Jump to content

mozzergr

Members
  • Δημοσιεύσεις

    12
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

mozzergr's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Ευχαριστώ για την απάντηση. Τα 4.7'' δεν τα κοίταξα καν για να πω την αλήθεια. Ίσως πάω κι εγώ σ'ένα κατάστημα για να τα δω από κοντά πριν της προτείνω κάτι. Πάντως το A3 θεωρείς πως είναι καλύτερο από το ακριβότερο S5 mini;
  2. Χαίρετε. Έχω μια φίλη η οποία θέλει να αποκτήσει το 1ο της smartphone. Διαθέτει περί τα 250 ευρώ. Θέλει να είναι "αξιόπιστο και όχι παντόφλα". Ομολογώ πως δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με android ή windows κινητά, αλλά για τέτοιες περιπτώσεις θεωρώ πως το interface των Windows Phone είναι πιο εύκολο, συμφωνείτε; Βέβαια με μια πρόχειρη αναζήτηση είδα πως τα Microsoft Lumia μοντέλα κινούνται στις 5 και άνω ίντσες, τα μικρότερα μοντέλα είναι κάπως φτηνά, και θα ήθελε κάτι καλύτερο. Υπάρχει κάποιο καλό μοντέλο ίσως άλλης εταιρείας σ'αυτή την τιμή με 4-4,5'' με καλή μπαταρία; (Το πρώτο σοκ από τη μετάβαση σε smartphone νομίζω εκεί το παθαίνεις, στην μπαταρία). Σε Android είδα πως παίζει σ'αυτή την τιμή το Samsung Galaxy S5 mini, είναι καλή περίπτωση; Κάθε πρόταση ευπρόσδεκτη.
  3. Λοιπόν κύριοι Σκόπευα να ενεργοποιησω το πρόγραμμα 10Ε / 150 ΜΒ σήμερα [για να ενεργοποιηθει σε 2 εργασιμες δλδ την πρωτη εργασιμη του επομενου μηνα] και ειπα να συμβουλευθω το αντιστοιχο topic του forum. Μόλις τέλειωσα την ανάγνωση όλου του topic και ομολογώ ότι είμαι αρκετά μπερδεμένος.. Έχω το samsung omnia και εταιρική σύνδεση. Επειδή διάβασα πολλά για apn, προφίλ internet, Live, Wap, χρεώσεις εκατοντάδων ευρώ με περίεργες ρυθμίσεις και συνδέσεις ανά 15' και δε συμμαζεύεται.. θα'θελα λοιπόν τα φώτα σας: 1. με όπερα θα μπορώ να συνδεθώ? [εννοω χωρις προβλημα στη χρεωση] 2. θα μπορώ τελικά να ενημερωθώ [όπως με το 1284 για το δωρεαν χρονο ομιλιας] για το υπόλοιπο των ΜΒ ή όχι? 3. σκοπευω να το χρησιμοποιησω για emails, google maps, γιατι οχι και για skype, fring και γενικα browsing για οταν ειμαι εκτος σπιτιου / γραφειου. Μου κουτσοφτάνουν τα 100 ΜΒ τουλαχιστο για 1η δοκιμη? Σημα υπαρχει στις περισσοτερες των περιπτωσεων? [θεσ/νικη, κεντρο] 4. Γνωριζει κανεις τις ρυθμισεις του omnia? [φανταζομαι ειναι ιδιες με ολα τα WM κινητα?] γιατι διαβασα και κατι περιεργα για εφαρμογη προγραμματων iphone σε omnia κλπ 5. Τα πολυ προσφατα α) προσφορας διπλασιου ογκου για 250 και 500ΜΒ και β) προβληματος στο internet για "τις επομενες ημέρες" ισχύουν? Θα εκτιμούσα μια απάντηση αν καποιος γνωριζει για οποιοδηποτε απο τα παραπανω θεματα. Ευχαριστω προκαταβολικα!
