Jump to content

nikosfx180

Members
  • Δημοσιεύσεις

    20
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

nikosfx180's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Δεν ξερω που ειναι τυχαια το βρηκα και εγω καθως ρωτουσα για αυτο που εψαχνες! Παρε τηλεφωνο απλα και ρωτησε! Δεν γινεται ναμην σου πει :) σιγουρα ομως ειναι Αθηνα! Ευχαριστω πολλυ για το τηλεφωνο!
  2. Εχω ενα τηλεφωνο ρωτησε και εκει! 2105774917! Απο ηλεκτρονικα να ξερεις οτι τα μισα γκαζια ειναι τα ρευματα! Στο πυνιο προσθετεις λιγο ακομι για να δωσες περισσοτερο ρευμα στο μπουζι με αποτελεσμα δυνατοτερο σπινθηρα και τελειες καυσεις! Στο μοτερ μου εχω πιστονι απο 250 ATV Της Honda! βαλβιδες τιτανιου εκεντροφορους τους δικους του φτιαγμενους,εξατμηση dragon και καρμπιρατερ 30 αλλα του πεφτει λιγο μικρο! Να φανταστεις του εχω ζιγκλερ 160 και ακομα ψιλομενει απο βενζηνη! Να σε ρωτησω κατι! Ξερεις κανενα τηλεφωνο να παρω ρωτησω για ανταλακτικα και αξεσουαρ? θελω δισκοπλακα και καμια αλλη εξατμηση μεχρι να βρω μοτερ απο dr-z!
  3. Φιλε μου μετα οι ζαντες θα βαρινουν πολυ! Θελον ξισιμο και μετα να βουτηγμα στο χρομιο! Τουλαχιστον εγω δεν γνωριζω καποιον που να αναλαμβανει αυτη την δουλεια! Αν εισαι απο Αθηνα σχετικα ευκολα μποεις να βεις! Αφου πηρες το παπι νικελομενο γιατι δεν ρωτας και αυτον που το αγορασες που εκανε αυτην τη δουλεια?
  4. Το ειχα σκεφτει και πιο παλια αλλα το μετανιωσα γιατι ξερω οτι δεν θα μου φτασει και εξαλου ξερω οτι τωρα παει καλητερα απο ενα dr 250... Σευχαριστω για την πληροφορια.... α κατι αλλο!! Ειμαι απο ροδο και εκει δεν εχουμε κανενα προβλημα απο μπατσους τουλαχιστον απο εκει που καταγομαι!! αν δεις κατι σχετικο μπορεις να μου το πεις αν ξεφηγει απο εμενα?? το mail μου ειναι nikosfx180@yahoo.gr Κατι ακομα Φιλε μου λιγο ποιο πριν αν το ελεγες βρηκα καποιον που πουλουσε το fx του γιατι βαρεθηκε!! Δυστυχως ομως το πουλησε πριν λιγες μερες! Και τιμη?? 1100 ευρα!
  5. Θελω να αλλαξω ολοκληρο το μοτερ.... Ετσι θα ειμαι και εργοστασιακος και δεν θα αντιμετοπησω κανενα προβλημα γιατι μπορει να αντεξει ο σκελετος αυτα τα κυβικα και τα 40 αλογα... Αν βαλω παραπανω κυβικα πως απο rm-z η κατι αλλο θα παει περισσοτερα απο 50 αλλογα και θα τα κουρεψει ολα!!! Ξερεις που μπορω να βρω καποιο μοτερ?? Κανενα τηλ??
  6. Σορυ παιδια που εγκατελειψα το φορουμ για αρκετο καιρο αλλα.... Τεσπα γιρησα παλυ αλλα ελπιζω τωρα να μην βγηκατε εσεις!!! Απο φωτο δεν προκειται να καταλαβετε τιποτα γιατι απο εμφανηση θυμηζει μαμα πραγμα!!! Τωρα σκεφτομαι να αλλαξω κινητηρα και να βαλω εναν dr-z 400 αλλα που ειναι ο κινητηρας?? Ξερετε καθολου που μπορω να βρω??
  7. Σιγα μορε τις εξατμησεις αυτες σκετη κοροιδια ειναι! γιατι δεν βαζεις και εσυ μια dragon που ειναι και φθινη και πολυ καλη;
