Jump to content

gc9n

Members
  • Δημοσιεύσεις

    39
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by gc9n

  1. επειδή έγω εχω πάρει 100αδες Γιατι στα ΕΛΤΑ γράφει ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ ? Γιατι όταν πήρα στα ΕΛΤΑ τηλ , μου είπαν ότι έφτασε στην Ελλάδα αλλα δεν το διαχειριστηκαν ακόμη λόγο έλλειψης προσωπικού? εξακολουθώ να πιστεύω πώς κάνεις λάθος. Receive Item At Office Of Exchange, IPS σημαινει έφτασε στην χώρα προορισμού. Ανεξάρτητα αν είναι απο sweden ή όχι Καμία σχέση δεν έχει. Το θέμα είναι γιατι καθυστερούν στα ΕΛΤΑ τελευταία
  2. τι ενοείς? μάλλον λάθος κάνεις Destination Country - Greece:Tracking Consuming:0 Millisecond, Cache Time:2014/09/19 12:39:46 2014-09-18 23:00, Receive Item At Office Of Exchange, IPS (ΗΡΘΕ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΕΊΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΜΠΑΜΠΗΣ ΚΑΙ Ο ΜΗΧΑΛΗΣ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΕΙΟ ΟΠΟΤΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕ) Origin Country - Sweden:Tracking Consuming:0 Millisecond, Cache Time:2014/09/19 12:39:46 2014-09-08 11:27, The shipment item is under transportation, The item has been dispatched from Sweden Post, Direct Link's international terminal for onward transport abroad 2014-09-08 11:27, Sweden Post, Direct Link, Singapore, The item has been dispatched from Sweden Post, Direct Link's international terminal for onward transport abroad 2014-09-08 11:27, Order departed from sorting hub 2014-09-05 18:00, Order departed on flight from origin 2014-09-05 10:00, Order dispatched 2014-08-29 10:00, Order Shipment recorded
  3. Παιδια εχετε παρατηρήσει μια μεγάλη καθυστέρηση στο Αεροδρόμείο σχετικά με συστημένα πακέτα απο κινα? 3 αντικείμενα είναι σε status Receive Item At Office Of Exchange, IPS αρκετές μέρες (3) , μίλησα με Ελτά και μου είπαν ότι δεν υπάρχουν άτομα...
  4. πήρα tablet απο το spemall.com , και ενώ δήλωσα signapore post , ο χαζός μου το έστειλε με DHL!!:lol: αν ζητήσουν χρήματα θα το αφήσω να φύγει πίσω και θα ζητήσω πισω τα χρήματα είτε με το καλό είτε με dispute..
  5. gc9n

    Destinator 7

    Εσκισες ..το εφτιαξα οποιος ενδαφέρετε
  6. gc9n

    Destinator 7

    Καλησπέρα... το Dest7 εχει το "σηματακι" με την επόμενη Στροφή στο κάτω μέρος της οθόνης και όχι στο πανω όπως στο 6.. και με εμποδίζει αρκετά αυτο.. Υπάρχει κανενα skin για να το "φέρω" πάνω????!!!
  7. gc9n

    Destinator 7

    Καλησπέρα... το Dest7 εχει το "σηματακι" με την επόμενη Στροφή στο κάτω μέρος της οθόνης και όχι στο πανω όπως στο 6.. και με εμποδίζει αρκετά αυτο.. Υπάρχει κανενα skin για να το "φέρω" πάνω????!!!
  8. Παρατήρησα και κάτι ακόμα.. στο Destinator 7 με WM5 όλα εντάξει.. με MW6 (pdaviet) κλείνει το backlight..... (πόλυ ενοχλητικό)
  9. Ακριβώς το ίδο εκανα και εγω.... εχουν πολύ δουλεια μπροστά τους.. Βεβαια για να σου προτείνω κάτι καλύτερο αυτο που "φοράω" τώρα ειναι το SPB Mobile Shell
  10. Περιτό να σου πω ότι ΕΣΚΙΣΕΣ..!!!! κατι ακόμα.. ειδα αυτο εδω http://www.ipmart-forum.com/showthread.php?t=165406 και δυστυχώς το S200 πηγαίνει πολύ αργά μετα την εγκατασταση του.. Μάλλον γιατι προσπαθεί να κατεβάσει πρόγνωση.. ΜΕΣΟ GPRS!!! δεν είμαι απόλυτα σιγουρος αλλα αξίζει να το δούμε... Thanks Φίλος.
  11. Περασα το PDAViet 4.0.0.3a είναι ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ.... το κακο ειναι ότι δεν εχω ελληνικό πληκτρολόγιο.. και GPRS εχει ξεδηλωθει το WIND...ξέρουμε κατι για το ελληνικό πληκτρολόγιο? Τέλος την WIND δεν ξέρω γιατι αλλα την βλέπει σαν TELESTET!!! :lol:
  12. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατι σονι και ντε πρεπει να μπούν τα WM6 στο S200.... 1ον ειναι ιδια... μονο facelift εγινε.. εγω εβαλα τα wishbar advance και καθαρισα είναι σαν WM vista... ελεος με την παλιο microsoft!:D
  13. gc9n

