Jump to content

leomessi

Members
  • Δημοσιεύσεις

    14
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

leomessi's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. παιδια τον opera πωσ τον βαζουμε?
  2. αδερφε εγω εβαλα την ΚΜ900ΑΤ_V10e και παιζει και τα video tou youtube.και ειναι πιο γρηγορο απο την KM900AT_V10b που "φοραγα" οταν το πηρα
  3. φιλε δεν ειχα προλαβει να περασω τιποτα μεσα πριν την επαναφορα αλλα απο οτι εχω δει σε μερικα posts απο αλλα παιδια τα σβηνει.καλυτερα κανε ενα back up πριν τιν επαναφορα.
  4. το προβλημα λυθηκε.εκανα επαναφορα ρυθμησεων και ειναι ολα οκ.επεισης περασα την εκδοση ΚΜ900ΑΤ_V 10e και ειναι ενα κλασμα πιο γρηγορο.
  5. καλημερα και ελεος.δεν στελνει μηνυματα(sms)μου βγαζει ολο αποτυχεια αποστολης.ξερει κανεισ τι παιζει με αυτο?και οσο αφορα την αναβαθμηση λογισμικου αν την κανω με πιο καινοθρια θα αλλαξει κατι?
  6. παιδια διαβαζω τα ποστς και εχω ψιλομπερδευτει.για να κανω αναβαθμιση λογισμικου μεσο pc suite πρεπει να το κλεισο και να βγαλω την μπαταρια? φιλε αυτην μου ειχε απο την αρχη αλλα αν εχει βγει καποια καλητερη ελεγα να την εβαζα
  7. παιδια η τελευταια εκδοση που αν δεν κανω λαθος ειναι η KM 900 AT_V10d ειναι καλη,την εχει δοκιμασει κανεις?
  8. παιδια επιτελους το πηρα μετα απο σχεδον 2 εβδομαδες τρελης υπομονης.φοραω τν ΚΜ900 ΑΤ_V10 b.. το τηλ αργει λιγο να ανταπεξελθει στις "εντολες" και εχει το κλασικκο προβλημα με το youtube.προτεινετε να παω καρφι για αναβαθμηση λογισμικου?
  9. ευχαριστω κυρος77
  10. παιδια back up πως κανουμε?δεν το πηρα ακομα,δυστηχως δεν μου ηρθε σημερα αλλα το ανχος του πρωταρη βλεπετε
  11. τελικα την πατησα,και αλλη ερωτηση:rolleyes: θηκη μονο στο e-bay βρησκουμε;
  12. ευχαριστω spidey.το λογισμικο του ειναι κλειστο?μπορουμε να περασουμε εξτρα εφαρμογες? και μια τελευταια προ ολοκληροσεις της αγορας του και συγνωμη αν γινομαι κουραστικος αν το αναβαθμησω μεσω pc suite φανταζομαι δεν χανονται αρχεια τηλεφωνα και λοιπα ποθ θα ειναι περασμενα το τηλ.
  13. παιδια γεια σας.πιστευω απο δευτερα να εχω στα χερια μου το καινουριο μου αρενα.η αληθεια ειναι οτι δεν το εψαξα και πολυ να ψαξω πληροφοριες πριν το παρω και θα ηθελα κανα 2 εστω και κατοπιν εορτης.η μπαταρια πραγματη κραταει λιγο,και πιστευετε οτι πρεπει να προβω αμεσα σε αναβαθμηση λογισμικου η φλασαρισμα?
×
×
  • Create New...