Jump to content

Bigibigidis

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Bigibigidis

  1. Με τα πολλά κατάφερα να ξαναφορμάρω την κάρτα σε fat32. Ο γαλαξίας μου δεν την διάβασε και προσπάθησα να ξαναπεράσω semaphore και την καινούρια nightly. Με το που τελείωσε το odin έγινε success αλλά στο restart κολλησε εκεί και δεν κάνει τίποτα. Πηγα στο recovery mode να κανω install από zip όπως στα βήματα αλλά δεν βρίσκει την κάρτα. Βέβαια τώρα σε αντίθεση με προχτές που το έκανα μου έχει επιλογή για partition της sd αλλά δεν την πείραξα. Τι να κάνω τώρα για να πάρει μπροστά?
  2. Καλησπέρα σε όλη την παρέα!Χτες πήρα την απόφαση κ εγώ να παω σε JB.Ακολούθησα λοιπόν τον πάααρα πολυ καλό κ απλό οδηγό που έχετε μοιραστεί http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=341329 και έβαλα semaphore 2.5.0 και αυτή cm-10-20120914-NIGHTLY-galaxysmtd .Όλα μία χαρά και τρέχει αλφάδι. Στο σημείο που αντιμετωπίζω πρόβλημα είναι ότι θέλω να κάνω repartition την sd κάρτα μου και δεν έβρισκα πως. Στο recovery δεν είχε τέτοια επιλογή:( Αυτό προέκυψε ως εξής:Ενώ όταν συνέδεα τον γαλαξία στο pc εμφανιζόταν η sd, στο κινητό δεν μπορούσα να την δω. Έτσι δοκίμασα repartition και αφού δεν βρήκα στο κινητό την επιλογή, το έκανα μέσω του προγράμματος mini tools partition wizard application των windows σε ext4. Τώρα ούτε το κινητό την βρίσκει ούτε το pc (λογικό; αφού είναι σε ext4). Θα με διευκολύνατε πολύ αν μου προτείνατε κάποιο walkthrough.Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
  3. Καλησπέρα παιδιά.Μπορώ να πάω κατευθείαν από eclair στην rom 5.7 του kyrilloy;Αν όχι ποια οδό πρέπει να ακολουθήσω;πχ να παω στην 3,3 πρωτα και μετα στην 5 και μετα στην 5.7;
  4. Σε ευχαριστω θερμα φιλε μου.Και εγω σε αυτο το μοντελο ετεινα.Μαλλον αυτη θα παρω.:D
  5. Ναι HD ready να ειναι.Ειμαι μεταξυ samsung sony kai tomphson.Αλλα σε τι να επικεντροθω στην καλη αναλογια contrast ή στον χαμηλο χρονο αποκρισης;Ποιο απο τα δυο χαρακτηριστικα; (απο αναλυση εχω επιλεξει μοντελα και ειμαι ικανοποιημενος).Του testing ειναι καλυτερη η επιλογη μοντελου με 3000:1 contrast και 12 ms response time ή 1500:1 με 8 ms?Πειτε μου το μοντελο αν ειναι.:)
  6. Θελω να αγορασω μια τηλεοραση LCD.Η τιμη της θελω να ειναι μεχρι 1400 ευρω και να ειναι 32".Απο οτι διαβασα ειστε γνωστες του αντικειμενου αρκετα οποτε θελω help:O . Σκοπευω να βαλω και 5,1 συστημα και DVD και ισως να χρησιμοποιησω και το PC μου.Οποτε κατα μεσο ορο θελω να εχει καλες σχετικα επιδοσεις για ολες τις χρησεις! (Αν μπορεσετε πειτε και καταστημα απο οπου θα την αγορασω):) .Ευχαριστω προκαταβολικα!
×
×
  • Create New...