Jump to content

jackp191

Members
  • Δημοσιεύσεις

    9
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by jackp191

  1. jackp191

    Motorola ZN5

    Τότε ή φταίει η συσκευή ή η έκδοση Cosmote. Conception δεν μου είπες τελικά τι προβλήματα είχες εσύ με την εγκατάσταση java εφαρμογών. Αν μπορείς να εγκαταστήσεις εφαρμογές από την memory card τότε ίσως το έφτιαξες μετατρέποντάς το σε unbranded και ίσως πειστώ να το κάνω και εγώ. Υπάρχει κανένας άλλος με έκδοση Cosmote; ΥΓ. Σχετικά με εφαρμογές, έψαχνα για pdf reader αλλά αυτός που κατέβασα δεν παίζει και απ' ότι κατάλαβα δεν θα βρω. Καλή μου φάνηκε το Google maps αλλά υποψιάζομαι ότι θα κοστίζει να σερφάρεις από το κινητό εκτός αν συνδέεσαι με WIFI.
  2. jackp191

    Motorola ZN5

    Conception, να σε φιλήσω :yahoo: Αυτό ήταν! Οσες εφαρμογές κατέβασα από Internet εγκαταστάθηκαν κανονικά!!! Να' σαι καλά φίλε μου! Eastwood, πως τα κατάφερες από το PC; Μήπως μπορείς να περιγράψεις ακριβώς την διαδικασία; Εγώ συνδεόμουν με επιλογή USB memory card, αντέγραφα τα *.jar *.jad σε ένα φάκελο και μετά προσπαθούσα να τα τρέξω με τα γνωστά προβλήματα.
  3. jackp191

    Motorola ZN5

    Πήγαινε στις Ρυθμίσεις Τηλεφώνου / Ιδιότητες. Η έκδοση λογισμικού ΑΡ. πρέπει να είναι η R6637_G_81.03.05R
  4. jackp191

    Motorola ZN5

    Conception, είναι πολύ απλό. Καλώδιο USB βρίσκεις παντού όπου υπάρχει υπολογιστής. Ετσι πολύ απλά θα μπορούσες να συνδέσεις ή και να φορτίσεις το κινητό χωρίς να χρειάζεται να κουβαλάς τα δικά του καλώδια ή - και αυτό θέλει η Motorola - να αγοράσεις extra καλώδιο και τροφοδοτικό. Σχετικά με το πρόβλημα θα μιλήσω αύριο με Motorola να δω τι θα μου πουν. Εσένα σου εμφανίζονται τα ίδια μηνύματα; Μήπως φταίει που είναι έκδοση Cosmote;
  5. jackp191

    Motorola ZN5

    Ρε παιδιά, Δεν μου τρέχει καμμία Java εφαρμογή από όσες έχω δοκιμάσει μέχρι τώρα. Τις αντιγράφω στην κάρτα μνήμης αλλά όταν πάω να τις τρέξω στα μεν jad αρχεία μου εμφανίζει πάντα το μήνυμα: "The installation you are attempting failed due to an invalid file type. Please try again." στα δε jar το μήνυμα: "Installation failed. This application cannot be installed because one or more of the required files are missing." Θα ήμουν υπόχρεος σε όποιον μπορεί να με βοηθήσει. Υ.Γ. Αρνητική εντύπωση μου προκάλεσε το γεγονός ότι έχει δικό του βύσμα για σύνδεση USB. Ακουσα ότι η ΕΕ τώρα τελευταία ψήφισε νόμο που απαγορεύει τέτοιες πρακτικές από τις εταιρείες και στο μέλλον όλες θα πρέπει να συνδέονται ή να φορτίζονται με κοινό καλώδιο USB.
  6. jackp191

    Motorola ZN5

    To 1 (ανάθεση φωνητικής κλήσης σε αριθμούς της ίδιας επαφής) όχι μόνο δεν ισχύει για τους .... Αγγλόφωνες αλλά το κινητό δεν παίζεται σε αυτό τον τομέα. Εξηγούμαι: αν τα ονόματα και η γλώσσα είναι στα Αγγλικά δεν χρειάζεται καν να αναθέτεις σε κάθε όνομα και φωνητική κλήση γιατί απλούστατα με το Talking Phone και Voice Recognition όχι μόνο τα καταλαβαίνει αυτόματα αλλά μπορείς να πεις και το τύπο του τηλεφώνου και να το καταλάβει!! Δηλαδή, χωρίς καμία ανάθεση φωνητικής κλήσης, λες το καταχωρημένο όνομα και τον τύπο του τηλεφώνου και τον καλεί (π.χ. John Smith mobile η John Smith office). Δοκίμασα με ένα όνομα και αλλαγή γλώσσας αλλά απέτυχε καθότι υποθέτω ότι πρέπει να είναι όλα τα ονόματα με λατινικούς χαρακτήρες. Το 2 (default λατινικοί χαρακτήρες στην αναζήτηση) ξαφνικά και χωρίς να αλλάξω τίποτε, έφτιαξε την επόμενη φορά που άνοιξα το κινητό! Tο 3 (τo Motorola Phone Tools δεν αναγνωρίζει το Outlook 2007) δεν ισχύει επίσης. Απλά δεν είχα βρει πως αλλάζει: Συγχρονισμός- Τροποποίηση των Ρυθμίσεων Συγχρονισμού - Προέλευση Δεδομένων
  7. jackp191

