Jump to content

DjHoya

Members
  • Δημοσιεύσεις

    510
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

Δημοσιέυσεις posted by DjHoya

  1. Καλημερα! Μια γνώμη θα ήθελα για την αυτονομία του... το αγόρασα τον Ιούλιο με τη λογική ότι θα κρατάει η μπαταρία του 8-14 μέρες. Στις αρχές μου κρατούσε η μπαταρία 2.5 μέρες ακριβώς. Το έστειλα στην αντιπροσωπεία για service και αφού είπαν ότι όντως υπάρχει θέμα με τη μπαταρία μου την άλλαξαν κ τώρα κρατάει 4 μέρες. GPS σπάνια το δουλεύω. Τους αισθητήρες κ τις ειδοποιήσεις έχω μόνο ενεργοποιημενους. Εσας πόσο σας κρατάει η μπαταρία? 

  2. Φίλε εμένα με την 10 πάνω που την πέρασα σήμερα κ χωρίς να έχω κάνει καθαρή εγκατάσταση τα δείχνει όλα μια χαρά η στοκ εφαρμογή.
  3. Σήμερα μου ήρθε η emui 10.. Μέχρι στιγμής όλα καλά φαίνονται. Αισθητικές οι διαφορές προς το παρόν.
  4. Ναι μου έβγαλε με το που το άνοιξα κάποιο update. Στο Huawei p30 το εχω συνδεδεμένο αν εννοείς αυτό. Στις 12 μηδενιστηκαν πάλι όπως είχες πει κ πριν.
  5. Καλησπέρα.. Πρώτη μέρα σήμερα με το mi band 3. Μια ερωτηση: ενώ μετρούσε κανονικά σήμερα όλη τη δραστηριότητα ξαφνικά όλα μηδενιστηκαν. Είναι κάποια ρύθμιση; το είχα στα 6000 βήματα τον στόχο κ μόλις έγραψε 6333 όλα μηδενιστηκαν (βήματα, απόσταση, θερμίδες)
  6. Μετά την αναβάθμιση έχετε βρει που δείχνει το διάγραμμα των καρδιακών παλμών;; ή παλιά εφαρμογή έδειχνε κανονικά. Εδώ δε βγάζει διάγραμμα, μόνο τις μετρήσεις που κάνει αν πατήσεις στο ρολόι μόνος σου να κάνει μια μέτρηση.
  7. Φίλε λογικά θα είναι όπως κ στο pace. Μέσα από το ρολόι θα πας εκεί που λέει heart rate. Εκεί έχει επιλογή να πατήσεις να κάνεις μια μέτρηση. Αλλιώς άμα πατήσεις πάνω στο γραφιμα που θα δείχνει έχει επιλογή για να μετράει συνέχεια ο αισθητήρας.
  8. Γιατί όταν παίζω παιχνίδια στο κινητό δεν χτυπάνε ειδοποιήσεις για μηνύματα;; είναι κάποια ρύθμιση;;
  9. Σήμερα χωρίς να έχω πειράξει κάτι μου έχει βγάλει δίπλα από τα εικονίδια με το σήμα κινητής την ένδειξη vowifi ή volte.. Το έχει παρατηρήσει κάποιος από εσάς;; κ τις προηγούμενες μέρες ήταν ενεργοποιημενο αλλά δε μου το έδειχνε στην οθόνη.

     

    Huawei P30

  10. Σήμερα χωρίς να έχω πειράξει κάτι μου έχει βγάλει δίπλα από τα εικονίδια με το σήμα κινητής την ένδειξη vowifi ή volte.. Το έχει παρατηρήσει κάποιος από εσάς;; κ τις προηγούμενες μέρες ήταν ενεργοποιημενο αλλά δε μου το έδειχνε στην οθόνη.
  11. Μπορεί να είναι κάτι τέτοιο γιατί όταν το έχεις να τραβάει 4k έχει μια επιλογή από κάτω που γράφει να ρυθμίζει αυτόματα τον ρυθμό καρέ. Το είχα ενεργοποιημενο αυτό.
  12. Έκανε κανένας από εσάς την αναβάθμιση;; Διαπιστώνω τώρα που τράβηξα βίντεο ότι όταν πας να το δεις το δείχνει λες κ έχεις βάλει fast forward. Οι ρυθμίσεις είναι οι ίδιες που είχα κ πριν την αναβάθμιση.
×
×
  • Create New...