Jump to content

papatrexas1

Members
  • Δημοσιεύσεις

    15
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About papatrexas1

  • Ημ. Γέννησης 12/03/1983

papatrexas1's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλημερα! Τελικα διαβάζοντας εδώ μέσα επικοινώνησα με ts solutions και επειδή έπρεπε να φύγει απο την Μυτιλήνη με κούριερ και τα σχετικά θα έπερνε αρκετό χρόνο. Οπότε παραδόθηκε σε μη εξουσιοδοτημένο τεχνικό. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!
  2. Καλησπέρα σε όλους, η αλήθεια είναι ότι είχα χρόνια να κάνω post εδώ από τις χρυσές εποχές των symbian s60 και του N72. Αυτές οι εποχές με έσπρωξαν να γλυκοιτάξω πάλι τη Nokia, πράγμα που ψιλομετάνιωσα. Μετά από 8 μηνες χρήσης της συσκευής ξαφνικά ένα πρωί άρχισε η οθόνη να κολλάει, να αλληλοεπικαλύπτει τα εικονίδια, να μεταβάλλει τον φωτισμό της. Δοκίμασα μέχρι hard reset αλλά επιμένει στα ίδια. Κατάλαβα λοιπόν ότι χρειάζεται service. Εδώ λοιπόν θα ήθελα να ρωτήσω, μιας που ισχύει η εγγύηση, γνωρίζει κάποιος ποια εταιρία αναλαμβάνει το service για τη nokia;
  3. Καλησπέρα σε όλους! Θα ήθελα να με ενημερώσει όποιος γνωρίζει για ένα πρόβλημα σχετιά με την εγγύηση του τηλεφώνου. Στις 6 Δεκεμβρίου αγόρασα απο την vodafone το τηλέφωνο. Μετά από 3 εβδομάδες μου πέφτει κάτω σε μέρος οπου είχε νερο, η πρώτη μου κίνηση ήταν να το κλέισω. Μετά απο κανα 12ωρο που επιχείρησα να το ανοίξω κοκκίνησε η οθόνη μετά μαύρησε και έκλεισε. Το πάω πίσω στην vodafone και μου είπανε οτι θα πάει για service. Την τελευταία φορά που επικοινώνησα μαζι τους μου είπαν οτι το τηλέφωνο πήγε στο εξωτερικό και οτι το χαρακτήρισαν ως μη επισκευάσιμο και το γυρίζουν πίσω. Από εδω και πέρα τι γίνετε; χαθηκε ετσι 3 εβδομαδων τηλέφωνο? εγω τι μπορώ να κάνω; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  4. Καλημερα!ειμαι ενας απο αυτους που σκεφτοντε να αλλαξουν τον ΟΤΕ για να περασω στην ΤΕLLAS, για το ZISTO doyble play λεω. Διαβαζω αυτα που λετε και απο οτι καταλαβα, σε γενικες γραμμες, ειναι οτι το προβλημα ειναι μεχρι την ενεργοποιηση. Ειμαι σε μια ενδιαμεση κατασταση. Τι λετε να το τολμησω ή οχι? αξιζει? ενα σωσιβιο βρε παιδια!
  5. ρε παιδια μπορει να μου εξηγησει κανενας τι ειναι αυτο; hχχp://www.youtube.com/watch?v=1oFf-eQUtDw&feature=related
  6. Ευχαριστώ πολύ για τον κόπο σου!
  7. Καλησπέρα Χρονια πολλα και Καλή χρονιά σε όλους! Χρειάζομε μια μικρη βοήθεια, θα μπορέσει κάποιος να μου κάνει έναν φάκελο για να μπορώ να κανω sign in τις εφαρμογές; το ΙΜΕΙ μου ειναι 359568012378553. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
  8. Μα καλα...ρε παιδια τοσο ευαισθητη εινα αυτη η οθόνη; πηγα να την καθαρισω με λιγο οινοπνευμα (εφτασα στην υπερβολη :X) και εμφανιστηκαν κατι ραγισματα στις γωνιες.:X πως γινετε αυτο αφου πτωση ή τυχον συμπιεση δεν υπαρχει περιπτωση να ειναι;:cry:
  9. καλησπερα σε ολους! ρε παιδια εχω μια απορια, εχω την V4.0726.2.0.1 εκδοση λογισμικου στο τηλεφωνο. τι διαφορες θα εχει αν βαλω την τελευταια εκδοση γιατι και με την υπαρχουσα δεν εχω κανενα προβλημα. να το επιχειρησω ή οχι; :wacko:
  10. ρε παιδια μηπως ξερει κανενας να μου πει πως μπορουν να μπουν flash themes;μιας και που το μετατρεψαμε να μην το καλοντυσουμε; λεω εγω!
  11. τελικα τα καταφερα! :rolleyes: ειχα κολλησει στις τελιτσες που επρεπε να πατησω στο far manager μετα την επικολληση των αρχείων. Αυτα παθαινεις αμα εισαι πρωταρης!:X
  12. ΖΗΤΩ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑ:cry: Ακολουθησα πιστα (μετυφλη εμπιστοσυνη μπορω να πω) ολα τα βηματα που γραφεις φιλε scotta και στο τελος εκει που κανω επικολληση το customization τα φορτωνει ολα μια χαρα αλλα απο απαντηση τιποτα. μουγκο, δεν σαλευει, ουτε καν να ανασανει.περιμενω...περιμενω πολυ... ανοιγω το τηλεφωνο, αλλα το κλασικο προβλημα φορτωσης. τι λαθος κανω; εχω λιωσει. λιγη βοηθεια :blink:!
×
×
  • Create New...