Jump to content

aneuthinos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    103
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by aneuthinos

  1. Το προβλημα εξαφανιστηκε οταν αλλαξα γραναζι 2ας επειδη γρατζουναγε στις αλλαγες και μαζι ρουλεμαν συμπλεκτη βεβαια. Σε οποιοδηποτε εξουσιοδοτημενο συνεργειο πηγαινε, εγω ειχα παει στην Βαρης-Κορωπιου.
  2. Αν κανει κοψιματα και οταν πατας γκαζι εγω θα κοιταζα μηπως θελει αλλαγη η σκαστρα, αυτο φαινεται μονο οταν στο συνδεσουν στο vag-com στο συνεργειο, δεν θα σου αναψει καποιο λαμπακι δηλαδη. Εγω την αλλαξα μεσα στην εγγυηση πριν λιγες μερες, και τα κοψιματα εξαφανιστηκαν. Αλλιως κοιτα μηπως εχει καποιο προβλημα η αντλια βενζινης, και μηπως θελει καθαρισμα η πεταλουδα γκαζιου. Και ολα αυτα σε αλλο συνεργειο, γιατι μου φαινεται επεσες σε καλους μαστορες :)
  3. Ο κατασκευαστης οριζει καποιες προδιαγραφες και καθε εταιρια βγαζει το λαδι που θα καλυψει αυτες τις προδιαγραφες. Ο κατασκευατης απ'οσο γνωριζω δεν βγαζει δικα του λαδια, οι περισσοτερες επισημες αντιπροσωπειες χρησιμοποιουν καποιο απο τα λαδια που εγραψε ο gsa1967 στην λιστα.
  4. Για την αναβαθμιση εγκεφαλου δεν ξερανε κατι συγκεκριμενο, δεν μου εκανε εντυπωση αυτοι καλα-καλα δεν ξερουν τα βασικα να σου εξηγησουν. Τον καμμενο πολλαπλασιαστη τον καλυψε η εγγυηση, δεν πληρωσα τιποτα, ουτε εργατικα. Και φυσικα δεν οφειλεται σε νοθευμενη βενζινη, οπως προσπαθησε να με πεισει ο τεχνικος συμβουλος, ο οποιος σε μια αλλη κουβεντα που καναμε μου λεει 'ελα ρε, οι BWM ειναι πισωκινητες?!'...Ενταξει.
  5. Alpine Renault A110 στην εναρξη του Ιστορικου Ραλλυ Ακροπολις. http://img84.imageshack.us/img84/6/005ke1.th.jpg' alt='005ke1.th.jpg'>
  6. Βασει του γερμανικου site της VW ειναι ο 1.4 TSI. Σου βαζω ενα κομματι απο αυτα που γραφει στο site και το LINK απο κατω αν θες να το δεις. Temperament Aufregendes Design ist für ein Volkswagen Sportcoupé wichtig, aber nicht alles. Deshalb stehen für den Scirocco vier kraftvolle Aggregate wie beispielsweise der 2,0l TSI 147kW (200PS) (Kraftstoffverbrauch: 7,7 l/100km; CO2-Emission: 181g/km)* und der 1,4l TSI 118 kW (160PS) (Kraftstoffverbrauch: 6,2 l/100km; CO2-Emission: 148g/km)* zur Auswahl. http://www.volkswagen.de/vwcms_publish/vwcms/master_public/virtualmaster/de3/modelle/scirocco.html?csref=home-teaser-rechts-scirocco_ll&culture=de_DE
  7. Ο TSI εξελιχθηκε για να προσφερει συνδυασμο οικονομιας καυσιμου ΚΑΙ καλων επιδοσεων. Αν ηταν απλα μια οικονομικοτερη εκδοση του Golf λες να εβγαζε 170 αλογα? Εσυ ξερεις πολλα απλα οικονομικα αμαξια με τετοια ιπποδυναμη? Νομιζω αυτο που λεω χρειαζεται απλη λογικη. Και μην αρχισεις παλι περι καταναλωσης σε υψηλες και σταθερες ταχυτητες, εδω κοιταμε για συνολικη καταναλωση σε ολες τις συνθηκες. Δηλαδη το GT 170ps (γιατι σε αυτο αναφερεσαι) ειναι συνολικα πιο οικονομικο απο το TSI 140ps και το TSI 122ps? Μηπως με την δικη σου λογικη το Leon Cupra 240ps ειναι πιο οικονομικο απο το Leon FR 200ps? Υποθετω πως και το FR φθηνο υποκαταστατο του Cupra ειναι ε ? Αν εμπαινες στον κοπο να εχεις διαβασει οσα εγραψε ο Clarkson θα ηξερες οτι το GT το εθαψε ακριβως λογω ελλειψης δυναμης και οχι για ολα