Jump to content

karamolegos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    10
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by karamolegos

  1. Παιδιά έχω κάποια προβληματ με το 9000 μου. 1.Καταρχάς όταν συνδέομαι με το ασύρματο δίκτυο που έχω σπιτι μου το μόνο πρόγραμμα που μπαίνει στο ιντερνετ είναι ο Opera.Τα υπόλοιπα προγράμματα (internet explorer,pocket weather, msn messenger)δεν ανταποκρίνονται καθόλου , σαν να μην είμαι συνδεδεμένος στο δίκτυο.(αυτό στην αρχή δεν μου το παρουσίαζε). 2.Όταν πάω να στείλω ή να λάβω ένα ΜΜΣ μου λέει ότι δεν είναι δυνατό να γίνει αυτό και θα μείνει μόνο μια ειδοποίηση στον αντιστοιχο κατάλογο. Παρεπιπτώντως υπάρχουν κανονικά οι ρυθμίσεις της Cosmote που με αυτές είχα στείλει κανονικά ΜΜΣ παλιότερα. Συγγνώμη για την πολυλογία μου :rolleyes: αλλά ξέρετε μήπως τι φταίει για αυτά τα δύο προβληματάκια?? Θέλω μήπως format? :-( Ευχαριστώ.
  2. Μόλις χθες βγήκε το νέο software από την ACE-HELLAS: R 1.09.00 / G 42.42.P8 / D 1.30.77 / GR 2.0.1:p :p Τρέξτε...;) ;)
  3. Πληφορίες και οδηγίες για το Universal: http://wiki.xda-developers.com/index.php?pagename=HTC_Universal Πιστεύω να σας βοηθήσει!;)
  4. Θέλω να ρωτήσω κάτι. Είμαι κάτοχος του P900 και ήρθε ο καιρός μετά από δύο χρόνια χρήσης να το αλλάξω βασιζόμενος στην έλευση και του σωστού διαδόχου (P990). Σκεφτόμουν όμως μήπως μεταπηδήσω στην παρέα σας. Εάν πάρω το 9000 σε αγγλική έκδοση (πολύ φθηνότερο) υπάρχει κάποιος τρόπος μετά να βάλω πλήρη υποστήριξη ελληνικών μετά γιατί είναι απαραίτητα? Ευχαριστώ για τη βοήθεια.
  5. Ευχαριστώ πολύ. Θα δοκιμάσω και πιστεύω επιτέλους να βρω μια λύση.:blink:
  6. Ευχαριστώ για την άμεση απάντησή σου αλλά δυστυχώς για μένα έχω σύνδεση με συμβόλαιο (με πιστωτική μάλιστα) και όχι καρτοκινητό. Μήπως υπάρχει τίποτα άλλο που φταίει για αυτό το πρόβλημα?
  7. Έχω κάποιο πρόβλημα με το P900 και θα ήθελα αν μπορείτε να με βοηθήσετε! Έχω παρατηρήσει το μόνο πρόγραμμα με το οποίο μπορώ να χρησιμοποιήσω το GPRS είναι ο browser που έχει το ίδιο το κίνητο. Οποιοδήποτε άλλο πρόγραμμα και αν χρησιμοποιήσω (εκτός τα ΜΜS) , π.χ. Opera, e-mail κάλ ενώ δείχνει ότι έχει συνδεθεί δε στέλνει ούτε λαμβάνει καθόλου δεδομένα (αν ανοίξω παράλληλα τον browser του κινητού στέλνει και λαμβάνει δεδομένο για το πρόγραμμα αυτό).Μήπως ξέρετε τι φταίει? Μήπως κανένα λάθος στις ρυθμίσεις (τις έχω λάβει με μήνυμα από την Cosmote). Ευχαριστώ.
  8. Είχα ακούσει για μια περιοδία του W800 στα νησια του Αιγαίου και ότι στις 14 Ιουλιου θα περάσει από τη Σαντορίνη (όπου μένω). Ξέρετε κάποιες περισσότερες πληροφορίες για αυτό το θέμα αυτό γιατί θα ήθελα να δω αυτό το γαμάτο κινητό!!
  9. Είμαι και εγώ πλέον ένας από τους τυχερούς κατόχους του καταπληκτικού πραγματικά Ρ900. Θα ήθελα να σας ρωτήσω κάτι. Τώρα που πήρα το κινητό είχε μέσα τα παιχνίδια Πασιέντζα και Σκάκι. Πως μπορώ αυτά να τα σβήσω από τη μνήμη του κινητού για να τα εγκαταστήσω στο Duo. Από την απεγκατάσταση εφαρμογών δεν υπαρχούν αυτά. Τι μπορώ να κάνω?
×
×
  • Create New...