Jump to content

yoshimura

Members
  • Δημοσιεύσεις

    32
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by yoshimura

  1. Καλημέρα παιδιά. Τα φώτα σας! Προτάσεις για μια καρτούλα microsd σας παρακαλώ.32gb ή και 64gb.
  2. Mολις παρατηρησα ενα σχετικο θεμα με videotones και τα περασα στο κινητο μοθ αλλα τα εμφανιζει σαν αρχεια mp4 χωρις εικονα. Εχω καποιο πρόβλημα η συμβαίνει σε ολους σας???:worry:
  3. Παίδες, η νέα σεζόν τα σπάει!!Σε καμία περέπτωση πατάτα οπως πίστευαν πολλοί!! Τα 3 πρώτα επεισόδια που έχω δει, παρόλο που είναι σε χαλαρούς ρυθμούς κατα κύριο λόγο είναι φοβερα!!!;)
  4. Kαι να φανταστώ ότι δεν μπορούν να μπουν σε vodafone live κινητό!!!Σωστά?? Υπάρχει κάποιος τρόπος να βγάλω ακύνδυνα το vodafone λογισμικό μόνος μου και να περάσω της sony??
  5. Είμαι καινούριος με w810.Είχα το k750 παλιά γι αυτό έχω μια απορία.Όταν αναφέρεστε για flash themes, για τι μιλατε???
  6. Eχω την εντύπωση ότι αυτό το Σάββατο θα δείξει το τελευταίο επεισόδιο για τη τρίτη σεζόν.Αληθεύει??? Θα δείξει καθόλου τέταρτη σεζόν??? Και μια ακόμα ερώτηση, βρήκα τα επεισόδια της τέταρτης με δειάρκεια το καθένα γύρω στις 2 κ 15 λεπτα.Κρατάνε τόσο???:wacko:
  7. Απλώς, το έχασα χθες και λέω μπας και το βρω με διάφορους τρόπους. Πάνως, ήδη, η σειρά, έχει ξεφύγει κάπως από την αρχική υπόθεση. Το καλό πάντως είναι ότι μου αρέσει ακόμα!!
  8. Θα ήθέλα να ρωτήσω κάτι. Γνωρίζει κάποιος ποιό επεισόδιο ήταν αυτό που έδειξε χθες Σάββατο 23 Ιουνίου στο Star???
  9. :confused: :blink: Το κινητό κάνει 190 και η πρόσοψη 150.Δεν νομίζω αλλά θα ρωτήσω σε ένα κατάστημα όταν βρω χρόνο.
  10. Bασικά, είχα πάει πριν καιρό σε ένα κατάστημα για αλλαγή πρόσοψης και μου είχαν ζητήσει 40 ευρώ.Δεν ξέρω αν ισχύει ακόμα αυτή η τιμή αλλά στο άμεσο μέλλον θα την κάνω την αλλάξω σίγουρα.
  11. Πάρα πολύ καλή αυτή η πρόσοψη αλλά απ'ότι βλεπω η έκδοση είναι περριορισμένη.Ξέρεις αν μπορούμε και από που να την παραγγείλουμε???
  12. Mε καλλύπτει απόλυτα!! Το σετάκι τα διαθέτει όλα αλλά η τιμούλα είναι κάπως τσουχτερή.Το μοναστηράκι για μένα είναι πολύ δυσκολο να το φτάσω μιας και είμαι από επαρχία οπότε θα πρέπει να πάρω μια αυθεντική!! Πάντως, υπάρχει και ασημί πρόσοψη.:)
  13. Απ'ότι ξέρω κυκλοφορούν προσόψεις σε μαύρο και σε ασημί!!! Και ρωτάω, γνωρίζει κανείς σε τι τιμές παίζουν οι προσόψεις?? Θέλω να την αλλάξω λόγω κάποιων γρατζουνιών και θα ήθελα να ξέρω σε τι τιμές κμενονται! Αλλάζει μόνο το μπρός και πίσω κάλλημα ή όλο, δηλαδή και το γύρω πλαστικό??
  14. Οφείλω να ομολογήσω ότι είναι αρκετά εντυπωσιακό!! Μας περιμένουν κι άλλες εκπλήξεις απο τη Sony Ericsson!!!???(Eγώ πάντως το εύχομαι αν είναι τόσο ευχάριστες) Πότε ενδέχεται να κυκλοφορήσει??
  15. Απ'ότι κατάλαβα πάντως, τη δεύτερη φορά που θα ξανασυνδεθείς με το ίδιο κινητό, του βγάζει τις επιλογές, ερώτηση πάντα και αποδοχή πάντα χωρίς ερώτηση!! Από εκεί και πέρα, δεν ζητάει τίποτα να έχεις τη δεύτερη επιλογή:ninja: Από εκεί και πέρα είναι σαν παιχνιδάκι και τίποτα παραπάνω. Τώρα, όσο για τα αρχεία, δεν νομίζω στα sony ericsson να υπάρχει αυτή η δυνατότητα!!Κρίμα:O :D :D
  16. Γιατι, έχεις τη δυνατότητα να πέρνεις φωτογραφίες και άλλα αρχεία εκτός από επαφές και μηνύματα??? Πως???:worry:
  17. Tα δοκίμασα και τα δύο αλλά δεν είδα κάποια διαφορά!! Ορίστε πάντως η έκδοση 1.0.4 για να την δείτε και εσείς!! http://www.sendspace.com/file/dlza7d Περιλαμβάνει 2 αρχεία!!
