Jump to content

gkar

Members
  • Δημοσιεύσεις

    13
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

gkar's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. ωραία έκφραση που το περιγράφει καλά. Εχω 'πάθει' μαζί του και δεν το αφήνω απο τα χέρια μου....:p
  2. πληρωσα βέβαια 50 ευρώ. Μου έπεσε κάτω και έπεσε άγαρμπα. Τέλος πάντων τα λάθη και οι απροσεξία πληρώνονται.
  3. Τελικά όλα πήγαν καλά με την επισκευή της ραγισμένης οθόνης. Η οθόνη αλλάχτηκε μέσα σε μια ώρα και το τηλέφωνο είναι πάλι καινουριο. Πολύ καλό τηλέφωνο και δεν ήθελα να το αλλάξω ή να το αφήσω. Αψογο και με επαγγελματισμό το σέρβις της smartec στο Χαϊδάρι που μου σύστησαν απο την samsung. Να τους πω συγχαρητήρια και δημόσια. Απλά ήθελα να ενημερώσω και όχι να τους κάνω διαφήμιση αν και το αξίζουν.:)
  4. Γνωρίζει κάποιος-α τι παίζει με το σέρβις της samsung; Αν είναι οκ εννοώ απο επαγγελματικής πλευράς; Αποφάσισα να το δώσω για επισκευή (αλλαγή οθόνης). Είναι καλο τηλέφωνο και δεν θα ήθελα να το αλλάξω πριν κάνω μια προσπάθεια επισκευής του. Ανάλογα το κοστος βέβαια...
  5. να σαι καλά αλλά δεν πειράζει συμβαίνουν αυτά. Και μεταξύ μας αυτά καλύτερα να συμβαίνουν στα πράγματα και όχι σε μας.:) Τέλος πάντων θα το πάω αύριο απο κει που το αγόρασα και θα δούμε. Να πάρω και ένα αντάπτορα για την κάρτα γιατί είναι μικροσιμ και δεν κάνει για ένα πιο παλιο που έχω. Καλά ξεμπερδέματα που λένε... Μωρέ καλά κάνω ο άγαρμπος και απρόσεχτος και δεν συνηθίζω να αγοράζω ακριβά τηλέφωνα....:p
  6. Καλησπέρα. Πάει το τηλέφωνο μέχρι εδώ ήταν. Επέσε (με τη θήκη μάλιστα) και ράγισε η οθόνη. Δεν δουλεύει η αφή οπότε δεν δουλεύει τίποτα. Ειναι 10 μέρες αγορασμένο. Καλύπτει τίποτα η εγγύηση ή πάμε γι άλλα?...:confused:
  7. Εγω πάντως έμαθα να διαβάζω και με αυτή τη μορφή τους αριθμούς των τηλεφώνων. :lol: Εντάξει το τηλεφωνάκι. Τα κάνει όλα και συμφέρει σε πολύ καλή τιμή. Ραδιοφωνάκι, (βασικότατο αυτό για μένα), gps για τις βόλτες και τα ταξιδάκια , καλη οθόνη, η μπαταρία με λογική χρήση οκ, βίντεο απο το youtube με φανταστική εικόνα, πολύ καλές φωτογραφίες και επιτέλους καταφέρνω να πληκτρολογώ σωστά μηνύματα και μικρά κείμενα. Στο τάμπλετ μου έβγαινε η ψυχή για να γράψω μια λέξη. Και με το ένα χέρι ε? Πως το κατάφεραν αυτό στην samsung?Πετάει η ομάδα λέμε...:p Δεν με κούρασε ή δεν με απογοήτευσε πουθενά.
  8. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας για την θήκη. Εννοούσα κάτι τέτοιο γιατί εφαρμόζω πατέντα κουμπώνοντας τη στο φαίρινγκ της μηχανής για να βλέπω το gps. :p http://www.e-click.gr/index.php?target=products&product_id=59204
  9. Πολύ καλό κινητό και είμαι πολύ ευχαριστημένος. θα ήθελα να ξαναθέσω τις απορίες του φίλου μιας και τις έχω και γω και βλέπω οτι δεν απαντήθηκαν. Μήπως κάποιος ξέρει κάτι? Επίσης κάποια πρόταση για θήκη και προστατευτικό οθόνης ευπρόσδεκτη. Ευχαριστώ.
  10. ωραία. Τώρα θα γίνει συλλεκτικό και θα ανέβει η τιμή του.:D
  11. θέλω να σε ευχαριστήσω για πολλές δημοσιεύσεις σου. Τελικά μάλλον μόνο εμείς οι δύο έχουμε απροβλημάτιστα τηλέφωνα μου φαίνεται. Και η αλήθεια είναι οτι έτσι και βγει καλό το τηλέφωνο είναι Κ-Α-Τ-Α-Π-Λ-Η-Κ-Τ-Ι-Κ-Ο. Είναι το καλύτερο τηλεφωνο του κόσμου, με την καλύτερη κάμερα, και το πιο καλό λειτουργικό. ΤΗΛΕΦΩΝΑΡΑΑ μιλάμε. ΥΓ αυτά τα γράφω για να πειράξω αυτούς που έχουν πρόβλημα.:lol::lol::lol:
  12. Καλησπέρα σε όλους. εχω το c905 απο τον περασμένο Δεκέμβριο και το πήρα κυρίως για την κάμερα. Ευτυχως δεν μου παρουσίασε κανένα πρόβλημα σε καθημερινή χρήση. Και με αυτά που διαβάζω εδώ αναρωτιέμαι πως συνέβη αυτό. Σαν τηλέφωνο για φωτογραφική χρήση κυρίως είναι κορυφή. Ούτε τζόγους μου παρουσίασε ούτε πρόβλημα στα πλήκτρα και γενικά δουλεύει μια χαρά. Καλό είναι να αναφέρουμε και τα θετικά του.
  13. και εγώ θα ήθελα να το μάθω αυτό. :confused:
×
×
  • Create New...