Jump to content

zacharias_l

Members
  • Δημοσιεύσεις

    33
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by zacharias_l

  1. Βγάλ'το όταν ανάψει πράσινο.
  2. +1 και από εμένα γι'αυτά. Η μπαταρία μπορεί να κρατήσει βέβαια και 2-2,5 μέρες με μόνο τηλεγωνήματα (wifi, games, gps απλά το αδειάζουν αρκετά γρήγορα). Ακόμα κι έτσι 1 μέρα τη βγάζει όμως.
  3. To 1o είναι πότε άνοιξες το κινητό τελευταία φορα και το 2ο πόση ώρα μένει ανοιχτό. Ο 1ος χρόνος πρέπει να είναι αρκετά μεγαλύτερος από τον 2ο (εκτός και αν παίζεις με το κινητό όλοι μέρα). Αν είναι παρόμοιοι τότε κάποια εφαρμογή δεν αφήνει το κινητό να μπει σε αδράνεια και σου τρώει την μπαταρία. Αυτό δεν το ξέραμε ήδη; Δεν πρέπει να απέχουμε και πολύ από το επίσημο update, αφού έγινε leaked η official froyo με sense (έστω και αν δεν είναι final έκδοση).
  4. Θα έλεγα να συγκρίνεις το "Χρονο από τελ. εκκίνηση" με το "Χρονο αφύπνισης".
  5. Περίεργο να αποφορτίζεται πλήρως. Αν το φορτίζεις στην πρίζα και όχι στο αυτοκίνητο δε δικαιολογείται να αποφορτίζεται ακόμα και αν τρέχει κάποιο πρόγραμμα στο κινητό. Για ρίξε μια ματιά που καταναλώνεται η μπαταρία σε μεγαλύτερο ποσοστό..
  6. Αν κατάλαβα καλά τι εννοείς... Άμα το αφήσεις το κινητό στη φόρτιση και όταν φορτιστεί δεν το βγάλεις (πχ το αφήνεις το βράδυ) τότε όταν φορτιστεί στο 100% θα σταματίσει να φορτίζει. Έτσι αποφορτίζεται μέχρι ένα συγκεκριμένο σημείο (90% νομίζω) πριν αρχίσει να φορτίζει ξανά. Γι'αυτό αν το αφήνεις να φορτίζει και μετά από ώρες ξεκάρεις πόσο φορτίστηκε θα σου δείχνει κάπου ανάμεσα 90-100%
  7. Έβαλα το FolderOrganiser χθες και είναι πολύ καλό.
  8. Το φυλλάδιο έλεγε 11/7 εως τέλη Αυγούστου αν θυμάμαι καλά. Από 500 στο έδινε προσφορά 400 για αγορά με μετρητά.. Στα Νέα το βρήκα το φυλλάδιο.
  9. Σε φυλλάδιο του Γερμανού που είδα το έχει προσφορά 400ευρώ.
  10. Εμένα το 3d gallery δεν κρασάρει. Μια έκδοση που κατέβασα κράσαρε, αλλά βρήκα μια άλλη και η κάμερα δεν κρασάρει πλέον. Έχει κάποια άλλα bugs όμως.. link
  11. Ξέρουμε κανένα μαγαζί που να πουλάει θήκες και screen protectors? Όχι online όμως...
  12. Καμία σχέση με ΦΠΑ. Είναι λογικό να ζεσταίνεται κάπως? Κάνει και ζέστη βέβαια...
  13. Γράφει κανονικά. 2έτη εγγύηση και αντικατάσταση σε 7μέρες.
  14. Δεν έχω ιδέα γιατί. Πάντως τώρα που είδα το site του πλαισίο λέει "Αναμένεται σύντομα". Τους είπα από χθες να μου το κρατήσουν οπότε μάλλον πήρα κάποιο από τα τελευταία. Για πείτε κανά site για εφαρμογές. Κατά προτίμηση με PM, καταλαβαίνετε.. :lol:
  15. To πήρα και εγώ σήμερα από Πλαίσιο :D Το site λέει 499Ε, αλλά το πλήρωσα 440 :X
  16. Από Vodafone/Cosmote μπορεί να απαντήσει κάποιος?
  17. Από Vodafone είναι branded ενώ από Cosmote/Πλαίσιο όχι ?
  18. Λοιπόν έχω ένα προβληματάκι. Δεν μπορώ να στείλω SMS πλέον. Τόσο καιρό ήταν μια χαρά τώρα όταν πάω να στείλω SMS μου λέει " Δεν έχει οριστεί αριθμός κέντρου μηνυμάτων". Tι πρέπει να κάνω? Vodafone έχω.
  19. Από vodafone το πήρα, μου είπαν να πάω στο Νοκια shop και από κει το έστειλαν στα κεντρικά μάλλον κάπου στη Βουλιαγμένης. Την απάντηση αυτή την πήρα από τα κεντρικά.
  20. Μεχρι 3 pixels δεν κάνουν αντικατάσταση. Εμένα την γκαντεμιά μου έχει 3 και δεν μου το αλλάζουν :( :mad: :shoot: :rocket: :chair: :knife:
  21. To πήρα πίσω εγώ χθες από τη Νοκια αλλά δεν μου το επισκεύασαν. Μου είπαν ότι το έστειλαν κάπου στη Βουλιαγμένης και το χαρτί έγραφε: 1 pixel καμμένο !!! Έλεος :angry: 3 ήταν. Μα καλά τόσο άσχετοι είναι??? Τι να πω... Θα τους πάρω τηλ τη Δευτέρα και βλέπουμε
  22. Εγώ το πήγα την Παρασκευή στη Νοκια για αναβάθμιση και για τα 3 καμμένα pixels της οθόνης. Ακόμα το περιμένω... :knife: :chair: :shoot: :rocket: :protest:
  23. Παίζει ο Opera τώρα!!! Thx
  24. Mια από τα ίδια. Που βάζουμε αυτή τη ρύθμιση για το access point?
×
×
  • Create New...