Jump to content

asppavlos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    11
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by asppavlos

  1. ετσι για ενημέρωση. Για το πρόβλημα με το Wifi εντάξει δεν θα σχολιάσω τίποτα απλά οπως το είχα ψιλιαστεί την πατάτα την είχαν κάνει στο σέρβις, γείωση και κεραία ηταν ενα πράγμα,ξεκόλλημα και κόλλημα απο την αρχή με το κάθενα στην θέση του,(στην πλακέτα του Wifi) με αποτέλεσμα να δουλεύει μια χαρά έβαλα και ενα κομματάκι ταινία αλουμινίου και ειναι μια χαρά(απο -75dbm χωρίς την ταινία στα -63dbm με ταινία το ρούτερ ειναι εναν όροφο κάτω και σε μερικά σημεία εχω σήμα και στον 3ο όροφο). Τώρα για το πρόβλημα με το update μου είπαν να περιμένω μέχρι τέλος του μήνα για να βγαλεί η zenithink update ειδικά για αυτούς που έχουν το upgrade αλλα τρέχουν μόνο την έκδοση για 512mb. κουράστικα όμως. ένα κομμάτι απο τον διάλογος μας. →yesterday told me tha he is speaking with the zenithink factory for a problem that i have and im waiting an answer merimobiles: ok let me check →paul from greece merimobiles: yes i remember i spoke to you yesterday →ok merimobiles: they said there will be a new update for those taht work on the 512mb file merimobiles: similar to the one on the 1gb merimobiles: dated 0823 →when? merimobiles: by end of the month →and why i have upgrade c91 runs the 512 did you know? merimobiles: they said the earlier versions of the c91 upgrade had this firwmare issue that were working only on the 512mb partition files →namely the wifi problem is firmware problem ? merimobiles: they suspect yes merimobiles: did you try reflahsing it since →yes 3 times i have done factory reset and many times i try to update but only the last for 512 i manage to install merimobiles: and it gives the same wifi issue.. →yes connects only when im to close to the router. όλα αυτά πριν το φτιάξω, και τον ειχα ρωτήσει αν έκαναν τίποτα στο hardware αλλά δεν ήξερε.
  2. και εμενα αυτος τωρα τελευταια μου μιλαει λολ.
  3. τι να πω φιλε μου ετσι οπως παει το πραμα ipad θα σου βγει στο τελος.
  4. απο φλωρινα ειμαι φιλε μου. 1,478 κιλα εβαλε. εγω ακομα προβλημα εχω με τα update και το wifi μιλαω τοσο καιρο και ακομα προσπαθω να βγαλω ακρη,ανακαλυψα οτι μου εχουν περασει την Zt280_H1_3a_C91_Android4.0_0312_V2.11 η οποια ειναι για τα 512mb και καταφερα να κανω update με την ZT280_H1_3a_C91_Android4.0_0313_V1.17 μονο με αυτην γινοταν ενω εγω εχω το M3c91-8gb-1a-H3-sa083 οπως λεει το αυτοκολλητο και οπως ειχα περασει παλια κανονικα update για το 1gb τους ειπα οτι μου εχουν στειλει το 512mb και λεν οτι μονο το 1gb στελνουν και οτι εχω το 1gb αλλα δεν κανει κανενα update για το 1gb χθες ειχα κανα 2ωρο στο τσατ και μιλουσα χωρις να μπορεσουμε να κανουμε κατι με τα πολλα μου ειπε να του δωσω μια-δυο μερες να παει στην zenithink να δει τι γινεται και θα μου πει. και εσυ να τους πεις να κανουν οτι κανουν και να το δουν πριν στο στειλουν πισω μην εχεις τρεχαματα παλι. απ οτι καταλαβα δεν μπορω να κανω update γιατι εχω rom για το ZT280 και δεν μπορει να διαβασει τα αρχεια του ZT282.
  5. πριν το στειλω πισω με τις ιδιες καρτες ειχα κανει update. δεν δουλευει το wifi γιαυτο θελω να κανω να δω μηπως φτιαξει αλλιως μια χαρα τρεχει δεν εχω προβλημα αν και το ανοιξα και ειδα κατι τσαπα******ες στο καλαι που ειναι η κεραια πρεπει να το πειραξαν. μπορει καποιος να ανοιξει το tablet και να ανεβασει μια φωτο απο την κεραια του wifi οχι στην πλακετα στο τελειωμα εκει που κολαει στο αλουμινιο
  6. οχι δεν μου χρεωσαν τιποτα. μου εχει σπασει τα νευρα δεν μπορω να κανω update δοκιμασα με δυο καρτες 2 και 8 giga φοραμρισμενες σε fat32 προσπαθω να περασω και την Zenidroid αλλα τιποτα μου βγαζει Prepare enter mmc update mode udating system start ... skip recovery .. και ανοιγει οπως πρωτα
  7. εγω το ειχα μια βδομαδα και το εστειλα πακετο οπως ηταν ολα μεσα δεν μου ειχε πει τιποτα αλλο και ειχα συμπληρωσει οτι θελω αντικατασταση στην φορμα γιατι μου ειχε κλεισει απο μπαταρια και δεν ανοιγε αλλα ουτε φορτιζε.λογικα εσενα θα στο φτιαξουν το ιδιο επειδη ειχε περασει καιρος και σε μενα λογικα το ιδιο θα εστειλαν αυριο θα το εχω οποτε θα μου φυγει η απορια. Ε ναι αυτος ο Oliver πρεπει να λογοδοτησει επιτελους χαχα.. τελικα σήμερα το πήρα αλλα δεν μπορώ να πώ οτι είμαι οκ έστειλαν το ίδιο το έφτιαξαν αλλα τώρα εχω πρόβλημα με το wifi και δεν μπορώ να κάνω και update αρχίζει να κάνει αλλα μου βγάζει skip recovery. στο wifi εχω χάλια σήμα ακόμα και στο δωμάτιο του rooter. ασε που ξέχασαν να στείλουν και το καλώδιο ethernet.
