Jump to content

Nikkooss

Members
  • Δημοσιεύσεις

    12
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Wind - Ελλάδα

Nikkooss's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Το ίδιο προβλημα με singpost, ενα tracking number, διαφορετικα αποτελεσματα μεταξυ ελτα και singpost. Εατειλα e-mail στην singpost και μου ειπαν πως το δεμα ειναι οντως στην Ελλαδ.Συμφωνα με ελτα ειναι Σιγκαπουρη!. Αγορα απο vickmall.
  2. Επικοινώνησα πριν απο λίγες μέρες με wind και ΖΤΕ και τους ρώτησα σχετικά με το πρόβλημα που μου παρουσιάστηκε στο callibration της οθόνης μετά το install του update, αρχικά στην wind μου είπαν οτι δεν γνωρίζουν τι έχει συμβεί και να προωθήσω την συσκευή στο service, στην συνέχεια επικοινώνησα με τα γραφεία της ZTE και μετά από επικοινωνία με τεχνικό τους (ο οποίος ήταν κατατοπιστικότατος) μου είπε να στείλω το tablet στα γραφεία τους για επιδιόρθωση και ότι το πρόβλημα οφειλόταν στο ότι η εγκατάσταση έγινε απο pc με λειτουργικό windows 7 και ότι δουλεύουν για να το επιλύσουν.
  3. Καλημέρα, μόλις εγκατέστησα την επίσημη αναβάθμιση λογισμικού από το site της wind και υπάρχει πρόβλημα στο calibration της οθόνης με αποτέλεσμα να μην είναι χρηστικό...προσπαθώ να φτάσω στις ρυθμίσεις αλλά είναι πρακτικά αδύνατο... Αντιμετώπισε κανείς παρόμοιο πρόβλημα? Υπάρχει κάποια λύση? Επικοινώνησα με wind και μου πρότειναν να το παραδώσω σε κατάστημα για να προωθηθεί στο service...
  4. Νομιζω πως ισχύει για 2-3 σχετικά καινουριες συσκευες οι οποίες ουτως η αλλως δεν ειναι πολυ ακριβές.
  5. ela file niko diavasa sto forum oti poulas ena neonode sta 70 euro , isxuei akoma h aggelia ?
  6. Πoυλαω το neonode N2 στην τιμή των 70 euro,οποιος ενδιαφέρεται να μου στείλει pm! ( Σορρυ που το αναρτώ εδώ αλλα δεν μ'αφήνει να ποστάρω στις αγγελίες..)
  7. Γεια σας, Ψάχνω εδώ και ώρα αναμεσα στις 740 σελιδες του θέματος αλλα δεν μπορώ να βρω απάντηση στο αν το gps του συγκικριμένου κινητου λειτουργεί αυτόνομα χωρίς την υποστηριξη του a-gps οπότε κ χωρίς επιπρόσθετη χρέωση στον λογαριασμό. Ευχαριστώ πολύ.
  8. Ειχα πάρει μια συσκευή Neonode N2 και λόγω ελλατωματικού Hands free την έχω χρησιμοποιήσει μόνο 2 εβδομάδες..εδώ κ 5 μήνες είναι απενεργοποιημένη.. μήπως γνωρίζετε κανένα site που θα μπορούσα να βάλω αγγελία προς πώληση?? Ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...