Jump to content

SurfDrifter

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

SurfDrifter's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Μπα, δεν με ενδιαφερει το σπασμένο, αν και με 18 δευτερόλεπτα κόπου, το βρίσκεις σε P2P. Πάντως σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Έψαξα στο site της ΝGI, αλλά δεν βρήκα κάπου ξεχωριστή ενεργοποίηση για χάρτες μόνο. Θα τους στείλω e-mail και θα ενημερώσω μετά.
  2. Καλησπέρα! Μια γρήγορη ερώτηση. Αν αγοράσω το Destinator απο το eBay θα έχω κάποιο πρόβλημα ή θα μου λείπουν κάποια features ή και updates χαρτών ή το software είναι ακριβώς το ίδιο. Ειδα αυτα στο ebay και οι τιμές τους δεν έχουν καμία σχέση με τις τιμές του http://www.ngi.gr http://cgi.ebay.co.uk/Destinator-6-PDA-Navigation-Software_W0QQitemZ9730576799QQcategoryZ75327QQrdZ1QQcmdZViewItem http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=9737734467&fromMakeTrack=true Αξίζει να τα πάρει κανείς απ'εξω ή απο Ελλάδα είναι πιο καλά; (Απο θέμα συμβατότητας)
  3. Σε ευχαριστω για την άμεση απάντηση. Φαντάζομαι πάντως το να τρέξω μια 3rd party εφαρμογή για υποστήριξη ελληνικών, είναι εφικτό αν δεν κάνω λάθος. Π.χ. αυτη την εφαρμογή που αναφέρεται στην πρώτη σελίδα. Επίσης διάβασα αυτό στην 1η σελίδα: Οδηγίες για κάτι τέτοιο που βρίσκω; Θυμίζω ότι έχω το ελληνικό firmware στην κατοχή μου... Ευχαριστώ και πάλι
  4. Καλησπέρα σας! Είμαι νέωπας όσον αφορά στα κινητά και θέλω τα φώτα σας. Θα πάρω ένα S100 από το εξωτερικό. Από το site της http://www.qtek.gr, με ΙΜΕΙ τηλεφώνου από Ελλάδα(ενός φίλου μου) κατέβασα το τελευταίο ελληνικό firmware. Θα μπορέσω να flasharw το τηλέφωνο του εξωτερικού με αυτό το firmware ή απαιτείται κάποιου είδους χακεριά; Σας ευχαριστω!
×
×
  • Create New...