  4. θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιο σχετικά ενημερωμένο faq για το omnia. Το πήρα στα χέρια μου πριν από 2-3 ώρες [όχι, δεν προήλθε από πλιάτσικο, lol] και έχω χάσει κυριολεκτικά τη μπάλα [δεν έχω καμία εμπειρία με samsung ούτε και με windows.mobile] Το καταλαβαίνω ότι πάρα πολλά έχουν ήδη ειπωθεί και απαντηθεί, ειδικά με το gps [το δικο μου -> vodafone ήρθε μαζί με κάρτα garmin] δεν ξέρω που πάνε τα 4, και δε θέλω να δοκιμάσω την υπομονή σας. 600 σελίδες όμως είναι π.ά.ρ.α. πολλές για οποιονδήποτε νομίζω. Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη και ιδιαιτέρως εκτιμητέα!! [μιλάμε δεν έχω καταλάβει αν υπάρχει μνήμη 16gb ή απλά δέχεται κάρτες έως 16gb. Πήγα να βάλω κάτι φωτό στο κινητό και στα 45mb περίπου μου είπε ότι δεν υπάρχει ελεύθερος χώρος! wtf?].
  5. Πριν από μία εβδομάδα έκανα αναβάθμιση στο w960i, στην τελευταία του έκδοση. Όλα πήγαν καλά μόνο που παρατήρησα πως από τότε, και ενώ η μπαταρία μου κρατούσε περίπου 2 μέρες με 1-2 ώρες μουσική και φυσιολογική διάρκεια ομιλίας, τώρα κρατά μόλις λίγες ώρες [λιγότερες από 10] με πολύ λιγότερη χρήση! Ξέρει κανείς τίποτε γι'αυτό? Έχει παρατηρηθεί και σε άλλους ή είναι απλά σύμπτωση? Ευχαριστώ προκαταβολικά
  6. 1. πες τα χρυσόστομε, είναι απαράδεκτο το θέμα αυτό με τα sms 2. για ένταση ήχου και ταινίες έχω ποστάρει εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=159473
  7. αγαπητέ papathvas στο 1/10 των 2.355 posts σου και μόνο, αν δίνεις τέτοιες σαφείς και χρήσιμες απαντήσεις τότε ΕΥΓΕ. ευχαριστώ πραγματικά ΠΟΛΥ. (αν τώρα μου'δινες το link για κεινο το FAQ..)
  8. λοιπόν αυτά που δε βρήκα μέχρι στιγμής και μου έχουν σπάσει τα νεύρα είναι: 1. υπάρχει στο κανονικό πληκτρολόγια το μικρό ελληνικό 'α' κι εγώ δεν το βλέπω? μόνο στο εικονικό το βρίσκω? (προεπιλεγμένη γλώσσα έβαλα δυστυχώς τα ελληνικά) 2. ξέρει κανείς ποια ρύθμιση πρέπει να κάνω για να στείλω ένα sms 160 χαρακτήρων ως ένα κι όχι ως τρία μηνύματα? 3. που μπορώ να δω το πόσο έχω μιλήσει σε λεπτά της ώρας κι όχι σε μονάδες? δεν υπάρχει τέτοιος μετρητής (και μετρητής sms?) 4. υπάρχει κάποια εφαρμογή για να συμμαζέψω τον τηλ. κατάλογο, καθώς έχω τρεις καταχωρήσεις για κάθε επαφή? (λόγω αποτυχημένης μεταφοράς από το w800) 5. υπάρχουν γενικότερα εφαρμογές στο διαδίκτυο για το w950 κάπου? ή πρέπει να τις ψάξω αλλιώς καθώς είναι οι ίδιες με άλλα κινητά? κατά τα άλλα το κινητό είναι υπέροχο σαν walkman αλλά πολύ δύσχρηστο -για μένα- για να πάρεις ένα απλό τηλέφωνο και -κυρίως- να στείλεις ένα απλό μήνυμα. Το κανονικό του πληκτρολόγιο κατέληξα ότι δε μου αρέσει ΚΑΘΟΛΟΥ. anyway,προσωπική άποψη εκφράζω.. αν κάποιος μπορεί να βοηθήσει στα 1-5 θα του είμαι ευγνώμων. θενξ.
