Jump to content

Parmenion

Members
  • Δημοσιεύσεις

    17
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Parmenion

  1. Δεν με ζαλίζεις καθόλου.. Απλά δεν βλέπω αν και κάποιοι άλλοι παρουσιάζουν το ίδο πρόβλημα με την αμυδρή οθόνη στο επάνω μέρος της.. Απόψε πάντως που πήγα στο service μου είπαν ότι μπορεί να είναι ή η οθόνη του ή θέμα λογισμικού! Σκέφτομαι σοβαρά την δευτέρα να το αντικαταστήσω (DOA 7 ημέρες) γιατί αν χειροτερέψει μετά ποιος μπλέκει με αντιπροσωπείες.. Αν κάποιος φίλος έχει παρουσιάσει ανάλογο πρόβλημα ας μας πει αν επιλύθηκε και πως..
  2. Ακόμα δεν το έχω ψάξει σε βάθος γιατί προς το παρόν κάνω διάφορες δοκιμές και περνάω δεδομένα από το παλιό Ε65.. Θα σας ενημερώσω σύντομα! Έχω εντοπίσει πάντως αυτό το bug και απόψε μάλιστα ανακάλυψα ότι το κάνει και κατά την διάρκεια της πλοήγησης (ο τίτλος της σελίδας διαβάζεται στα τελευταία 2 γράμματα αμυδρώς).. Be back soon..
  3. Επειδή κι εγώ το έχω από χθες στα χέρια μου είναι κάτι που το κάνει και στο δικό μου. Πιστεύω ότι είναι θέμα software και όχι πρόβλημα αυτούσιο στην οθόνη διότι δοκιμάζοντας τα ενδότερα μενού, λέξεις που περνούσαν από το ίδιο σημείο φαινόταν ολόκληρες! Παρόλα αυτά θα πάω να το αναφέρω σήμερα το απόγευμα στο κατάστημα που το αγόρασα (μπορεί να το εμφανίζουν κάποια τηλέφωνα και να είναι πρόβλημα "παρτίδας" οπότε και θα απαιτήσω αλλαγή).. Αν αποδειχτεί ότι είναι "γενικό το κακό" τότε θα πάω πάσο! Υ.Γ. Νομίζω (σε συνδυασμό με κάποια γραφόμενα που διάβασα) ότι ένα software update από την εταιρία θα βοηθούσε..
  4. Επιφυλάσσομαι αν κυκλοφόρησε Ελλάδα αλλά ο αδερφός της πεθεράς μου το έχει! Και λέω επιφυλάσομαι γιατί νομίζω ότι ήταν μέρος του car kit που είχε ένα επαγγελματικό όχημα VW που είχε φέρει από το εξωτερικό.
  5. Προς Θεσσαλονίκη τίποτε δεν παίζει? Διότι δεν βλέπω να κατεβαίνω Αθήνα σύντομα.. Thanx anyway πάντως.. :rolleyes:
  6. Καλημέρα σε όλες και όλους.. Τα φώτα σας παιδιά.. Το αυτοκίνητό μου έχει εργοστασιακό car kit για Nokia 2110 (είναι μοντέλο 97' βέπετε) κομπλέ, με booster, εξωτ. κεραία κλπ. Που μπορώ να βρω ένα τέτοιο σε καλή τιμή (στο ebay όσα πέτυχα δεν ξέρανε τι ζητούσανε)? Δεν θέλω να "ξηλώσω" και να βάζω άλλο car kit οπότε αν έβρισκα μια τέτοια συσκευή θα με βόλευε. Nokia 2110 ή 2110i Ευχαριστώ εκ των προτέρων..
  7. Έχω σε Mio P550 εγκατεστημένη την έκδοση 7.0.0.463 του destinator και έχω φορτώσει χάρτες σχεδόν όλης της Ευρώπης.. Η απορία μου είναι η εξής: Αν θέλω να ταξιδέψω από μία χώρα σε άλλη είναι εφικτό να μου βγάλει την διαδρομή? Γιατί το έχω δοκιμάσει και απ' ότι κατάλαβα μόνο εντός του χάρτη που είναι τρέχων μπορεί να εκτελέσει υπολογισμούς διαδρομών! Αν κάποιος γνωρίζει ας με διαφωτίσει! Ευχαριστώ εκ των προτέρων..
