Jump to content

fouksia

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

fouksia's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. μαύρο, μπλε όπως το αβατάρ μου και σε ροζάκι για εμάς τις κοπέλες. λογικά, αν κυκλοφορήσει και unbranded όπως ειπώθηκε πιο πάνω, θα υπάρξει και σε άλλα χρώματα...κάνε μια βόλτα στα μαγαζιά ;)
  2. Έχω την R252211LD_U_85.97.C3P
  3. Gary Kokkin thanks για την απάντηση. Το θέμα είναι πως τελικά φοβάμαι να κάνω ολόκληρη αυτή τη διαδικασία και στο τέλος να μην είμαι 100% ευχαριστημένη. Επομένως, θα αφήσω τα skins ως έχουν και απλά θα περιμένω μέχρι να βρεθεί κάποιος άλλος τρόπος, ίσως πιο αποτελεσμαστικός και πιο εύκολος για έναν απλό χρήστη της Moto. Κάτι άλλο που θα ήθελα να ρωτήσω είναι το εξής: Θέλω να αντιστοιχίσω μια εικόνα σε μια επαφή, οκ? Όταν πάω στις εικόνες -> Επιλογές -> Ορισμός ως - Επαφή, αυτό που μου κάνει είναι να δημιουργεί μια νέα επαφή, ενώ εγώ θέλω αυτή η αντιστοίχιση να γίνει σε μια επαφή που ήδη υπάρχει στον τηλεφωνικό μου κατάλογο. Λυπάμαι, αλλά ότι έχω δοκιμάσει μέχρι τώρα δεν είχε επιτυχία...Αν μπορεί κάποιος, ας μου πει. Ευχαριστώ πολύ :-)
  4. τελικά κάθησα και διάβασα και τις 48 σελίδες για να ενημερωθώ πλήρως και να μην γίνομαι κουραστική (κάτι που έπρεπε να κάνω πριν ποστάρω, σόρρυ και πάλι παιδιά) Τεσπα, αυτό που κατάλαβα όσον αφορά τα skins, είναι πως πρέπει να κατεβάσω το πρόγραμμα που δώσατε (το skin Manager) και αν θα είσαι τυχερός θα έχεις τα επιθυμητά αποτελέσματα. Αξίζει να μπω στην διαδικασία ή μπα? και επειδή είμαι ψιλο-άσχετη από αυτή τη σελίδα : http://www.motox.info/showpost.php?p=114694&postcount=3 τι ακριβώς κατεβάζω? Τα πάντα? ευχαριστώ! :-)
  5. drillgr χίλια ευχαριστώ που μπήκες στον κόπο να μου απαντήσεις, ειλικρινά με όσα μου είπες με βοήθησες πάρα πολύ. το ότι είχα αυτές τις απορίες στηρίζεται στο γεγονός πως το βιβλιαράκι που συνοδεύεται με την συσκευή, είναι εντελώς άχρηστο κατά την άποψή μου, διότι και καθότι είναι ελλειπής σε ορισμένα βασικά πράγματα. επίσης, είναι η πρώτη συσκευή της Motorola που απέκτησα, γιατί όλες οι προηγούμενες συσκευές που είχα ήταν Sony Ericsson, και όσο και να θέλω να μάθω το καινούριο μου τηλέφωνο, εφόσον αντιδράω με το σκεπτικό των παλιών κινητών μου, κάποια πράγματα που μπορεί να τα θεωρείτε εσείς αυτονόητα, δυστυχώς για μένα δεν είναι. Συγχωρέστε με λοιπόν που επανέλαβα κάποιες ήδη απαντημένες ερωτήσεις. Το μόνο σίγουρο είναι ότι επειδή μόλις χτες βρήκα το site σας, θα προσπαθήσω να λύσω κι άλλες απορίες μου, διαβάζοντας όλο το θρεντ. ΟΚ, επανέλαβα κάποια πράγματα, δεν έγινε και τίποτα. Φιλικά speaking Gary Kokkin. Και τα συγχαρητήρια μου για το site, ειλικρινά είναι μεγάλη βοήθεια. Καλό σας βραδάκι
  6. παιδιά γεια σας και από εμένα. εγώ έχω πάρα πάρα πολλές απορίες για το V3x χρώματος ροζ (αν και δεν έχει καμία σημασία) και είμαι σε μια κατάσταση εκτάκτου ανάγκης γιατί δεν λέω να το μάθω και έχω φρικάρει. Το έχω 3 μέρες παρεπιπτόντως. Λοιπόν ακούστε: 1ον. Όταν θέλω να στείλω μια εικόνα μέσω Bluetooth, στις επιλογές δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα. Και δεν μιλάω για κλειδωμένες εικόνες, μιλάω για εκείνες που έχω βγάλει εγώ. Γιατί? Ενώ με τους ήχους δεν αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα. 2ον.Κάθε φορά που στέλνω ένα μήνυμα πρέπει να πηγαίνω στις Επιλογές Μηνύματος για να πατάω Ναι στην Αναφορά Παράδοσης? Δεν υπάρχει μια στάνταρ λύση? Με έχει κουράσει η όλη διαδικασία. 3ον. Το cd με το λογισμικό του τηλεφώνου το εγκατέστησα στο pc μου, ok? Όταν λοιπόν συνδέω το καλώδιο για να μεταφέρω αρχεία, εκεί που πάει να γίνει μια διαδικασία μεταφοράς των δεδομένων, ποτέ δεν ολοκληρώνεται και παρουσιάζεται το μήνυμα : connection failed by phone, ή κάτι τέτοιο τελος πάντων, με αποτέλεσμα να μην μπορώ να μεταφέρω αρχεία ούτε από τον Η/Υ στο κινητό, ούτε το αντίθετο. Δώστε μου τα φώτα σας, ειλικρινά το έχω ανάγκη. Ευχαριστώ προκαταβολικά.
×
×
  • Create New...