  9. χαίρετε έχω dsl cube 512 / vivodi το οποίο έληξε 8/8/06. είπα να το αφήσω καναδυό μήνες ως αορίστου για να δω τι θα γίνει με τις τιμές. Χτες μου ήρθε ο λογαριασμός για τον αύγουστο και η προπληρωμή ως τις 30-9-2006. Ωραία λέω, ας κάνω μια προπληρωμένη 12 μήνες στα 1024 με 269 €, οπότε με το διπλασιασμό θα πάει 2048 με 22,4€ το μήνα. Παίρνω στο helpline της vivodi και μου λεει η κοπελιά (ξέχασα να σας πω πως ΔΕΝ έχει γίνει ο διπλασιασμός στην περιοχή μου: μπότσαρη-θεσσαλονίκη, τηλ 2310 9395..) ότι η αναβάθμιση σε 1024 απο vivodi θα γίνει 1-10-2006 αφού έχω προπληρώσει ως 30-9-2006 στα 512, και εφόσον ο ΟΤΕ διπλασιάσει την ταχύτητά μου ΠΡΙΝ την 1η οκτωβρίου, θα διπλασιάσει ότι βρει (δηλ. τα 512) οπότε θα πάω στα 1024 και από 1η οκτωβρίου θα παραμείνω στα 1024!!! Ενώ αν ο διπλασιασμός γίνει μετά την 1η οκτωβρίου θα πάω στα 2048!!! Ο διπλασιασμός λοιπόν γίνεται μία φορά!! Ερωτώ λοιπόν: 1.Πως μπορεί να μάθει κανείς σίγουρα -λέμε τώρα..- πότε θα γίνει ο διπλασιασμός της ταχύτητάς του? 2.Υπεύθυνος είναι μόνο ο ΟΤΕ ή/και ο ISP? Λέω να απαιτήσω να γίνει ΑΜΕΣΑ η αναβάθμισή μου σε 1024 από τη VIVODI (πληρώνοντας αναδρομικά τη διαφορά από 1-9-2006) για να προλάβω τυχόν διπλασιασμό.. (Ναι, αν καταλάβατε σωστά πρέπει να είμαι ο μόνος που επιθυμώ πλέον.. καθυστέρηση του διπλασιασμού.. :) ) Τι με συμβουλεύετε αγαπητοί? (και σορυ για το μεγάλο και μπερδευτικό ποστ)
  10. 1.καλή χρονιά 2.ευχαριστώ για την απάντηση πριν προχωρήσς στη λύση που μου προτείνεις.. 3.τι εννοείς 'τα χάνεις όλα'? ποια ολα? επαφές? μηνύματα? ή ρυθμίσεις? 4. εεε τι ειναι τα shqip? κ παλι ευχαριστω..
  11. Χαίρετε κ χρόνια πολλά Μου συμβαίνει το εξής κουλό έκανα αναβάθμιση χτες σε Α008 or something -εχω vodafone αλλα οχι vlive ευτυχως- και πηγαν ολα οκ, μεχρι και το προβλημα το γνωστο με τη μεταφορα των mp3 που μετα δεν εμφανιζονταν -φαινεται να- λυθηκε. Μονο που το μενου του τηλ. εγινε ..αγγλικό! Στις ρυθμισεις γλωσσας εχει 2 επιλογες αγγλικα, και according to SIM, το οποίο και επέλαξα, χωρίς αποτέλεσμα. Σίγουρα η λύση είναι απλούστατη αλλά κάτι η ηλικία κάτι το έμενταλ.. δεν τα κατάφερα να τη βρω. Σίγουρα με τιμωρεί ο θεός που τόσα χρόνια στα PC καταφέρομαι εναντίον των ελλ. προγρ/των και των ελλ.windows, αλλα στο κινητο για καποιο περιεργο λογο το θελω το ελληνικο το μενου μου να πω και του στραβού το δίκιο! κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη. μερσί.
×
×
  • Create New...