  8. Καλημέρα κι από μένα.. Έχω το Ε65 κάτι παραπάνω από 1 μήνα και κάτι επανεκκινήσεις (σε φάσεις που δεν το δουλεύω) παρατήρησα ότι μου τις κάνει. Γενικά όμως τόσο τραγικά όπως παρουσιάζονται τα πράγματα δεν είναι (με τις επανεκκινήσεις). Επειδή το τηλέφωνο το πήρα από εταιρικό πρόγραμμα και απ' ότι είδα έχει την εξής έκδοση software: 1.0633.18.01 11-01-07 RM-208 η οποία σύμφωνα με τα λεγόμενα δεν είναι η νεώτερη 1.0633.18.02 υπάρχει περίπτωση να είναι η αιτία του προβλήματος? Η sim πάντως είναι του κουτιού (40 ημερών, 32Κ). Το θέμα είναι αφού η Nokia στο site της δεν έχει υποστήριξη αναβάθμισης πως θα μπορούσα να το αναβαθμίσω? Nokia Shop? (συγχωρέστε την άγνοια μου αλλά ποτέ δεν μπήκα σε τέτοιες διαδικασίες οπότε..) :rolleyes:
  9. Φίλε μου, είμαι πλέον κάτοχος του P550 εδώ και λίγες μέρες και το έχω συνδέσει στον ασύρματο router της ADSL σύνδεσης του σπιτιού μου. Εκτός του ότι δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα πάει πολύ καλά. Σημειωτέον ότι χρησιμοποιώ και κρυπτογράφηση WEP.
  10. Καλημέρα φίλοι μου.. Σήμερα ή αύριο έρχεται το Mio P550 που παρήγγειλα.. Θα ήθελα να σας ρωτήσω επειδή είμαι νέος χρήστης ποιο navigation software είναι καλύτερο κατά τη γνώμη σας (από απόψεως κάλυψης, ευκολίας χρήσης κλπ) καθώς και τι λέει το MioMap. Σημειωτέον ότι είμαι κάτοικος Θεσσαλονίκης και ενδιαφέρομαι πιο πολύ για Μακεδονία και Θεσσαλία. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων..:wacko:
  11. Ούτε εμένα φίλε μου, είμαι αλλού ..πιστός :D ! Αρχίζω όμως να πιστεύω (ειδικά μετά από την περιπέτεια που είχα με αναβάθμιση συσκευής) ότι κάποιοι κάνουν καλύτερα τη δουλειά τους από τους άλλους στον τομέα παροχής συσκευών.. :X
  12. Κοίτα λίγο στις σελίδες όλων των παρόχων κινητής τηλεφωνίας την τιμή που έχουν για Ν80.. Σε έναν από αυτούς θα δεις τρελλή διαφορά στην τιμή προς τα κάτω (130 Ευρώ περίπου)..
  13. Ξέρει κανείς πότε θα σκάσει μύτη στα καταστήματα ΤΙΜ? Γιατί έχω καλό ποσό για αναβάθμιση και ψήνομαι αρκετά..:rolleyes:
  14. Συμφωνώ απόλυτα φίλε μου.. Αλλιώς πως θα μας κέντριζαν το ενδιαφέρον με νεότερα προϊόντα τους?
  15. Παίδες καλημέρα σε όλους.. Είμαι νέος χρήστης του φόρουμ και θα ήθελα να θέσω μερικές απορίες μετά από "ψάξιμο" που έκανα για το Ν95 το οποίο σκοπεύω να αγοράσω (μου δίνει ο provider μου πολύ δελεαστική επιδότηση).. 1) Υποθέτω ότι το chipset του GPS του δεν είναι SirfstarIII.. Η κάνω λάθος? Οχι ότι παίζει και πολύ ρόλο γιατί κατά τ' άλλα δε νομίζω ότι μπορούμε να βρούμε κάποιο ψεγάδι στη συγκεκριμένη all in one συσκευή. 2) Γνωρίζει κανείς πότε θα το φέρει η TIM στα καταστήματά της? Γιατί κι εγώ είμαι στο περίμενε να μου απαντήσουν. Μέχρι χθες τουλάχιστον δεν γνώριζαν. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων και καλή σας μέρα..
×
×
  • Create New...