    Motorola ZN5

    Conception και Eastwood ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις σας! Αν όμως είναι να χάσω τα 2 χρόνια εγγύηση θα το ξανασκεφτώ. Σχετικά τώρα με το κινητό: Η 1η αρνητική εντύπωση ήταν το γεγονός ότι δεν μπορώ να αναθέσω σε αριθμούς της ίδιας επαφής, φωνητική εντολή για κλήση. Στο παλιό Motorola V620 αυτή η δυνατότητα υπήρχε. Η 2η αρνητική εντύπωση είναι γιατί στην αναζήτηση στο ευρετήριο των επαφών μου εμφανίζει πρώτα αγγλικούς χαρακτήρες και πρέπει να πατήσω την # για να το γυρίζει κάθε φορά στα Ελληνικά. Ελπίζω να υπάρχει κάποια ρύθμιση για μόνιμη αλλαγή. Η 3η αρνητική εντύπωση ήταν για τo Motorola Phone Tools που ύστερα από σχεδόν ενάμισυ χρόνο κυκλοφορίας του Outlook 2007 ακόμα δεν το αναγνωρίζει. Μου εμφάνισε το ευρετήριο επαφών του Outlook Express!!!! που ούτε καν ήξερα ότι ήταν εγκατεστημένο στον υπολογιστή μου και στο οποίο φυσικά δεν έχω καταχωρήσει ούτε μία επαφή. Θα ξαναποστάρω με θετικές και αρνητικές εντυπώσεις για το κινητό όταν το χρησιμοποιήσω για μερικές μέρες. Οσο για την τιμή στο MediaΜarkt ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω γιατί πήρα χτες με το που διάβασα το post του xenbast και ο υπάλληλος που απάντησε μου είπε ότι δεν τρέχει καμία προσφορά για το ZN5!!! Τι να πώ. Πάντως είναι απίστευτη πραγματικά τιμή. Κάτι δεν πάει καλά. Δεν μπορεί να το πουλάνε οι άλλοι από 210€ μέχρι και 270€ και το MediaMarkt να το πουλάει σχεδόν στο 1/3 της τιμής χωρίς σύνδεση.
  8. jackp191

    Motorola ZN5

    Αγόρασα σήμερα με 150€ την έκδοση Cosmote αν και έχω Vodafone. Μου είπαν ότι δεν θα έχω Internet, MMS και e-mail αλλά επειδή δεν τα χρησιμοποιώ ποτέ, δεν με πείραζε. Αυτό που με πείραξε όμως είναι ότι δεν μπορώ να αλλάξω τις συντομεύσεις στην αρχική οθόνη. Ετσι, με το αριστερό πλήκτρο έχεις πρόσβαση στο Μενού (κανένα πρόβλημα) αλλά στο δεξί έχουν βάλει το Myview (Cosmote) που μου είναι παντελώς άχρηστο!:mad: Αν ξέρει κάποιος πως θα μπορούσα να το αλλάξω θα ήμουν ευγνώμων. Σχετικά με το κινητό, δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα οπότε δεν μπορώ να σας πω και τις εντυπώσεις μου. Αν πάντως αληθεύει η τιμή στο Mediamarkt των 99€, χωρίς σύνδεση, είναι εξαιρετικά καλή και εγώ είμαι άτυχος γιατί έψαχνα μέρες για να βρω την καλύτερη τιμή και το παρήγγειλα τελικά από oteshop μόλις χθες! ενώ είχα διαβάσει σχεδόν όλα τα posts σε αυτό το thread πριν 2 μέρες!!
  9. Το έπαθα και εγώ πρώτη φορά και ακολούθησα τις οδηγίες σου: φύσηξα 2-3 φορές την υποδοχή και λειτούργησε. Και πάλι ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...