Jump to content

angelica

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

angelica's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. ΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΟΥΟΥΣ, ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΚΙ ΕΓΩ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ, ΤΟ ΙΜΕΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ:3541-8302-6441-895 ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ :D:D:D (ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΠΑΙΔΙΑ,ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΠΟΣΤΑΡΩ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΙΑ S60 5th (ΕΧΩ ΤΟ 5800) ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΩ ΠΩΣ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΨΩ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΕΔΩ. ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΠΑΤΑΤΑ ΜΟΥ)
  2. Γεια σε ολους, απλα να πω οτι εμενα τελειωσε η περιπετεια μου με το θεμα της γλωσσας . Κατ'αρχην να σας πω οτι λογω καμμενου πιξελ το Public μου εκανε αμεσα αντικατασταση συσκευης. Αντι ομως να κανω μονη την αναβαθμιση , αυτη τη φορα το πηγα σε νοκια σοπ. εβαλαν και τη ω.20 αλλα και τα ελληνικα ξανα χωρις καμια νοιξη για παραεισαγωγη ή καποιο κοστος. Δεν ξερω αν αλλαξε κατι ή απλα επεσα σε καλη περιπτωση . . αλλα νομιζω ειναι καλυτερα να το πατε σε νοκια σοπ και ο,τι προκυψει! Χαιρετω σας και παω να απολαυσω κι εγω το νεο κινητο χωρις κανενα ελλλατωμα (προς στιγμην) :D:D:D
  3. φίλε "μπουμανο" την πατήσαμε αλλά έμενα μου ξυνίζει η συμπεριφορά της ΝΟΚΙΑ. Και εισαγωγή από αλλού να είναι γιατί έχει τότε ελληνικό βιαβλιαράκι οδηγιών και ελληνικά εξ αρχής??? Θέλω να πω ότι δεν νομίζω πως οι υπάλληλοι του πλαισίου ή public αντίστοιχα το σέταραν με ελληνικά έβαλαν και τις οδηγίες και μετά μας το πάσαραν!σφραγισμένο το αγαράσαμε!!! Υπάρχει τρόπος να ξαναμπούν τα ελληνικά είτε με 15 ευρω σε νόκια σοπ, είτε με τον "παράνομο" τρόπο που ρισκάρεις έτσι να χάσεις την εγγύηση αν το καταλάβει ο τεχνικός την νοκια την οποιαδήποτε φορά που μετά θα προκύψει κάτι!Αν ψάξεις στο νετ θα τον βρεις τον τρόπο. Το ζήτημα είναι ότι από τη στιγμή που αγοράζεις ενα προιόν της εταιρείας και έχεις εγγύηση,δεν θα έπρεπε να πληρώνεις! Ετσι θεωρώ,χωρίς να έχω πάει ακόμη σε νόκια σοπ. Επίσης και σε εμένα έχει την ν.11 αλλά αν δεν βάλεις την ν.20 δεν μπορείς να λειτουργήσεις την δεύτερη κάμερα (μπροστά).
  4. Αγόρασα κι εγώ προχθές το 5800 από Public και σήμερα το επέστρεψα λόγω καμμένου pixel και κατόπιν αναβάθμισης εμφανίστηκε έλλειψη της ελληνικής γλώσσας.Μίλησα με Αλφα κοπυ και μου είπε τα γνωστά περί εισαγωγής που δεν προοριζόταν για Ελλάδα προφανώς και γι'αυτό σε κάθε αναβάθμιση θα χάνονται τα ελληνικά! Απλά αναρρωτιέμαι πως γίνεται να μας λένε για εισαγωγή συσκευής που δεν προορίζεται για Ελλάδα όταν αγοράζεις 1 προιόν με τα αναγνωριστικά όλα της εταιρείας ΝΟΚΙΑ, με τα Ελληνικά του εξ αρχής, με το ελληνικό του βιβλιαράκι οδηγιών κλπ. Και γιατί δεν καλύπτεται από την 2ετή εγγύηση??Εγώ έσκασα 350 ευρώ για ΝΟΚΙΑ και η ίδια μου έκανε τη ζημιά ύστερα από επίσημη αναβάθμιση που λάνσαρε! Πώς υπήρχαν πριν τα Ελληνικά?Ποιος τα έβαλε??
×
×
  • Create New...