    Destinator 6

    Μια ερωτηση .... επειδη ειναι πολα τα post και δεν θα καταφερω να βρω κατι.. Εχω το destinator το 6.. ο χαρτης που εχω απο το 6 ειναι μονο για αθηνα... Μπορω να χρησιμοποιησω τον παλιο χαρτη του PN και αν ναι θα διορθωθει το προβλημα με τα Greeklish στισ περιοχές? Επισης στα Χρησιμα.. Δεν υπαρχουν τραπεζες κλπ οπως και τα σηματα στο χαρτη δεν εχουν π.χ το σημα της shell η της bp οπως στο PN. Μολις βάζω τον παλιο χαρτη μου λεει οτι δεν ειναι εγγεγραμμένος και πρεπει να βαλω τον κωδικο απο το cd..
  14. Ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση.. απλα ρωτάω γιατί δεν εχει ανάλυση όπως μια γειτονια της αθηνας.. μονο δείχνει το σχημα των δρόμων της πάρου αυτο μονο... Και μια δευτερη ερώτηση ... ΤΟ gps που χρησιμοποιω ειναι της (RoyalTek Bluetooth GPS x-Mini Xtreme RBT-2010) me SirfStarIII το θέμα ειναι ότι παρατηρω 2 πράγματα το TMC gps δεν δουλευει στο Destinator (δεν ξέρω αν θα επρεπε) 2ον όταν περνάω κατω απο καλόδια ΤΡΟΛΕΙ το σημα τα παιζει τελειως μου δειχνει ότι ειμαι σε διπλα δρομο απο τον δρομο που ειμαι στην πραγματικότητα.
  15. Μηπως υπάρχει χάρτης για μικρά μέρη πχ εγω που θέλω για ΠΑΡΟ??
  16. Αναφέρθηκε ότι κυκλοφόρησε νεο Firmware στην σελιδα όμως της Qtek δεν υπάρχει κάποιο link Στο firmware update http://www.qtek.gr/s200.html ΜΑ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΤΟ ανακαλύψατε? Και κάτι άλο... εκανα ενα install ενα application demo tou winampaQ το πρόβλημα είναι ότι δεν γίνετε uninstall και αναγκάστηκα να το ξηλώσω με το χέρι και απο την Registry όμως δυστυχώς εξακολουθεί να βρίσκετε ενα lnk μεσα στα programs.. εχετε καμια ιδέα??
  17. υπαρχει κάποιο αρχείο για να περάσω στο Dest.. για να μπορώ να βλέπω πχ τα ΑΤΜ που βρίσκοντε κοντα στην περιοχη που βρίσκομε???
  18. Καλησπέρα... εχω μερικά προβληματα που θα ήθελα να μοιραστώ μαζι σας :wacko: :wacko: 1) οταν εχω μια εισερχόμενη κληση απο άγνωστο κιν. και πάω να το αποθηκέυσω στις επαφές δεν μου βγάζει το πληκτολόγιο οποτε αναγκαζομαι να το αποθηκεύσω σαν αγνωστη επαφή και ύστερα να κάνω επεξεργασία! 2) Τι γίνετε με το overclock? βρήκα ενα πρόγραμμα (OmapClock) και αποτι καταλαβα δουλευει με παραμέτρους μέσο shortcut αληθεύει? ΓΕΝΙΚΑ εχω να πώ ότι το κινητο με Destinator τα καταφέρνει τέλεια!! με πήγε μεχρι την καβάλα και με έφερε ΑΨΟΓΑ!!! Τέλος φορτιστή Αυτοκ. και ενα προστατευτικό για την οθόνη που θα βρώ?
  19. http://www.expansys.com.gr/zoompic.asp?type=item&code=136466 thn ali ebdomada tha einai ado
  20. Υπαρχει περίπτωση να μπορεσει να τρέξει MAME CE?? ή δεν θα αντεξει η CPU κάτι τέτοιο?
  21. Γεια σας Prophytes!!! Μπήκα και γώ στο Group σας αφού θα το πάρω σε 2 μέρες 1)500 ΕUR ειναι καλά? 2)Προτεινετε μου ενα gps για να το συνοδέψω(αν και είδα ποιο πάνω κατι προβλήματα σχετικά με αυτο το θεμα για port 7 ασυμβατοτητα κλπ κλπ... ) Τελος επειδή ειμαι Developer και γράφω VB.NET αν υπάρχει κάποιος που έχει γράψει κώδικα για SMART DEV ας μου κάνει ενα PM.. Ευχαριστώ Καλως σας βρήκα
×
×
  • Create New...