τα αλλα που λες εσυ. Επισης θα ηξερες οτι η δοκιμη εγινε στο δρομο και οχι σε καποια πιστα, οτι δεν υπηρχε ολοκληρη αντιπροσωπεια να του πει τι κανει το κουμπακι 'W' αλλα εκανε στην ακρη του δρομου και το εψαχνε στο manual, και οτι τελικα δεν βρηκε τι εκανε και το αφησε πατημενο με αποτελεσμα να θαψει το αμαξι λογω ελλειψης δυναμης και κομπιασματων. Κατα τ' αλλα ηταν κλασσικο εγγλεζικο χιουμορ. Ωραια το GT ειναι απλα ενα οικονομικοτερο Golf, ενα φθηνο υποκαταστατο του GTI (the real thing) με πολυ κακη αξιοπιστια. Και βασει των ερευνων σου (φανταζομαι οπως ερευνησες και το αρθρο του Clarkson) το 90% των κατοχων GT εδω μεσα εχει αλλαξει γραναζι 2ας (και οχι 3ης). Αν παρακολουθουσες το forum θα ηξερες οτι το προβλημα με το κιβωτιο ειναι για τα αμαξια που εχουν παραχθει μεχρι τον Μαρτιο του 2007. Τα υπολοιπα προβληματα αφορουν μεμονομενες περιπτωσεις και σιγουρα οχι το 90% των κατοχων εδω μεσα, κατι το οποιο συμβαινει με ολα τα αυτοκινητα και ολες τις μαρκες. Μηπως νομιζεις οτι το GTI ειναι απροβληματιστο? Για κανε μια βολτα σε αλλα forum να δεις τι γινεται με σπασμενα cam followers. Και την τελικη αν ο TSI ειναι τοσο μουφα γιατι επελεξαν να τον βαλουν με 150 αλογα στο Tiguan και με 160 αλογα στο Scirocco? Αλλα μαλλον αυτοι δεν ξερουν, εμεις ξερουμε.
  8. Εμενα παντως δεν με νοιαζει καθολου μα καθολου η κακη κριτικη του Clarkson για το GT, αν και αν διαβασεις τι γραφει για τρομερα κομπιασματα κλπ. ειναι λιγο περιεργο, και διθυραμβους να εγραφε παλι την ιδια αποψη θα ειχα για αυτον. Και για να ξερουμε τι λεμε παραθετω και ενα κομματι απο το κειμενο του για το GT στα αγγλικα παρακατω. Περα απο αυτο ρε παιδια μην θεοποιειτε μια εκπομπη λογω της απηχησης της, και εγω τον βλεπω φανατικα στο Top Gear, εχω κατεβασει ολα τα επεισοδια απο Season 1 μεχρι Season 10 αλλα ξερω τι ειναι αυτο που βλεπω και δεν εχω το Top Gear για ευαγγελιο, ημαρτον! Για κατι πιο ουσιαστικο υπαρχει και το Fifth Gear με τρεις πραγματικους οδηγους αγωνων (Plato, Vicki, Tiff) να δοκιμαζουν νεα αυτοκινητα! Τωρα αν αυτο εμενα με κανει γραφικο ελληναρα ενταξει τι να πω. http://driving.timesonline.co.uk/tol/life_and_style/driving/jeremy_clarkson/article754961.ece On roads as good as this, the GT handles well too. But that’s it, I’m afraid, so far as good news is concerned. The rest of it is rubbish. The headlamps were set too high, so everyone coming the other way flashed me. The handle that you pull to move the passenger seat fell off, and then there was the truly woeful engine. It’s all very well having direct petrol injection and a supercharger to fill in the black hole while the turbo girds its loins: this is clever, but my God it’s jerky. I like the power delivery of an engine to be smooth, like a ball bearing rolling down a child’s playground slide. In the GT it’s delivered with the smoothness of someone in a wheelchair falling down some stairs. And where’s the power? If you’re going to stick GT badges on a car and claim it delivers 168bhp, then kindly give us some oomph to match. Time and again I had to change down on hills, and once, with my foot welded to the floor, I was overtaken by a Mercedes van.
