Jump to content

n80User

Members
  • Δημοσιεύσεις

    14
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by n80User

  1. Αν κανεις διπλο κλικ στο συμβολο που αλλαζει τα ελληνικα σε αγγλικα, μενει στα αγγλικα μεχρι να το ξανααλλαξεις
  2. Σήμερα που κάλεσα στο 2102703272 βγαίνει ενα ηχητικό μήνυμα "Η υπηρεσία εχει κλείσει..". Αντε βρέστους τώρα απατηηηη!!!!
  3. Παιδιά, θέλω να αγοράσω το W850, αλλά έχω κάποιες απορίες... Όσοι το έχουν πάρει μπορούν να με βοηθήσουν... 1. Αν το αγοράσατε από Vodafone, έχει το menu της; Και αν ναι, έχει τίποτα κλειδωμένο (π.χ. όπως στο Sharp GX30 που ήταν κλειδωμένο το Bluetooth και οι υπέρυθρες);;;; 2. Μπορώ να βάλω mp3 από το pc μου, στο κινητό, ή με αναγκάζει να τα έχω κατεβάσει-αγοράσει από το π.χ. vodafone live; 3. Το λειτουργικό του είναι εντελώς κλειστό; Δηλαδή δε μπορώ να βάλω άλλες εφαρμογές, πέρα από java, όπως στα symbian; Περιμένω τις απαντήσεις σας σύντομα αν γίνεται, γιατί θέλω να το πάρω τη Δευτέρα. Ευχαριστώ!
  4. καμία σχέση!!! με κανονική χρήση 3 ημέρες κρατάει (τρία 24ωρα)
  5. να σας πω τι διαπίστωσα με την αγορά μνήμης. σε όσα καταστήματα που πουλάνε Η/Υ κι αν πήγα (μικρά και μεγάλα.. μην αναφέρω ονόματα), μια συγκεκριμένη μάρκα και μοντέλο miniSD που ζητούσα (sandisk 1GB) στοίχηζε απο 50 ευρώ και πάνω. τελικα στο πρώτο μαγαζι που πουλούσε φωτογραφικά είδη την βρήκα 37 ευρω!!! φανταστείτε να το εψαχνα παραπάνω... οπότε ψαχτε και πουθενά αλλού. μην σας τραβάνε μόνο τα μεγάλα ονόματα.
  6. ναι ρε σεις.. ολο ακουω για αχρηστη μπαταρια και αλλα τετοια. εγω με κανονική χρήση (και photos και γυρω στα 15 λεπτά την ημέρα ομιλία και παιχνίδια κανα 2 ωρο την ημέρα) μου κρατάει παντα 3 μέρες γεμάτες (και εννοείται δεν το κλείνω ποτέ το κινητο. βεβαια εχω απενεργοποιήσει το 3g
  7. ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ VIDEO ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟ '5STAR MOBILE VIDEO' ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΙ ΠΑΠΑΔΕΣ
  8. εγω τα φτιαχνω μονο με το Total Video Converter. μορφή πρεπει να επιλέξετε την "Η264 mpeg4" τα fps πρεπει να ειναι 15.
  9. Ναι ρε ... δικιο έχετε μόλις τωρα το καταλαβα και εγω... δεν το ειχα προσεξει οτι αναβει οταν πεσει σε λυθαργο.. σας ευχαριστώ πολύ!
  10. κατι [windows xp] και [windows xp2] απο το site του "forum.mobiletheme.com". τα απεγκατέστησα εντελώς, εκανα και επαναφορα του τηλεφωνου στις εργοστασιακές ρυθμισεις αλλα συνεχίζει και δεν αναβει
  11. Παιδιά μου παρουσίασε το εξής: εγκατέστησα κανα δυο theme και σταματησε να αναβοσβήνει το μπλε lead που έχει το κινητο επάνω αριστερα απο την οθόνη. καμιά ιδέα?
  12. egw to pareiggeila apo e-shop kai se 2 ergasimes to eixa sta xeria mou kai me kalh timh
×
×
  • Create New...