Jump to content

Sam1983

Members
  • Δημοσιεύσεις

    8
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Sam1983

  1. Αν και δε μίλησα για εσένα προσωπικά, έχε υπόψιν σου πως καμία φορά η φαντασία και τα όνειρα, γίνονται πραγματικότητα από εκεί που δεν το περιμένεις...;)
  2. Πάντος δεν είναι ωραίο να αντιγράφονται τα posts του κόσμου και να προβάλονται σαν προσωπικές ιδέες, ούτε να βγάζετε στη φόρα ό,τι πληροφορία σας εμπιστεύεται κάποιος... Anyway, όσοι κατάλαβαν... κατάλαβαν!!!
  3. Έχεις πολύ μεγάλη φαντασία πάντως... Όχι ότι θα μας χαλούσε να γίνει αυτό!
  4. Δια του λόγου του αληθές , των όσων προανέφερε ο φίλος highness , όσοι είστε φίλοι του fifa2006 απλά επισκεφτείτε αυτό το , γεμάτο Greek patches , site... =======>>> http://www.fifamadness.com
  5. Πιστεύω πως το θέμα είναι να μπορείς να έχεις “fun” και μόνος σου. Καλό το Pro και η όποια αληθοφάνεια του , αλλά είναι παιχνίδι πιο πολύ της παρέας. Αν σκεφτείς να το παίξεις μόνος σου τον ήπιες κρύο τον καφέ , σε μισή ώρα έχεις ξενερώσει. Ενώ το fifa επειδή έχει πιο εύκολο game play και πιο ωραία υπόθεση σε καθηλώνει περισσότερο. Υ.Γ Αυτό που με ξενερώνει αφάνταστα και με τα δύο games είναι που μία ζωή μας γράφουν στα @@ τους εμάς τους Έλληνες σε όλα τα θέματα! Μην ξεχνάτε πως έπρεπε να πάρουμε το Euro 2004 για να μας βάλουν το σωστό Roster της εθνικής στο Pro.
  6. OK ας συνεχιστεί εδώ το θέμα αφού δε γίνεται τίποτα...:mad: Μόνο που από εδώ και πέρα θα πρέπει να εκφράσετε την άποψη σας μετά από τόσο καιρό που θα είναι και πιο σωστή γιατί όλοι πλέον τα έχουμε δοκιμάσει και τα 2 games...Αιτιολογήστε please!!!Μην ψηφίζετε απλά...;)
  7. Για τους fifaκιδες του είδους ρίξτε μια ματιά εδώ ---> http://www.fifamadness.com και πείτε μου τη γνώμη σας. Θα ήθελα αν γνωρίζετε να μου πείτε και παρόμοια sites.
  8. Γεια σας φίλοι και φίλες. Ένα απλό ερώτημα χωρίς εμπάθειες συμπάθειες και αντιπάθειες. Ποιο από τα 2 games είναι το καλύτερο , κατά τη γνώμη σας και γιατί;:O
×
×
  • Create New...