  9. Ο Clarkson εχει φοβερο εγγλεζικο χιουμορ αλλα ενταξει αυτο δεν τον κανει και ειδικο στα αμαξια, αλλωστε την περισσοτερη ωρα χαβαλε κανει και στην εκπομπη και με αυτα που γραφει. Αφοριζει πανευκολα και στεκεται σε πρακτικα θεματα που ξερει οτι βγαζουν γελιο, τα κουμπακια, τα GPS που δεν δουλευουν κλπ. Απο οδηγηση δεν βλεπω να ειναι και κανενα ταλεντο, τις περισσοτερες φορες κατι παντιλικια στην ευθεια κανει (αντε τρεξανε και εναν αγωνα αντοχης με μια BMW diesel...), ευτυχως που εχουν και τον Stig στο Top Gear να γραφει κανενα χρονο στην πιστα. Για να σου μετατρεψει το αμαξι σε ταχυπλοο παντως καλος ειναι ;) Ή για να μεταφερει μια ολοκληρη ψοφια αγελαδα με το αυτοκινητο σου!
  10. Χρονια πολλα σε ολους. 1) Το τρεμουλο στο ρελαντι μπορει να ειναι και παλι πολλαπλασιαστης. Αν οχι τοτε ας ριξουν μια ματια και στα μπουζι και τα μπουζοκαλωδια. 2) Αυτο που ειπε ο Kirra. 3) Αν ο ηχος ειναι σαν ενα γραναζι που γυριζει και σταματαει οταν πατας συμπλεκτη, τοτε πιθανοτατα ειναι το ρουλεμαν συμπλεκτη, αλλαγη μεσα στην εγγυηση. Οσο για το θεμα GT vs GTI, εχοντας οδηγησει και τα 2 οντως οι διαφορες μεταξυ τους ειναι μεγαλες, αλλα πιστευω οτι υπερβαλλετε λιγο, θα νομιζει κανεις οτι συγκρινουμε το GT με κανενα kart ή Rallye. Και λεγοντας οτι το GT ειναι απλα ενα οικονομικο Golf νομιζω οτι το αδικουμε, το αμαξι δεν ειναι σπορ αλλα ειναι πολυ αποτελεσματικο εστω και αν υστερει σε αισθηση. Οσο για τον κινητηρα του τα εχουν πει οι υπολοιποι.
  11. Τα φρενα ισως τριζουν και απο την πολυ σκονη των ημερων, λεω εγω τωρα...Προσπαθω να καταλαβω ποσο μπουκωμενος ή οχι ειναι ο κινητηρας του GT μου, στις 3000 σαλ και με 5η ταχυτητα το κοντερ ειναι ελαχιστα πανω απο τα 100χλμ/ωρα. Οποιος εχει κανει αναλογη μετρηση ας μου πει.
  12. Φιλε μου εχει ξαναγινει η συζητηση και ακρη δεν βγηκε. Εγω δεν μιλησα για longlife service αλλα αναφερομαι σε διαστηματα εξαρτωμενα απο το χρονικο διαστημα χρησης του αυτοκινητου ή τα διανυθεντα χλμ, κατι που βρισκω πιο λογικο για τα TSI απο το μαρκετινιστικο Longlife. Στο Εντυπο 1.1 (Προγραμμα Εργασιων Service) στην σελιδα 9 του manual λεει τα εξης: "Αυτα τα διαστηματα service ισχυουν για αυτοκινητα με Longlife Service, κατα τα οποια γινεται αλλαγη κωδικοποιησης σε service εξαρτωμενο απο το χρονικο διαστημα ή τα διανυθεντα χλμ. Service αλλαγης λαδιων: Καθε 15.000χλμ ή σε 1 χρονο. Περιοδικο service: Καθε 30.000χλμ ή σε 2 χρονια. Περιοδικο service επιθεωρησης: Καθε 60.000χλμ ή σε 4 χρονια. Service υγρων φρενων: Καθε 2 χρονια." Λεγοντας μεγαλο service εννοω ο,τιδηποτε παραπανω απο μια απλη αλλαγη λαδιων κινητηρα και φιλτρου λαδιου, ισως δεν το διατυπωσα σωστα. Τα διαστηματα longlife ειναι αυτα που λες εσυ (σελιδα 7, εντυπο 1.1): Περιοδικο service: Συμφωνα με την ενδειξη μεταβλητων διαστηματων service (το αργοτερο σε 2 χρονια). Περιοδικο service επιθεωρησης: Το αργοτερο καθε 60.000χλμ ή σε 4 χρονια συμφωνα με το αυτοκολλητο service (οποιο εμφανιζεται πρωτο). Service υγρων φρενων: Καθε 2 χρονια. Οσο για τα ταξι επειδη τυχαινει να εχω γνωστο ταξιτζη με Passat, αυτος αλλαζει λαδια καθε 7500χλμ. Αλλωστε αναφερει και κατι σχετικο στο manual (Εντυπο 1.1, σελιδα 1): "Κατα τη λειτουργια με καυσιμο Diesel με αυξημενο ποσοστο θειου ισχυει service αλλαγης λαδιων και αλλαγη φιλτρου καυσιμου στα 7500χλμ."
