Jump to content

koem

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About koem

  • Ημ. Γέννησης 07/08/1976

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

koem's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Νομίζω ότι οι διαχειριστές, οι content providers, αλλά το πιο σημαντικό οι ενεργοί χρήστες του myphone.gr είναι αυτό που κάνει τη διαφορά και ο χρόνος μόνο θα το δείξει. Τι μας νοιάζει αν, που λέει ο λόγος, πλακώθηκε ο Μάνος με τον Κωνσταντίνο, τσακώθηκαν για γκόμενες ή δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να υποθέσει κανείς. Η ποιότητα του περιεχομένου θα αναδείξει το νικητή. Πάντως εμείς οι απλοί χρήστες βγαίνουμε κερδισμένοι από τόσο ποιοτικά sites, όπως το myphone.gr.
  2. Τα πιο αξιόπιστα κατά τη γνώμη μου: 1. http://www.technikdirekt.de (+ καταπληκτικό, γρήγορο, δέχεται πιστωτικές και στέλνει Ελλάδα με πολύ λίγα χρήματα ως έξοδα αποστολής, - δεν έχει μεγάλη ποικιλία σε computer stuff) 2. http://www.computeruniverse.net (+ η μεγαλύτερη ποικιλία αξεσουάρ υπολογιστών, το πιο φθηνό από οπουδήποτε, - τσούζουν λίγο τα μεταφορικά για Ελλάδα) Αυτά...
  3. Θα μας σκεφτούν καμιά φορά οι κατασκευαστές κινητών τηλεφώνων και θα προσθέσουν το CTP profile στα κινητά με bluetooth? Έχει πάρει το αυτί σας καμιά νεότερη εξέλιξη για το θέμα; Ποια εταιρία θα τολμήσει πρώτη να βγάλει κινητό με το CTP; Για όσους δεν ξέρουν, το CTP (Cordless Telephony Profile) είναι ένα bluetooth profile που με τη βοήθεια μιας βάσης που συνδέεται στο σταθερό δίκτυο (βλέπε πχ AVM BlueFritz AP-X), μετατρέπει το κινητό σε DECT με δυνατότητα μάλιστα δρομολόγησης των κλήσεων σε διαφορετικά δίκτυα. Πχ αν καλέσεις προς σταθερό τηλέφωνο ΟΤΕ θα σου δρομολογήσει την κλήση μέσω ΟΤΕ, οπότε θα χρεωθείς από τον ΟΤΕ και όχι , πχ από την Τελεστετ για κλήση προς σταθερό. Αν καλέσεις προς κινητό, θα χρεωθείς κανονικά από την εταιρία κινητής τηλεφωνίας που ανήκεις... Νομίζω ότι είναι πολύ ενδιαφέρον θέμα και ήδη έχουν βγει τα πρώτα ασύρματα τηλέφωνα με CTP. Ηρθε η ώρα των μεγάλων εταιριών τώρα (που έχουν εδώ και μήνες κινητά με το προφίλ αυτό στα εργαστήρια και παίζουν τέλεια και δεν τα βγάζουν γιατί θα τους κυνηγήσουν οι εταιρίες κινητής τηλεφωνίας).
×
×
  • Create New...