  8. Μμμ.. ησυχη δεν γνωριζω καμια! Καλη εξατμηση ειναι η κλασικη για fx η dragon! Σαυτην βαζεις πισω και εναν σιγαστηρα και κοβει παραπολυ βαβουρα και εχεις και χιλιομετρα παραπανω! μην περιμενεις ομως και τρελα χιλιομετρα! υπολογισε10 παραπαμω δεν νομιζω παραπανω τελικη!Δεν την εχω δοκιμασει σε εργοστασιακο fx αλλα στο δικομου που ειναι βελτιομενο με εχει αφησει υπερευχαριστημενο! Μια αλλη προταση ειναι η remus η acrapovic αν γραφεται ετσι! Αλλα ξεφευγουμε πολυ απο πλευρας χρηματων! Πιστευω γνωριζεις και ο ιδιος!:blink:
  9. κατι ακομα εχεις καμια φωτο απο το μηχανακι σου?
  10. Θα ρωτησω και αλλου αν γνωριζουν κατι σχετικο! Παντως για την κοντρα που ανεφερες αν οντως ισχυει τοτε εχουμε να κανουμε μαλλον με ενα τερατιδιο :-)
  11. Κοιταξε ενα zακι φτιαγμενο σιγουρα δεν μπορει να το περασει κανενα αλλο μηχανακι ουτε καν το fx, αλλα αυτο ισχυει μεχρι τα 200 σχεδον κυβικα που μπορει να φτασει το z ενο ενα fx μπορει να φτασει μεχρι 350 κυβικα πραγμα που δεν ειναι συγουρο αλλα μεχρι τα 250 κυβικα συγουρα φτανει με τα δικα του κυλινδρα! εκτος και αν θες το απολητο κτινος που ειναι στα 650 κυβικα με τα κυλινδρα του παλιου dr600 η 650 αναλογα ποιο ειχε κυκλοφορησει γιατι δεν θυμαμαι! 2ον Η ιδεα με τους εκκεντροφορους του gsxr ειναι σιγουρο οτι ταιριαζουν? Δεν ειναι 2 εκκεντροφοροι στους οποιους ο ενας αναλαμβανει τις βαλβιδες εισαγωγης και ο αλλος τις εξαγωγης? Στο fx πως θα μπουν 2 τοσο μεγαλοι εκκεντροφοροι χορεις να κοπουν? Δεν νομιζω οτι ειναι 8! Σαν πολλοι δεν φαινονται??? :-) Κατι ακομα γνωριζω τον τροποβελτιωσης οχι ομως πολλα απο ανταλλακτικα αλλων μηχανων που ταιριαζουν στο μηχανακι μας!
  12. Μολις τωρα διαβασα την ******* που εγραψα! εννοουσα οτι δεν γνωριζω αν μπαινει απο GSXR εκκεντροφορος αλλα σιγουρα μπαινει απο το DR!
  13. Οχι δεν καταλαβες μαλλον καλα! Εχω ρεχτιφιε τον κυλινδρο και εχω τον εκκεντροφορο του Dr 250 πανω, τιποτα αλλο! Ειμαι απο Ροδο αλλα τωρα ειμαι Λαμια για σπουδες! U; Κατι ακομα σκεφτομαι να βαλω και στροφαλλομπιγελο του Dr! Γνωριζεις αν μπορει να γινει κατι τετοιο;
  14. Α ξεχασα, 250 ευρο μονο για τον εκκεντροφορο εδωσα! και καπου 300 για τον κυλινδρο και το πιστονι!
  15. Κυλινδρο εχω τον δικο του ρεχτιφιε και πιστονι wiseco στα 66,7 χιλιοστα! δεν ειναι πιστονι για fx αλλα για trx 200 που τεριαζει στο fx! Οσο για τον εκκεντροφορο τον τεριαξαμε πανω στην εργοστασιακη κεφαλη αλλα τι μετατροπη χρειαζεται δεν γνωριζω! κοντερισια χτυπαει λιγο πιο κατω απο τα 160 αλλα μονο στα κατω, ευθειες με ενα καλο ανοιγμα τα τερματιζει! και υποψην δεν εχει ουτε καν θυρηδες! Αν κανουμε και θυρηδομα θα τα βγαζει λιγο πιο γρηγορα!
×
×
  • Create New...