  13. Δεν νομιζω να εχεις προβλημα με την εγγυηση, το δοχειο διαστολης δεν ειναι αναλωσιμο οπως π.χ. τακακια. Δυστυχως βλαβες εχουν ολες οι μαρκες, ασχετα με τα ποσα λεφτα εχεις δωσει για να αγορασεις το αμαξι. Για να σου δωσω να καταλαβεις οι Mercedes εχουν 2 χρονια εγγυηση για τα μηχανικα μερη, το ιδιο και η BMW και Porsche. Παντως ελαχιστες ειναι οι μαρκες (Kia στα Cee'd & Sportage) που δινουν πολλα χρονια καθαρα εργοστασιακης εγγυησης, η Toyota νομιζω ειναι 3+3 για παραδειγμα. Το συνηθες ειναι καποια χρονια εργοστασιακη εγγυηση+ καποια χρονια μεσω ασφαλιστικης εταιριας. Παντως αν σκεφτεσαι να το πουλησεις μην το καθυστερησεις και πολυ γιατι σε περιπου 1 χρονο λογικα θα εχει βγει το καινουργιο Golf, στο οποιο δεν ξερουμε αν θα συνεχισει να μπαινει ο TSI 170ps. Κατι τετοιο θα ριξει την αξια του GT, οπως γινεται σε καθε αμαξι του οποιου ο κινητηρας σταματαει να παραγεται. Στο γερμανικο site της VW ειδα οτι το νεο Scirocco (LINK) θα φοραει εναν TSI 1400cc στα 160ps. Αν ειναι ετσι θα μου πεις τι 10 αλογα πανω τι 10 αλογα κατω, αλλα δεν μπορουμε να ειμαστε σιγουροι οτι δεν θα εχουν γινει αλλαγες και σε καποια μηχανικα μερη του TSI (part revisions). Οσο για το service που ρωταει ο φιλος εγω εχω καταλαβει το εξης: 1ο service (μικρο): Στον 1 χρονο κυκλοφοριας ή 15.000 χλμ. ή οταν αναψει το service indicator στην οθονη. Οποιο απο τα 3 ερθει πρωτο πας για το μικρο service (λαδια/φιλτρο). 2o service (μεγαλο): Στα 2 χρονια ή 30.000 χλμ. ή οταν αναψει το service indicator. Οποιο απο τα 3 ερθει πρωτο πας για το μεγαλο service, που αναλογα την χρηση μπορει να περιλαμβανει διαφορες εργασιας (π.χ. φιλτρο βενζινης/τακακια). 3ο service (μικρο): Στα 3 χρονια ή 45.000 χλμ ή service indicator... 4o service (μεγαλο): Στα 4 χρονια ή 60.000 χλμ ή....you get the idea :)
  14. Πηγα και εγω στο συνεργειο γιατι τις τελευταιες μερες αρχισε να μου γρατζουναει την 2α σε μερικες αλλαγες, και ειδικα απο ανεβασμα απο 1η...εκει μου ειπαν οτι εχουν να φτιαξουν αλλα 6 αμαξια με το ιδιο προβλημα (συγχρονιζε 2ας) οποτε θα πρεπει να περιμενω λιγες εβδομαδες μεχρι να μου εξασφαλισουν οχημα αντικαταστασης για τις 2 μερες που θα κρατησουν το αμαξι. Παντως οσοι εχετε απο τις πρωτες φουρνιες TSI/GT θα ελεγα να πατε να τους πειτε οτι καμια φορα γρατζουναει η 2α γιατι ειναι πιθανο να σας βαλουν το βελτιωμενο εξαρτημα ασχετα με το αν εχετε οντως το προβλημα ή οχι. Φανταστειτε να εμφανιστει το προβλημα αφου εχει ληξει η εγγυηση.