  18. Έψαχνα αρκετή ώρα στις σελίδες του forum μέχρι να το βρω οπό θα σε απαλλάξω από αυτη τη χρονοβόρα διαδικασία!!!:rolleyes: :p ;) Ορίστε http://www.sendspace.com/file/yj8shm Μηνύματα και κλείσεις δεν μπορείς να δεις κατα τη διάρκεια της όλης διαδικασίας, επειδή όταν το προσπάθησα ψιλοκόλλησε το κινητό???:ninja:
  19. Προσπάθησα να το δοκιμάσω αλλά μου βγάζει error!! Aν το καταφέρει κάποιος ας μου πει και εμένα το κόλπο :cool: ;)
  20. Με ένα bluetooth car kit νομίζω ότι είσαι υπέρ καλλυμένος!!;)
  21. Οταν αναφέρομαι σε ασφαλή καταργηση υλικού, θα δείς ότι στο κάτω μέρος του υπολογιστιστή (κάτω δεξιά) υπάρχει ένα εικονίδιο το οποίο σου δείχνει όλες τις εξωτερικές συσκευές που έχεις συνδεδεμένες με το PC σου!!! Αν κάνεις δεξί κλικ πάνω του θα δείς μια επιλογή που λέει ασφαλής κατάργηση υλικού!! Απο εκεί πρώτα κατήργησε το κινητο σου και θα σου βγει ενα ''συννεφάκι'' που θα σου λέει ότι μπορείς να βγάλεις με ασφάλεια το κινητό σου!! Μερικές φορές, όταν βιαζόμουνα και το εβγαζα επιπόλαια μερικά αρχεία χανόντουσαν και δεν μπορούσα να τα δω!! Τώρα, όπως προείπαν, ή βρες ακόμα ένα κινητό και σύγκρινέ το, ή πήγαινε στη Vodafone και, το πιο πιθανό αν έχεις πρόβλημα, είναι να σου το αλλάξουν!!
  22. Kαι εγώ, παρόλο το μικρό της ηληκίας μου, έχω δοκιμάσει αρκετά κινητά!! Παρόλα αυτά, είχα κολλήσει σε δυό κατασκευαστές, τη Sony Ericsson και τη Νokia! Τη πρώτη φυσικά για τις δυνατότητες και την τρομερή τεχνολογία με την οποία προικίζει όλα τα κινητά της και τη δεύτερη για την αξιοπιστία της και την ανθεκτικότητα των κινητών!!! Όμως, τα βήματα που έχουν γίνει στη Sony Ericsson είναι τρομερά και δεν αφήνουν περιθώρια αμφιβολιών όταν ψάχνεις για το κατάλληλο κινητο!!! Αξιοι επαίνων όλοι οι υπεύθυνοι και οι κατασκευαστές!! Γι'αυτό άλλωστε και σαρώνουν στα βραβεία κάθε χρόνο!!:shifty:
  23. Βασικά, πολλές φορές μου συμβαίνει και σε μένα αυτό το πράγμα!! Συμβουλή, κάνε ασφαλής κατάργηση του υλικού γιατί μπορεί να μην εχει κάνει καλή εισαγωγή του υλικού σου!! Αν κάνεις οριζοντοποίηση της εικόνας έχεις όλες αυτές τις δυνατότητες όπως zoom κλπ. Πόλοί είναι οι χρήστες που έχουν αυτό το κινητό και έχουν μείνει κατενθουσιασμένοι από αυτό το κινητό και μέσα σε αυτούς είμαι και εγώ.Μπορεί να έχεις πέσει στη εξαίρεση φυσικά οπότε το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να πας στο κατάστημα από όπου το πήρες και να τους εξηγήσεις τη κατάσταση!! Υ.Γ. Μην λαμβάνεις υπόψην τις φωτογραφίες που δείχνουν οι κάθε μορφής διαφήμήσεων!! Πέφτει πολύ επεξεργασία που ακόμα και το παλιό μου κινητό, Τ68ι το έβλεπα σαν κινητό με 10Μpixel κάμερα και εντυπωσιαζόμουν!! Με το καιρό θα ανακαλύψεις όλα τα καλά αυτού του κινητου το οποίο δεν πλασαρίστικε άδικα στα κορυφαία!!!:cool:
  24. Βασικά, νομίζω ότι υπάρχει ένα προγρααμματάκι με το οποίο να μπορείς να το μετατρέψεις σε web cam. Παρόλα αυτά, δεν νομίζω ότι έχεις τη δυνατότητα της βιντεοσκόπησης παρά μόνο τη δυνατότητα καρέ εικόνων αν δεν με απατά φυσικά η μνήμη μου!! Το εν λόγω προγραμματάκι αν ψάξεις στις διάφορες σελίδες θα το βρεις!! Βλέπεις, μαζί σου είμαι φίλε στη ασχετοσύνη.Κουράγιο!!:D ;)
  25. Ναι, το προσεξα αυτό, ότι αποθηκεύονταν η μια πάνω στην άλλη.Απλώς, για παράδειγμα, θα ήθελα να φτιάξω ένα θέμα το αμάξι μου, αλλα προσπα8ώντας να αλλάξω το μέγεθος της εικόνας με το office picture manager, παρόλο που στην προεπισκόπηση μου τις έδειχνε με ικανοποιητική ανάλυση όταν το έβλεπα στο κινητό ήταν πολύ κακή(η ανάλυση) Τώρα, αναγκαστηκά θα πρέπει ή να μικρύνω αρκετά τισ εικόνες!! Δεν πειράζει!!
×
×
  • Create New...