  8. χαχα ναι οντως αυτη την πλακα και εγω την εκανα με τον κινεζο... 21.10 euro με ελτα συστημενο!! ναι παιζει η διαφορα ωρας αν θυμαμαι καλα εγω μετα τις 6 το απογευμα τους εβρισκα βασικα αυτο που σου εγραψε και εμενα λιγο κουφο μου φενεται στο εστειλε ετσι χωρις να σου πει να στειλεις και το χαλασμενο πισω τι να πω μιλα πρωτα πες τους τι σου ειπε ο αλλος για το Ramos και αν εγινε μπερδεμα προσπαθησε να στο κανουν στην εγγυηση ελπιζω και σε μενα να το εκαναν και να μην μου ερθει οπως το εστειλα αν και γενικα ολα πανω κατω ειχαν προβλημα οποτε δεν τους παιρνει να κανουν τις παπιες. μολις τωρα ειδα οτι εφτασε αθηνα οποτε σε κανα 2 μερες πιστευω να το εχω και βλεπουμε
  9. ειχα μιλησει στο τσατ του merimobiles τους ειχα πει το προβλημα και μου ειπε οτι θα μου εστελνε σε μαιλ μια φορμα RMA για να τους το στειλω πισω οπως και εγινε σε πεντε λεπτα την εστειλε. εν το μεταξυ το ειχα ανοιξει και εγω χωρις να κανω καμια γρατσουνια στο παλστικο ειχα κανει και κατι πειραματα με τα καλωδια και τα καλαι αλλα δεν μου ειπε τιποτα οταν το εστειλε οτι και καλα ειχε πειραχθει. εφυγε απο εμενα 9 Αυγουστου και το μερι το εστειλε 17 Σεπτεμβριου.παντως μιλα στο τσατ ρωτα τους τι εγινε με την ταδε (υποθεση, παραγγελια, order#.... )μην τους χαριζεις εγω δεν ειχα προβλημα μπαμ μπαμ τα κανονισα. Για να σου στειλουν αλλο λογικα πρεπει να επιστρεψεις αυτο που εχεις.αυτο που λες για το μερι δεν ξερω απο το official zenithink τα κατεβαζα εγω.
  10. εγω ειχα προβλημα με την φορτιση μου εστειλε φορμα επιστροφης ο mr oliver και αναμενω να ερθει μεσα στην εβδομαδα αλλα δεν ξερω αν ειναι το ιδιο η το αντικατεστησαν τους ειχα πει οτι θελω καινουριο αλλα μου ειπε οτι ειναι θεμα του εργοστασιου αν θα το αλλαξουν ι αν το φτιαξουν παντως μεσα στην πρωτη εβδομαδα μου ειχε βγαλει το προβλημα το εστειλα και μετα εβγαλαν αναβαθμιση απ οτι ειδα.
  11. γεια απο μενα πρωτη φορα γραφω στο φορουμ αν και ειμαι αρκετα χρονια παρατηρητης. εχω και εγω το ταμπλετακι εδω και καποιες μερες ολα μια χαρα μεχρι που τις προαλλες μου εκλεισε απο μπαταρια και απο τοτε τζιφος το ταμπελτ ειναι νεκρο το φορτιζω αναβει το κοκκινο λαμπακι δεν γινετε ποτε πρασινο δεν ανοιξε ποτε ουτε με ρεσετ ουτε με τα πληκτρα τις καμερας και το power αποσυνδεσα την μπαταρια μπας και κανει ρεσετ την αφησα μια μερα το συνδεσα ξανα αλλα τιποτα εχω παρατηρησει οτι ο επεξεργαστης ειναι ζεστος πραγμα που σημαινει οτι δουλευει με το που συνδεω την μπαταρια(και χωρις να πατησω καποιο πληκτρο) η αν το βαλω στο ρευμα και μενει ζεστος μεχρι να μεινει απο μπαταρια λογικα, τι να πω μιλησα σημερα με το καταστημα και μου ειπε οτι ισως ειναι ο φορτιστης πραγμα που δεν νομιζω γιατι βγαζει 8,7 βολτ αν θυμαμαι καλα τους το ειπα και απαντησαν οτι ισως να εχει προβλημα η μοναδα και θα μου στειλουν φορμα επιστροφης. Εχω διαβασει και σε ξενα φορουμ οτι υπαρχει αυτο το προβλημα και ισως ειναι σε καποιους πυκνωτες η αντιστασεις τελος παντων βλεπουμε.
×
×
  • Create New...