  15. Αυτο μπορει να στο πει μονο ο τεχνικος που οδηγησε το αμαξι σου, οποτε θα σου ελεγα να ακολουθησεις τις οδηγιες του. Παντως απ' οτι βλεπω το γραναζι της 2ας το αλλαζουν ολο κ πιο πολλοι...ετσι μου 'ρχεται να παω να τους πω να μου το αλλαξουν προληπτικα :shifty: . Εσενα το γρατζουνισμα στο εκανε καθε φορα που εβαζες 2α, π.χ. και απο ανεβασμα απο 1η και σε κατεβασμα απο 3η?
  16. Το πρωτο μικρο σερβις ειναι στα 2 χρονια ή 30.000χλμ ή οταν αναψει το λαμπακι στην οθονη. Οποια απο τα 3 ερθει πρωτο σημαινει οτι πρεπει να πας για αλλαγη λαδιων και φιλτρου. Εχεις δικιο πως πολλοι εκμεταλλευονται την ελλειπη ενημερωση και σου λενε να πας κατευθειαν στα 15.000χλμ για το μικρο σερβις, αλλα οπως λες και ο ιδιος το να αλλαζεις λαδια καθε 15k σε μια χωρα που αρκετοι κινουνται μεσα στην κινηση και οχι στον ανοιχτο δρομο δεν ειναι υπερβολικο. Συν το οτι τα turbo μοτερ καταπονουνται παραπανω το καλοκαιρι με τους +40 βαθμους της Ελλαδας, συν το οτι πολλοι Ελληνες παιρνουν το αμαξι για 5 λεπτα αποσταση και το λαδι δεν εχει προλαβει να φτασει σε σωστη θερμοκρασια με αποτελεσμα να εχουμε αυξημενες φθορες, ασε που πολλοι δεν ξερουν καν τι παει να πει ζεσταμα στα πρωτα χιλιομετρα. Το πιο σωστο απ'ολα θα ηταν να μετραμε την χρηση οπως στα αγωνιστικα μοτερ, δηλαδη ωρες και συνθηκες λειτουργιας του κινητηρα. Και οσον αφορα το 'longlife' σερβις εγω κραταω επιφυλαξεις για το κατα ποσο αυτο δεν ειναι μια λυση που περιεχει στοιχεια marketing μεσα του. Και εισαι σιγουρος πως θελεις να περιμενεις 60.000χλμ για να αλλαξεις φιλτρο βενζινης στην...Ελλαδα ? DJ Aris τι προβλημα ειχε το κιβωτιο, γραναζι 2ας? Ποιες ειναι οι εντυπωσεις μετα την αλλαγη?
  17. Εχεις δικιο αν και το ειχα διαβασει το μηνυμα που εχεις στο link το ειχα ξεχασει, και ουσιαστικα προκειται για το ιδιο δημοσιευμα απο την ιδια πηγη (carscoop.blogspot.com). Την πατησα γιατι το ειδα αναδημοσιευμενο σε ενα site που διαβαζω τακτικα, το http://www.germancarblog.com/. Οσο για το Tiguan, μπορει να μην ειναι 170 αλογα αλλα ειναι και 320 κιλα πιο βαρυ απο το Golf.
  18. Διαβασα το αρθρο που εχω βαλει στο link σχετικα με την επομενη γενια Golf και ανησυχησα λιγο... According to Hackenburg, the new model will be equipped with updated 160Hp 1.8TFSI Audi’s engine. The company is going to stop production of the 170Hp 1.4TSI engine as this type is not reliable. GTL will be equipped with stronger motor version of the present 2.0 TFSI motor. Αν ισχυει αυτο τοτε η αξια μεταπωλησης του GT θα πεσει κατακορυφα, ειδικα αν εχει ληξει και η εγγυηση. Αλλα μου φαινεται περιεργο η VW να εκανε τετοια πατατα, τι να πω. Και αν τα προβληματα αξιοπιστιας αφορουν μονο την εκδοση με τα 170 αλογα, θα ζητησω να μου γινει remap του εγκεφαλου στα 140 αλογα πριν το πουλησω :lol: Παντως δεν ξερω αν το συγκεκριμενο σχολιο για τον TSI το εκανε ο τυπας της VW ή ειναι σχολιο του συντακτη βασει πληροφοριων/ραδιο-αρβυλας. http://www.newcarsnews.com/2008/01/24/new-vw-golf-will-be-launched-in-the-late-2008/
  19. Ναι τα μπουζι αλλαχτηκαν μετα απο δικη μου απαιτηση, κανονικα αλλαζονται στα 60.000χλμ οπως λες.
