Jump to content

kalamatiani

Members
  • Δημοσιεύσεις

    150
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

kalamatiani's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

10

Φήμη

  1. Το βρήκα! Απλά πήγαινα στις ρυθμίσεις επαφών από το εικονίδιο 'τηλέφωνο' κ όχι 'επαφες'! Ευχαριστώ πολύ! Ααα κ είμαι φίλη ;)
  2. Ένα screenshot θα με βοηθουσε πολύ! Γιατί δεν βλέπω τπτ!
  3. Δεν υπάρχει!!!! :wacko::wacko::wacko:
  4. Καλησπέρα παιδιά! Νεα κάτοχος κ εγώ του gold edge κ μέχρι στιγμής απόλυτα ικανοποιημένη (μιας κ τουυς πίνω το αίμα) εκτός το ότι δεν μπορώ να ταξινομήσω τις επαφές μα βάση το όνομα κ όχι το επίθετο! Θα θεωρήσω ότι υπάρχει προφανώς η επιλογή κ απλά εγώ δεν μπορώ να την βρώ....;;;;;;; :cry:
  5. Καλησπέρα κ από μένα! Πέρασα κ γω την αναβάθμιση μέσω companion αλλά το update center του κινητού όταν συνδέεται σε wifi μου βγάζει πάλι οτι χρειάζεται αναβαθμιση κ αν επιχειρήσω να την περάσω βγάζει αδύνατη η εγκατάσταση. Μα τι στο καλό γίνεται;;; :blink:
  6. Το pc companion εννοεις; Γιατί προσπάθησα σήμερα να το ξαναπεράσω αλλα ανεφερε οτι θα χαθουν ολα τα δεδομενα, ενω την πρωτη φορα που το περασα δεν χρειαστηκε. Χρησιμοποιώ το sms backup & restore αλλα κρατάει μονό τα sms Κ οχι τα Mms, κάποιο που να κρατάει κ τα 2;
  7. Δεν είμαι κ τόσο σχετική, μια βοήθεια;;;
  8. Καλημέρα κ απο μένα. Εχθές πέρασα την αναβάθμιση κ απο κείνη τη στιγμή τπτ δεν δουλεύει σωστά! Οι εφαρμογές viber κ skype ουτε λόγος! Οταν ανοίγει κάποιες φορές ζητάει Pin άλλες όχι. Η ένταση του ήχου κλήσης όταν έχει ποηγηθεί προσπάθεια να μιλήσω με viber κ φυσικα δεν τα εχω καταφερει, είναι χαμηλός ενώ όταν κλείνω τις εφαρμογές συνέρχεται! :blink: Οι φωτογραφίες κάθως τις βλέπεις, σβήνει η οθόνη! Η καμερα τραγική! Κ δεν έχει ούτε καν την επιλογή των MP Κ άλλα πολλά.. Τι μπορεί να συμβαίνει;; :cry::mad:
  9. Ευχαριστωωωωω
  10. Καλησπέρα κ απο μένα! :) Προσπαθώ να δημιουργήσω φακέλους στη συλλογή φωτογραφιών της κάρτας μνήμης κ ενώ στο pc ειναι οργανωμένα στο κινητό στο αλμπούμ τις δείχνεις όλες μαζί σύμφωνα με την ημ/νια. Ενώ οι φάκελοι δεν εμφανίζονται πουθενα.. Γνωρίζετε κάτι;;;; :O
  11. Καλησπέρα! Μια μικρή βοήθεια. Εκανα backup με το "backup master" κ αποθήκευσα τα δεδομένα στην κάρτα. Όταν πήγα να κάνω restore αναφέρει πως δεν υπάρχουν αποθηκευμένα στοιχεία για επαναφορά. Τα δεδομένα όμως υπάρχουν κανονικά στην κάρτα όταν συνδεω το κινητο με το pc. Το πρόγραμμα είναι εγκατεστημένο στη συσκευή. Μπορώ να τα επαναφέρω με αλλο τροπο;;;
  12. Παιδιά καλησπέρα! Μια βοήθεια pls γιατί ή το pc θα σπάσω ή το arc! :mad: Προσπαθώ να κάνω ενημέρωση μέσω του companion αλλά συνεχώς μου βγάζει αποτυχία λογισμικού εγκατάστασης της συσκευής USB MTP με αποτέλεσμα να με κόβει... Γνωρίζεις κάποιος;;;;;;; :blink:
  13. Ευχαριστώ! Αλλά κ πάλι δεν μπορώ να δημιουργήσω φακέλους με δική μου ονομασία κ να μεταφέρω φώτο.. :wacko:
  14. Γνωρίζει κάποιος κάποιον απλό file manager, ώστε να μπορώ να αρχειοθετώ τις φώτο μου σε φακέλους κ υποφακέλους;
  15. Αχ θα τρελαθώ! Παιδιά ΣοΣ! Άνοιξα σήμερα το πρωι το κινητό, κ είδα οτι υπάρχει ενα βίντεο που δεν το εχω τραβηξει εγω, που δεν είναι δυνατή η αναπαραγωγή του, ειναι mp4, που οταν το κανω delete αυτο εφμανίζεται πάλι (!), το astro file manager δεν μπορεί να το βρει πουθενα, ουτε οταν το συνδεω στο Pc...υπαρχει μονο στην συλλογη της φωτογραφικης!!! :wacko:
×
×
  • Create New...