχω (μέχρι να αποφασίσω ποιό win mobile θα πάρω) θα είνα μια απλή συσκευή χωρίς δυνατότητα συνχρονισμού με outlook.. το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να περάσω τις επαφές μου στην κάρτα αλλά δεν ξέρω πώς..:O
  25. παιδιά ξέρει κανείς πως μπορώ να μεταφέρω όλα τα τηλέφωνά μου απο τη συσκευή μου(qtek 9000) στην κάρτα?μάλλον θα το δώσω εντός των ημερών και μέχρι να πάρω άλλο win mobile θα χρησιμοποιώ απλή συσκευή... thanks
×
×
  • Create New...