  20. Ναι αυτο το ιξωδες προτεινει, ασε που στο Golf GT που εχουν για τεστ μακρας διαρκειας στο ελληνικο Evo (http://www.evomagazine.gr) βαζουν 0w30! Αν δεις η προηγουμενη εκδοση του longlife λαδιου της Aral για τα VW ηταν 0w30 ενω η νεοτερη ειναι 5w30. Aral SuperTronic Longlife 2 (0w30) (http://www.trade-wind.gr/index.php?co=products&cat_id=89&prod_id=167) Aral SuperTronic Longlife 3 (5w30) (http://www.trade-wind.gr/index.php?co=products&cat_id=89&prod_id=474).
  21. Αλλαξες και μπουζι ?
  22. Εμενα μου πηγε 250 ευρω + 44 ευρω τα λαδια που τους πηγα εγω = 294 ευρω. Αλλαχτηκαν τα εξης: 03C115562 - ΦΙΛΤΡΟ ΛΑΔΙΟΥ - 14,28 euro 1K0129620D - ΦΙΛΤΡΟ - 20,76 euro 1K0201051C - ΦΙΛΤΡΟ ΚΑΥΣΙΜΟΥ - 30,67 euro 1K1819653B - ΦΙΛΤΡΟ - 15,97 euro N90813202 - ΤΑΠΑ ΚΑΡΤΕΡ - 1,36 euro 101905626 - ΜΠΟΥΖΙ - 4 x 14,66 = 58,64 euro +82 euro (ΕΡΓΑΣΙΑ 1.30 ΩΡΑΣ) + 4 λιτρα Aral Longlife 5w30 x 11 euro = 294 euro.
  23. OK ευχαριστω πολυ, θα παω απο εκει μια μερα να δω τι παιζει. Λογικο να μην σου λενε τιποτα στην αντιπροσωπεια απο την στιγμη που τα υλικα ειναι της ιδιας μαρκας που σου βαζουν αυτοι π.χ. MANN/NGK κλπ. Απλα θελει λιγη προσοχη με τους κωδικους προϊοντων για το συγκεκριμενο μοντελο αμαξιου, για να μην γινει κανενα λαθος.
  24. Πηγαινε το στο συνεργειο χωρις καθυστερηση γιατι ειναι γνωστο το προβλημα με το γραναζι της 2ας. Καλυτερα να αλλαχθει τωρα που εχεις εγγυηση, εστω και αν δεν ειναι πολυ εντονο το γρατζουνισμα! Πολυ καλη τιμη, μπραβο που το εψαξες και δεν επεσες και εσυ θυμα των...18ευρω/λιτρο. Και η τιμη του φιλτρου λαδιου ειναι πολυ καλη, αν δεν κανω λαθος στα εξουσιοδοτημενα συνεργεια εχει γυρω στα 15 ευρω (με ΦΠΑ). Εγω τα Aral τα παιρνω απο το http://www.trade-wind.gr προς 11 ευρω/λιτρο αλλα τα φιλτρα λαδιου της MANN δεν τα εχει. Για πες την διευθυνση του μαγαζιου στην Ανοιξη για να ενημερωνομαστε. Εχει και φιλτρα καμπινας/βενζινης/μπουζι κλπ.? http://www.trade-wind.gr/index.php?co=products&cat_id=89&prod_id=474
  25. Για να δεις ποσα km χρειαζεσαι για service πατας το κουμπι μηδενισμου χλμ. στο ταμπλο και χωρις να το αφησεις γυρνας το κλειδι στην θεση που αναβουν ολα τα λαμπακια (μια θεση πριν παρει μπροστα) και μετα απο 4-5 δευτερολεπτα αφηνεις το κουμπι μηδενισμου χλμ. Σε καποια σελιδα ειχε γραφτει πιο σωστα αλλα δεν την βρισκω. Λογικα στην οθονη θα δεις τα χλμ που απομενουν για το service. Εγω παντως θα επεμενα στο συνεργειο να γινει αλλαγη λαδιων και φιλτρου λαδιου καθε 15.000χλμ ή εστω στα χλμ που εισαι τωρα αφου τα περασες. Αν επιμενει εξηγησε του οτι ο πελατης εχει παντα δικιο και σιγουρα μια αλλαγη λαδιων καθε 15Κ κακο δεν κανει, ειδικα σε τουρμπατο αμαξι το οποιο δουλευει σε μια χωρα που το καλοκαιρι βαραμε σαρανταρες για πλακα!
×
×
  • Create New...