Jump to content

Solegna

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Solegna

  1. Θα ήθελα να ρωτήσω τι γλώσσες έχει το V3i RAZR. Με ενδιαφέρει εκτός από τα ελληνικά νά μπορείς να γράψεις sms/mms και σε ρωσσικά.
  2. Ευχαριστώ για την απάντηση. Όλες οι παραπάνω γλώσσες εκτός της ελληνικής χρησιμοποιούν το λατινικό αλφάβητο. Για το μενού δεν με ενδιαφέρει να έχει ρωσσικά. Αν στα sms/mms μπορείς να γράψεις με κυριλικό αλφάβητο τότε σίγουρα είναι μια ενδιαφέρουσα και συζητήσιμη πρόταση. Κατά τα άλλα πώς είναι σαν κινητό;
  3. Συγκεκριμένα είχα το PanasonicVS6 (το οποίο δυστυχώς μου έκλεψαν). Το τηλέφωνο αυτό έχει ενσωματωμένη τη ρωσσική γλώσσα και για τα μενού και για τα μηνύματα. Όταν έστελνα μήνυμα στα ρωσσικά, ο παραλήπτης δεν έβλεπε ούτε ένα γράμμα, μόνο τελείες και κόμματα. Το ίδιο έβλεπα και εγώ μετά την αποθήκευση του μηνύματος είτε το έστελνα είτε όχι. Στην Panasonic όταν τους ανέφερα το πρόβλημα δεν μπόρεσαν να κάνουν κάτι παρόλο που κατά την επικοινωνία μας διαπίστωσαν το πρόβλημα και με άλλο κινητό. Μετά την κλοπή έχω φάει τον κόσμο να βρώ κινητό με ρωσσικά αλλά δεν έχω βρεί. Όποιος μπορεί ας βοηθήσει.
  4. Ξέρει κανείς ποια κινητά τηλέφωνα της Ελληνικής αγοράς έχουν ενσωματωμένη την Ρωσσική γλώσσα; Μιλάω για την δυνατότητα να γράψεις μηνύματα sms ή mms.
×
×
  • Create New...