Jump to content

pass2002

Members
  • Δημοσιεύσεις

    8
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

pass2002's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. δεν εχω κανει reset, δεν εχω μηδενισει ποτέ τον μετρητή. μου εχουν χρεωσει 28 mb
  2. το κινητο μου δειχνει κατεβασμενα 2,17mb και σταλμενα 1,56mb. πως το βλεπεις? μου μυριζει λιγο ασχημα εμενα....
  3. οπως καταλαβενεται μου ηρθε λογαριασμος απο την vodafone -457euro-. εχω κανει ανανεωση προγραμματος στο unlimited 50 με κοστος κοντα στα 40euro χωρις συνδεση net. εχω την συσκευη nokia e72(ωραιο μηχανακι...) μου εχουν χρεωσει για Πλοήγηση VF Live!-Πλοήγηση WAP το παραπανω ποσο. πηρα τηλεφωνο στην αρμοδια υπηρεσια της εταιριας και τους εξηγησα οτι δεν εχω κανει χρηση των συγκεκριμενων υπερησιων και οτι(ειναι πραγματικο αυτο που λεω)οσες φορες μπηκα στο net-μπηκα μεσω του wi-fi του σπιτιου μου. εκανα αμφισβιτιση λογαριασμου και περιμενω νεα τους. τι αλλο προτινεται να κανω?
  4. ναι το SL 560 καλύπτει κάποιες από τις ανάγκες σου. έχει δόνηση ,Screensaver, αντιστοίχιση ήχου στην κάθε επαφή (εν μέρει) και εικόνα ,bluetooth (το οποίο με παιδεύει), μεταφορά καταλόγου και αλλά καλούδια... δεν στο προτείνω ανεπιφύλακτα αλλά στο προτείνω ως το μόνο αν δεν κάνω λάθος ασύρματο με αυτά τα χαρακτηριστικά.
  5. αγορασα προσφατα το SL560, ειναι πολυ καλο για ασυρματο. προσπαθησα να το συνδεσω με το blt ακουστικο μου(Plantronics 925) αλλα δεν το υποστηριζει... κατα τα αλλα ειναι καλο και με δυνατο σημα.
  6. εχει καποιος φιλος αποψη για τα δυο ασυρματα μοντελα? με ενδιαφερει να αγορασω ενα απο τα δυο λογω bluetooth. εαν γνωριζετε και καποιο ακομα αξιοπιστο με bluetooth θα με ενδιεφερε
  7. γεια σας παιδια;) εχω στα χερια μου απο σημερα ενα d600. μου το εστειλαν απο αγγλια, γνωριζεις καποιος πως μπορω να του βαλω ελληνικα?
×
×
  • Create New...